bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Yeminle evlilikten sogudum..
Okul bitsede evlensek durumu bitti, artik istemiyorum..

Ahanda ayında ben Düşünce ikizimi buldum burda şimdi ayol Erkeğin yakışıklı Olanından değil egoist olanindan korkucaksin. Bişey yapmicagi varsada sırf begenildigini görmek için g*t baş ayrı oynuyo. Erkeklerin yüzde sekseninin de begenilmekten hoslandigini göz önüne alırsak, ne bileyim evlilikte olacak şey değil. Okul bitmesin öğrencilik devam etsinnnnnnn

Ayy sen ne diyon,
Ben benimkiyle ilk tanistigimda(Allah var yakisikli valla) icimden "ayy bunun totosu kesin Everesti delip gecmistir, ben buna yuz versem astarini ister" diyip suratina bile bakmamistim..
Eee ama kac yil olmus adami kendine sevgili yapmissin diceksin
Cok dogru ama atalarimiz ne demis "gonul bu ota da konar, b.ka da"

O dedigin %80e de katiliyorum hatta daha cok bile olabilir..
Allah var adam gibi adam(bazi konularda beni uzse de),
ama begenilmekten hoslaniyor seziyorum ben de

yazık kocana kızlar peşinde dolanıp duruyor
napsın eşin yüz de vermıyor, ışıkta yakmıyor ama
napıcan işte karızmatık, girişken, sempatık erkek olmak zor bu zamanda

Anaaa bak vallahi bu da aynı bennn Benimkide oo bu hem yakışıklı hem zengin egosundan geçilmez vallahide cekemem ben bunu dedim sonra nası oldu ne oldu bende anlamadım yıllar geçti begenilmekten hoslaniyor ay gibi görüyorum yani. Öküz.

Eşinin aktif girişken sempatik........ vs. olması onun sosyal olduğu anlamına gelmez.Sosyal olana da kızlar yapışıyor diye bir kural yok.Eşin çok sosyalse,o zaman sen asosyalsin.Kendi başına kurslara şuraya buraya giden,evli olduğu anlaşılamayacak kadar bekar gezen erkek pek sosyal sayılmıyor bana göre.Ben eşimin benimle paylaşımlarına bakarım.

Bir kız 3 yıl boyunca eşini sık aradığı halde evli olduğunu anlayamıyorsa,daha doğrusu eşinin evli olduğunu insanlar anlamıyorsa bunda suçu eşinde ve sen de görürüm.Demek ki bekar izlenimi veriyor demek ki fazla birikte gözükmüyorsunuz.Face te resimlerinizin olmaıs birşey ifade etmiyor.Hayat face üzerine kurulu değil.

Bir erkeğin evli olmaıs için ille de yüzük takması da gerekmiyor.Bu insanlar bu anlattığın şekildeyse,bence cesareti nerden aldıklarını sorgularım.Ve de bana göre dışardaki kadınlar beni bağlamaz.Ben eşimi tanırım.Varsa bir yanlışlık.Tavrım eşime olur.

Sırf kocasıyla telefonda konuştu diye,böyle büyük zalimce bir beddua edecek kalp taşıyan insana sadece acırım ben.Evladına süt emzirirken,sütü bedduata vesile eden insana ne denir bilmiyorum.Kocası ak sütteki ak kaşık.Kadınalr kendi kendilerine konuşuyor telefonda.

çok güzel anlatmışsınız. ya bazı kadınları bu anlamda anlamıyorum hemen etraftaki kadınlara saldırıyorlar. etraftaki insanlar herşeyi yapabilirler burada önemli lan eşin yahut sevgilin ne yapıyor .

Keşke başlığa BAZI BEKAR KIZLAR deseydiniz.
Bende bekarım ama evli erkekler hiçte dikkatimi çekmiyor.
Hatta haftasonu birini gördüm bir ortamda, beğendim, araştırdım, evliymiş anında sildim aklımdan.
Neyse, bazen suçu her iki taraftada aramak gerekiyor.

Ya yüzük takmıyorsa yüzük yerine dövme yaptırsın parmağına, hem tanışan kızlar sorar evliyim der, ha dövme dinen caiz değil diyorsa bi zahmet yüzüğü takıcak.
Ne yazık ki bazı kadınlarda sahipli olan şeye bir ilgi oluyor, hele de güzel giyimli, bakımlı, paralı ve arabalıysa. Hele adam da yüzük takmayınca, karısından da çok bahsetmeyince "adam evinde mutsuz sanırım, oysa ne kadar kusursuz, evdeki kadın kıymatini bilmiyor, kesin paspaldır, bakımsızdır, suratsızdır" diyerek varsayımda bulup yürüyorlar, dizi drama tutkusu bu, filmlerdeki gibi bir aşk akıllarınca.

ne esmış arkadas ! Sankı bulunmadık hınt kuması:)) bır senın esın var yakısıklı karızmatık demı bence sorunu etrafında arama esınde ara olurmu ayrıca burada bekar kardeslerımızde var insanları bır genelleme ıcıne sokmussun hıc demıyorsun ama evli adamlar gencecık kızlara gozlerıne dıkıyorlar falan fılan dıye de gelmıssın burada mılletı eleştiriyorsun biraz ızle bakalım esını nedır ınsanlara ne kadar tavız verıyorda karsı taraf acaba oyle davranıyor dıye hatta sen once yuzuk taktırmakla basla diyecem de ınsanın ıcı temız olmayınca yuzuk neye yarar...

Zaten saf ve yilisik kizlar var demis. Butun bekarlar saf ve yilisik dememis. Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!! Allah yuva bozacak insanlari etrafimizdan uzaklastirsin insallah

Bir kadının "Disi kopek atasozunu hatirlatmiyorum bile!!" demesini anlamak istemiyorum. Siz de kadınsınız.

Ben kadin genellemesi yaparken ustune alinan alinir. Sallayan cok oldugu icin bunu ustunuze alinmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…