bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Çok yazık çook. Başka kadını arama olayından sonra konu benim için ciddiyetini yitirdi. Sahte konu demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece aklı başında bir insanın düşüneceği, yapacağı şeyler değil burda yazılanlar. Aklı başında olmayan bir insana da ne tavsiye versen boş... Konu sahibi "kocamı kapacaklar sendromu"na yakalanmış.

Bu kanıya nereden vardınız ?

arkadaşlar, sanırım diğer acıklamalarımı tam olarak okumadıgınız için olaylar da yanlış anlaşılıyor.
eşim o kızla 3 yıl boyunca görüşmüyor. 3 yıl önce baska bir sehirde tanışıp sadece 2 kez yüzünü gördüğü birisi. bu kız eşimi hep bekar biliyor. görüşmeler oldugunda evlilik veya flört..gibi seyler konuşulmuyor. ben kızla görüştğümde kız benden özür diliyor, yanlış anlamayın dyor. bir sıkıntı yok diyor. bir daha eşiniz ararsa telefonu açmam diyor. eşim onu baska bir sebeple aradığında cevap veriyor. ben buna kızıyorum.. buna benzer bazı sebeplerden ötürü ona beddua verdim, çünkü bana söz verip, beni anladıgını söylüyor da neden hala konuşabiliyor. hatta telefonda eşime demiş ki eşinize selam söyleyin..belki de ben abartıyor, yanlış yargılyor, kıskançlık krizine gereksiz yere giriyrum. aslında odaklanmanız gereken nokta da sadece burası degildi. başlık altındaki ilk mesajımda bana gülmeyip, benim yanımda eşime gülümseyen bi kasiyer kız örneği var.. veya katıldıkları kursta anlaşıp falanca yerde yemeğe gidelim dendiğinde bi tanesinin eşimi arayıp, x bey ben de gelecegim beni de alın demesi.. ben bunları sorun ediyorum yani. ya beni yargılayarak yardımcı olmaya calışın ya da evet yine de bile ble yılışan şu bazı bekar kızlara karsı nasıl bir tavır takınmam gerektiğini açıklayın ltfen..

yok anacım erkekte değil kızlarda sorun kimse üzerine alınmasın da bazı kızlar çok pişkin bundan zevk alıyolar resmen, takmıcan arkadaş sen evliliğini ilişkini yaşıcan böyle şeylerle kafanı meşgul etme çünkü biri biter yenisi türer, bende evliyim eşimde bende alyans bile takmıyoz eminim ki bekar zanneden bir çok bayan oluyodur ama varsın olsun adam benim sonuçta :)

Şöyle söyleyeyim ozaman sizz oldukça fazla abartıyorsunuz. O eşinizi bekar sanan kızı aramanız çok saçma. Kızın ne suçu var iş gereği görüşüyor eşinizle. Siz niye arıyorsunuz ki. Onu aramadan önce eşinizden hesap sorun. Fazla kıskanç, kendine güvenmeyen birisiniz o zaman.

iyide bu iş görüşmesi değilmiydi. daha yeni bunu yazdınız 1.
ee flört değilse siz neden kızı arıyorsunuz 2.
sonra kızın size söz vermesi önemlim i,s ize esas söz veren kişi kocanız olmalıydı ,3.
neden kocanız kızı arıyor. kızın o telefonun açmasına takıyorsunuz ama eşinizin o kızı bu kadar olaya rağmen aramasına takmıyorsunuz4.

eğer eşiniz istemese gidip o kızı almaz.
mesafe koyar.

peki eşiniz neden kızı arıyor:???? ben hala orayı anlyamadım...

Sizin burada kadına beddua etmeye hakkınız yok önce bunu bir anlayın. Tüm sayfaları okudum bende mi bir gariplik var anlayamıyorum. Bir kadın 3 yıl boyunca dediğiniz gibi sadece 2 kez yüzünü gördüğü bir adamın bekarlığı veya evliliği hakkında bu kadar düşünmez. Bence ya eşiniz sizin gördüğünüzden farklı biri ya da siz psikolojik bir bunalımdasınız eşinize selam veren her kadının eşinizi elinizden alacağından korkuyorsunuz. Rahat olun eşinizin içinde aldatma güdüsü olmadıkça hiç bir kadın zorla eşinizle beraber olamaz. Burada kızlara beddua edeceğinize eşinizle ciddi bir konuşma yapın, taksın yüzüğünü kadınlarla arasındaki mesafeyi korusun.

edit: Hanımefendi ayrıca bekar kızlara karşı siz bir tavır takınmayacaksınız eşiniz takınacak. Mesela gözleriyle flört ediyorsa etmeyecek, kadın işveli bakıyorsa oralı olmayacak bakmayacak kadına, anlatabiliyor muyum ? İlk önce de yüzüğünü takacak.

Yahu ortada görüşme bile yokken siz niye aradınız kızı o zaman? Kusura bakmayın nerden tutsam elimde kalıyor anlattıklarınız. Elin kızına eşim arasa açma diye söz verdirmek yerine eşinizin aramasını engellemeniz gerekmez mi durumdan rahatsızsanız?

Baştan sona yanlışsınız, hatalısınız. Kasiyer kız eşinize gülümseyin e ne oluyor allah aşkına?? Kafaya takılacak şey mi bu? Geçen otobüste yol veren adama gülümsedi diye kavga çıkarmıştı yanındaki hatun, sanırım marilyn monroe 'nun konusuydu. Siz de mi böyle olacaksınız?

Eşiniz bahsi geçen kızı hangi nedenle aramış peki ?
Kasiyer kıza , eşiniz : kolay gelsin gibi basit bir nezaket cümlesi kurmuş olabilir mi ? Belki kız o yüzden gülümsemiştir.

.

biz de diyoruz ki kendi eşiniz cocugunuzun babası, aynı yatagı paylastıgınız adam size rest cekıp o kadını arayabiliyor. ama sizinle zerre bagı olmayan, sizi mutlu etmek memnun etmek gibi bir sorumlulugu olmayan sizinle hayatı paylasmayan dış kapının mandalı kız ''neden eşiniz aradıgında sizi üzmemek için açmasın'' . iyi niyetli oldugunu nereden biliyorsunuz ki bana söz verdi sözünü tutmadı diyorsunuz? size söz verecek kişi eşinizdir. eşinizin konustugu kadınlar değil. sizin muhattabınız eşinizdir

dünya üzerinde kadın erkek cok kötü insanlar var.. kötü niyetli çok kişi var.. başkalarının mutsuzlugu ile beslenenler var.. bizler her kocamızı arayana had bildirerek bunun önüne gecemeyiz. bunun önüne gececek olan tek kişi var o da ''eşiniz''.

eğer gereksiz kıskanclık yapmıyorsaız eşiniz hayatı paylastıgı insanı uzmemek adına inat edip o kadını aramaz, o kadını gidip evinden almaz ve o kadınlara ''beni de gel al'' diyecek samimiyeti vermezdi. sizin muhattabınız da sorununuz da eşiniz bunu anlayın. başkasına suç atmayın.

Neden anlamak istemiyorsunuz anlattıklarımızı?
Kasiyer kız belki sizi suratsız bulmuştur,eşiniz samimi gelmiştir,gülümsemiştir..
Veya bu kadar kıskançsanız eşiniz ''falanca yerde yemeğe ''gitmeyecek.Belki o kıza beraber gidelim demiştir,veya daha önce beraber gitmişlerdir,kızda samimiyetlerine güvenerek aramıştır.
Şaka gibisiniz,siz önce kocanızı frenleyin,sonra elalemin kızına ders verin.

başlık altındaki ilk mesajımda bana gülmeyip, benim yanımda eşime gülümseyen bi kasiyer kız örneği var..

çok basit sizi sevmiyorlardır.. babamların bir komşusu var, kızı ne zaman görsek suratıyla dövüyor ama eşi o kadar iyi bir insan ki ne zaman eşini görsek gülümsüyoruz ama kıza kafamızı çeviriyoruz.. yani size gülümsenmemesinin sebebi milletin kocanızı ayartmaya çalışmasından değil de sizden hoşlanmamalarından olabilir..

bu arada hala eşimin telefonlarını açıyor diyorsunuz da eşim neden arıyor demiyorsunuz.. o iş için arıyorsa o da iş için cevap veriyordur o zaman..

peki eşiniz neden kızı arıyor:???? ben hala orayı anlyamadım...
anlatamıyorum galiba.. görüşmeler işle kurslarla fln ilgili. eşim gerekirse ararım dedikten sonra; kızda bir daha ararsa sizi üzmemek adınaa acmam dedikten sonra hala nasıl acıyor.. ben mi yanlış anlıyorum ya.. eşim bana konuşmaları ve hareetleriyle, bazen yanımda olan kurs görüşmelerinde bi sıkıntı olmadığıyla ilgili güven verdiği için sorunu karsı tarafta aramaya baslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…