Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Bende okudum canlar Rabbim kabul etsin inşallah
Ben de okudum kizlar Rabbim hepmizin gonlune gore hayirlisiyla versin insallah
Okudum ben de. Allah kabul etsin inşallah hepimize hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin.
okudum bende kizlar . allah kabul etsin
okudum rabbim kabul etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin.
Agzina saglik Allah kabul etsin cnmBn de okudum elhamdulillah. Allah kabul etsin
DUA LİSTESİ
1.Taha suresi (okuduk)
2.313 Fatiha (okuduk)
3.Fetih suresi
4.Ashabi Bedir
5.Cuma suresi
6.Furkan suresi
6.cevseni Kebir
7.A.kursi/Fatiha/Felak/Nas/ihlas/kafirun (nazar icin)
8.Haşr suresi ilk 7 Hadid suresi son4
9.Hacet namazi usulleri
10.1000 Ya latif 100 salavati fatih
11.313 A.kursi
12 Yasin suresi
13.786 besmele 133 salavat Geylani hz besmele duasi
Aklima gelenleri soylenenleri yazdim sizde ekleyin kizlar sirali gitmek sart degil bir kisa bir uzun dua seklinde gideriz cok arka arkada uzun olunca kisi bunalip duadan kopabiliyor (konsantrasyon)
Tefriciye ve Hz yunus duasini eklemedim hem sayili hemde uzun dualar cok koordinasyon saglanamayabiliyor diye illa olsun derseniz ekleriz
Cnm listeyi alintiladim secin okuyalim Bencede birgun onceden belirlemek iyi oluyor bir gunde ne okuyalim diye geciyor one cekmis oluruz baska istediginiz dua varsa listeyede ekleriz illa buradakilerin olmasi sart degil
Olur cnm bana uyar zaten nasipo zaman ben fikrimi söyleyeyim :) Ashabı kebir okumak isteyen arkadaşlar çoğunlukta idi,o şekilde devam edebilirz.
Kuzum ben önce okumadım nasıl okuyacaz usulü nedir namaz kılıp arkasından mı okuyacaz ?Olur cnm bana uyar zaten nasip
Olursa hepsini okuyalim sirasi cokta muhim degil
Ya kuzum ben iki kere okudum bir okuma usulu yok varsada ben denk gelmedimKuzum ben önce okumadım nasıl okuyacaz usulü nedir namaz kılıp arkasından mı okuyacaz ?
Tamam kuzucum bende önce hiç okumayaınca bi usulü varsa öyle uygulayayım diye bende nasip olursa Yasin okuyup isimleri sayayım , sağol bitanecimYa kuzum ben iki kere okudum bir okuma usulu yok varsada ben denk gelmedim
Ben birincide yasin okuyup ardindan tek tek isimleri saymistim digerindede 11 ihlas bir fatiha okuyup isimlerini saymistim sonunda r.a deniliyor
Ben de okudum. Bu son cumleniz cok etkili oldu. Aksama okuyacagim demistim bir ustteki mesajda ama bir turlu okuyamamistim. Tesekkur ederim:)Seytan bizi oyaliyor sonra yaparsin yarin yaparsin diye son gune kalinca da zor geliyor okumasi