Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzina saglik Allah kabul etsin cnmFatiha 313, 1 adet de Taha suresini bugün okudum.
Ozellikle pazar ,carsamba,permbe gece yarisi okununca daha etkiliymis diye okudum ben birkac yerde cnm normalde baska birsey icinde okumak isteyen arkadaslar olursa bilgi olarak yazayim 2rekat namazla1000 ya latif 100 salavat fatih cok faydalı diye biliyorum
Tmm cnm fetih okuyalım.Hanimlar pek kimsede bir fikir vermedi o zaman fetih okuyalim 1 adet zamanda 3 gun diyelim uygunmu
Uygun canimHanimlar pek kimsede bir fikir vermedi o zaman fetih okuyalim 1 adet zamanda 3 gun diyelim uygunmu
Tamam kuzum okuyalım inşaallahHanimlar pek kimsede bir fikir vermedi o zaman fetih okuyalim 1 adet zamanda 3 gun diyelim uygunmu
Tamam kuzum okuyalım inşaallahHanimlar pek kimsede bir fikir vermedi o zaman fetih okuyalim 1 adet zamanda 3 gun diyelim uygunmu
Banada uyar canımHanimlar pek kimsede bir fikir vermedi o zaman fetih okuyalim 1 adet zamanda 3 gun diyelim uygunmu
Merhaba bu duaya basladik okuyan arkadaslar var simdi size niyetlenilmedi carsamba gunu yeni listemize gececegiz ben eklerim sizde takipte kalin ltfenDuaya katılmayı ben de istiyorum