arkadaşlar, sanırım diğer acıklamalarımı tam olarak okumadıgınız için olaylar da yanlış anlaşılıyor.
eşim o kızla 3 yıl boyunca görüşmüyor. 3 yıl önce baska bir sehirde tanışıp sadece 2 kez yüzünü gördüğü birisi. bu kız eşimi hep bekar biliyor. görüşmeler oldugunda evlilik veya flört..gibi seyler konuşulmuyor. ben kızla görüştğümde kız benden özür diliyor, yanlış anlamayın dyor. bir sıkıntı yok diyor. bir daha eşiniz ararsa telefonu açmam diyor. eşim onu baska bir sebeple aradığında cevap veriyor. ben buna kızıyorum.. buna benzer bazı sebeplerden ötürü ona beddua verdim, çünkü bana söz verip, beni anladıgını söylüyor da neden hala konuşabiliyor. hatta telefonda eşime demiş ki eşinize selam söyleyin..belki de ben abartıyor, yanlış yargılyor, kıskançlık krizine gereksiz yere giriyrum. aslında odaklanmanız gereken nokta da sadece burası degildi. başlık altındaki ilk mesajımda bana gülmeyip, benim yanımda eşime gülümseyen bi kasiyer kız örneği var.. veya katıldıkları kursta anlaşıp falanca yerde yemeğe gidelim dendiğinde bi tanesinin eşimi arayıp, x bey ben de gelecegim beni de alın demesi.. ben bunları sorun ediyorum yani. ya beni yargılayarak yardımcı olmaya calışın ya da evet yine de bile ble yılışan şu bazı bekar kızlara karsı nasıl bir tavır takınmam gerektiğini açıklayın ltfen..