bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Bekarım ve bekar kız arkadaşlarımdan da hep duyduğum bişey var. "Bu adam evli değil miydi ya niye bana asılıyor? " Biz bekarlar istisnaları tabi ki ayırıyorum sizin kocalarınızı kapmak için ölüp bitmiyoruz. Ama maalesef yine istisnaları ayırarak söylüyorum evli birçok erkeğin gözü dışarıda. Siz mağazalarda kendinizi kaybetmiş alışveriş yaparken kocalarınız elinde bebek arabasıyla mağazalardaki kadınları kesiyor. Bu durumun hoşuna gittiği birçok kadın da var ama aklı başında bir insan olarak ben midem bulanarak bakıyorum ve eşine üzülüyorum. Bekar kızları yargılamadan önce kocalarınıza bakın derim.

şu tüm bekar kızlar kocama hasta fikri bitemedi gitti.

yahu neden kendi paranoyalarınız yüzünden elalemin kızını bu şekilde yaftalıyorsunuz?

diğer mevzulara gelince paralı, karizması olan ve arabası olan (ki bir erkekte aranması gereken şeyler değil) bir adam sakın ola sağa sola boncuk dağıtıyor olmasın?

iş eşinizde biter. kızlara nasıl tavır yapayım diye düşünüp de kendinizi kasmayın boşuna.
eşinize çekidüzen verin ki bu sorun adamdan kaynaklanıyor.

konu sahibi allak bullak onu da anlıyorum
ama kocasını melek görüyor...
başlığa bile bakman yeterli bunun için...
ben umarım boynuzu yememiştir konu sahibi...:KK43:

Ben başlığı okuduğumda;
Evli bir adam var, bekar bir kadın musallat olmuş buna. Arama dese de arıyor. Adama aşık, yolunu kesiyor, aşk mesajları, seksi mesajlar yolluyor. Hatta karısının yanında olduğu saatlerde bunu bile bile yapıyor. Kadına da kocanı boşa ya benim ya toprağın diye salça oluyor. Ama adam bekar kadına yüz vermiyor tersliyor çünkü karısını seviyor bla bla bla...
bir hikaye okuyacağımı sanmıştım.

Bu başlığa bu konu... :KK12::KK12:

hepinizin yorumlarını dikkatle okudum bayanlar.. yazdıklarımla alay edenler, konuyla alay edenler, konuyu genellediğim yargısına varanlar.. sorun eşinde diye bağırıyorsunuz peki olayı çözdünüz de tavsiye nerede? konuyu actığıma da acacagıma da pişman oldum tabi.. marketteki o kasiyer aalışveriş yaptığımız nadir zamanlarda suratı asıksa ve eşimi gözümün önünde kesiyosa; kredi kartını uzatırken gözünü ayırmadan eşime bakıyosa suç eşimin veya benim değil mi? bi bekar bunu yaptı dedim diye bütün bekarlar böyle mi demişim de topa tutuyosunuz. derdimi yazdım diye dert katıyosunuz ya..
yüzük meselesini anladık, taksa hiç kimse bekar zannetmeyecek ve böyle seyler hiç olmayacak.. konu evet sorunun en büyük kaynagı da eşimin rahat tavırları..zaten bunu kabul ederek hem eşime nasıl davranabileceğim, hem de bu bazı yılışık kızlara karsı nasıl bir tavır takınsam da etkilenmeyecegim konusunda fikir istemekken hal geldi basıma..

Tüm yorumları okuyamadım ama bu kadar eleştirilmenizin sebebi sizin biraz kocanız ve kendinizi muhteşem göstermenizden .Eğer eşiniz istese sosyal hesaplardan kimse ulaşamazdı . Benim ailemdeki erkekler genelde yüzük takmıyorlar . Siz birbirinize bir söz veriyorsunuz yüzük zaten bir semboldür . Eşiniz sözüne sadıksa zaten yüzük olsada olmasa da hiç bir şey değişmez . Kursa eşinizi ziyarete gidebilirsiniz ya da markette eşinizle diyaloğunuzu o bekar kasiyer kızlara daha iyi yansıtabilirsiniz . ama şimdi bir anda mahallemdeki kasiyer kızlar gözümde canlandılar . Hepsi ekmeğinin derdinde bir bakıyorum kasadalar bir bakıyorum yeni gelen malları diziyorlar . Resmen koşturuyorlar o marketin içinde yazık onlar hakkında böyle konular açıyorsunuz .:KK12:

Birgün bir dügüne gittik. Bulundugum masada uzaktan tanıdık bir kadında vardı. Bir süre sonra kızlarıda geldi yanına. Kızlar gelince yer kalmadıgından kadın başka masaya gecti. Bunlar başladı fısır fısır konusmaya. Dinliyorum arada. Hiç yüz vermiyor, ama ben işimi bilirimler, kalabalıkta ondan böyle ben nomu mendile yazıp versem anında ararlar falan havada ucusuyor. Birden bunlar cırlamaya basladı. Noluyo diye etrafa bakındım. Eşim bulundugum madaya dogru yaklaşıyor. Hah tamam kalkalım dıyecek dıye sevindim. Kızlarda bi haller görmelisiniz. Eşim geldi hadı kalkalım cocukların uykusu gelmiştir alıp eve gecelim dedı. Kızların o bakışını helede atıp tutan kızın bakişini asla unutamam. Kızarıp bozardılar bi tuhaf oldular ama utandırmamak için anlamamış gibi yaptım :) eşimede anlatmadım. Havalanmasın diye...

yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..

güzel yargılar konu başlığında ve içeriğinde ki yargıların sonucunda oluştu. hatırlatayım dedim.
çok rahatsız edici.

Kişi kendinden bilirmiş. Demek siz bekarken evlilere karşı bayağı rahatmışsınız. Böyle genellediğinize göre...
Hem yüzük takmayan, evli olduğu belli olmayan adamın bekar olduğu sanılmasından daha doğal ne var? İsteyen aşık olur, isteyen olmaz. Sanki evli olduğunu bile bile adamın peşinden koşuyorlar gibi yazmışsınız. Millet bilmiyormuş bile. Kötü olan sizin zihniyetiniz.

Arkadaslar tahinlipekmezlinin gerçekten çok üstüne gidiyorsunuz acitmayin ya insanların kalbini kız kalbim acıyor diyor el insaf
Kimse genelleme yapmıyor Bekarlar namussuzdur demiyor evli erkekler de sütten çıkma ak kasiktir demiyor ya
Evlilik gerçekten uzaktan bakınca anlaşılacağı düşünülen ne yazık ki içine girince deveye hendek atlatmak gibi ne yapacağınız nasıl davranacaginizi bilemediginiz durumlar yasayabileceginiz karmaşıklıkta olabiliyor ben mesela kilo vermekle ilgili bir konuya yorum yazacaktım ancak konuyu ve yorumları okuyunca doğum sonrası kilo vermekle ilgili olduğunu görünce yorum yapmadım bilmediğim konuyla ilgili
Siz de sanki allahallahallah nagmeleriyle hepinize namussuz yaftasi yapistirilmis gibi konuşuyor kadının kalbini acıtıyorsunuz yapmayın etmeyin nolur
Böyle kadınlar var arkadaşlar hemfikir miyiz? E var diyorsanız neden savunma haline hatta saldırıya geçiyorsunuz
Kadına akıl lazım şu an fikrimizi soruyor çaresiz hissediyor lütfen bilenler cevaplasin
Şimdi tüm Bekarlar bana saldirmayin da
biz de çözüm söylüyoruz işte
eşini de gözden geçirsin

gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..
açıkcası işiniz zor böyle durumlarda ne yapabilirsiniz bilemiyorum. yalnız sosyal biri olurken insanlarla mesafesini korumalı eşiniz . kanımca kızların "eşinizi bekar zannettim" demeleri eşinizin hoşuna gidiyordur o bu durumdam rahatsız olmadığı için umursamıyordur. hoş bir durum değil. fakat eşinizi sıkarsanızda aranız açılabilir çünkü onu böyle kabul etmişsiniz .

Eşim değil ama ben de sevgilimle aynı şeyleri yaşıyorum. Başlarda kızların bu kadar yazıyor olmasindan fotograflarimizi bilmemneleri gördükleri halde vazgeçmiyor olmalarindan dolayi deli oluyodum. Ama sadece kızlara... sonra zaman geçti yıl geçti yıllar geçti, hala ayni sekilde devam edince anladım ki sorunu etraftaki kadinlarda değil sevgilimde aramaliyim. Nitekim dönüp baktığımda gerçekten bunun sorumlusunun sevgilim olduğunu gördüm. Ne yalan söyliyim içimde soğudu. Açtığım ilk konuda gorebilirsin, başlarda mezun olur olmaz evlenmeyi düşünürken bu sebeplerden ötürü de evlilik yerine okulu uzatmaya karar verdim. Sevgilimin beni aldattigini hiç yakalamadim, son açtığım konuda da gorebilirsinki kıskançlık seviyem eşittir ağrı dağı zirvesi :KK70: ama begenilmekten ve ilgi görmekten çok hoslandigini fark ettim. Bu yüzden yeşil ışık yakar bir tavrı var. Kasilmalar bilmemneler yani. Inan hiç bir şey asla tesadüf değil. Bir iki normal ama sürekli devamı geliyorsa bil ki sorun eşinde. Ne yapabilirsin bilmiyorum bilsem kendim yapardım, ben sadece korkutma ve yıldırma politikası izledim bu aralar geçmişe nazaran cok çok daha sorunsuzum bu konularda. Nasıl yaptigima gelirsek herseyini alenen onun gözünün önünde kurcalamaya başladım, hiç ilgilenmedigim halde tedirgin olsun diye yanında buldugum faturalari incelemisligim bile vardır. Oda zamanla ulen bi şey yapsam kesin yakalanicam karı Sherlock Holmes oldu filan mi dediyse artık bu durumlar seyreklesti. Başlarda kızdı guvenmiyomusun bilmemne diye bende dedim ben herseyi bilicem guvenmemekle ne alakası var bilmemne. Tirsti yani sanırım bilemiyorum. Ama inan biraz üzerinde durup kurcalayinca aslında kizlarin nasıl böyle cesaret aldiginin kesinlikle bir sebebi var. Bunları söylemek istemezdim benim için daha kolay en fazla ayrilirim yola devam ederim sen evlisin daha zor senin için bazı şeyler. yine de bili kesinlikle tek sorumlu o kızlar değil. Bende en yakın örnek sevgilmin is yerinde sekretere sekreterden çok arkadaş gibi davranması sebebiyle kızın cesaret almasaydi. Nitekim sirket sahibinin sekreterle kanka olmasi kadar gerizekalica başka ne olabilir? Eşinizin kurs arkadaşının beni al demesi Eşinizin vermiş olduğu cesaret orneginden başka bişey değil. Bize niye kimse demiyo ulen gel beni al gelip seni aliyimmi diye. Gerçekler bunlar ne yazikki.

Zaten saf ve yilisik kizlar var demis. Butun bekarlar saf ve yilisik dememis. Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!! Allah yuva bozacak insanlari etrafimizdan uzaklastirsin insallah

Bence cevresndeki kızlarda bir tuhaflık var yada eşinizde. Bende etrafımda beyenilen biriyim ayıptır söylemesi arabamda var paramda var eşimin güzel bir işide var cokta yakışıklıdır bana göre.. Ama kimse ne eşimin peşinde nede benim peşimde koşmuyor bence eşinin egosu accayıp tavan yapmış ve sen eşini gözünde cok büyütmüşsun o da bundan faydalanıp cok large davranıyor:) onu bunu bırak kendine güven ben her zaman derim eşime boşansak bir gün bintane bulursun ama benim gibi bulamaSın ben kendımee accayip güvenirim bunu kimseye demem tabi özgüvenim yerinde maşAllah. Sende güven kendine bence özgüven sorunun var

Madem eşiniz böyle bekar kızların gözdesi,adamceeeğizin masumane duyguları ile oynanıyor,kızlar da münecimcilik oynadığı halde evli olduğunu anlayamıyorsa en güzeli kocanız boynunda BEN EVLİYİM yazısıyla gezsin.
Alyans alerji yapıyorsa kağıttan bişiy olmaz bence.
Bende şu alyans olayını bir türlü anlamam kac senelik evliyim ne ben ne eşim yüzük takariz sevmeyiz.Adam olmayana parmağına yüzük taksan ne yarar yapacağı varsa o yüzüğü çıkarıp cebe koymak kolay,asıl kalbe söylesin onu cikarabiliyorsa kalp ten yapsın.Bana veya eşime bunca sene hiç böyle bir olay olmadı parmagimdaki yüzüğe değil suratimdaki ifadedeye baktılar hep...Ben karşımdakine gülersem eşim gülerse HERKES güler. ..
Buda benim düşüncem. ..

Ilginç.. Senin esinde de bi flört durumu var bence. Bu durum onu hoşuna gidiyor ve yüz veriyor demek ki. Yoksa ne yakışıklılar var benim bildiğim ama hiç böyle bişeyler olmuyor. Evet bazen olabilir. Seytan tüyü vardır olur ama sürekli değişik kişiler tarafından oluyorsa bıraz suçlu eşinizin tavırlarıdır.mesafeyi ayarlayamıyor demek ki..

X