Tamam cnm ben okundu saydim sen eksigini sonra tamamlarsinOkurken yarım kaldı muafiyetim bittikten sonra tamamlayacağım
Evet toplu niyetle okuyoruz cnmMerhaba arkadaşlar... Benim muafiyetim bitti. 1 adet Taha suresi, 313 adet de Fatiha okuyacağım toplu niyetle değil mi?
Pazar günü okuyacağım :)
Okudum canım
Amin canım benimAgzina saglik cnm Allah kabul etsin
Kuzum yeni duamız ićin ya Cuma Suresi yada Cevşen okumak isterim , bakalım nasip hangi duaHanimlar diger liste duamizdaki oneriler fetih suresi ve A.Bedir di ben oneri olarak
Cuma suresi,cevsen,salavati fatihte ekliyorum sizde yazin bir liste yapalim sonra ne okuyacagiz demeden okuruz o listeye gore her defasinda ne okuyalim demeyiz
hadi fikirleri alayim listemizi yapalim
hmbg (Hatice)
rudecute (Gizem)
megos (Görkem)
Namaria (Almıla)
sl_12 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79
O Ozzgeee (Esra)
I iremyt9
@bcgirl(Begum)
Pinkpotter
@Tulelut
D diclemm
neslihanot
Birseyde yaz cnm liate yapayim yani sonucta soyle bir gercek var evlilik icin gecen dualar taha suresi,furkan suresi,cuma suresi ya surekli donup ayni seyleri okuyacagiz yada cok genis bir liste yapip farkli farkli dualarla dua edecegiz mesela ben bu evlilik vs islerinde nazara hasetede inanirim hani felak nas ta okuyalim derim o yuzden herkesin fikrini almak istiyorumKuzum yeni duamız ićin ya Cuma Suresi yada Cevşen okumak isterim , bakalım nasip hangi dua
kuzum ben o zaman sık sık okuduklarımdan bi kaç dua sure yazayımBirseyde yaz cnm liate yapayim yani sonucta soyle bir gercek var evlilik icin gecen dualar taha suresi,furkan suresi,cuma suresi ya surekli donup ayni seyleri okuyacagiz yada cok genis bir liste yapip farkli farkli dualarla dua edecegiz mesela ben bu evlilik vs islerinde nazara hasetede inanirim hani felak nas ta okuyalim derim o yuzden herkesin fikrini almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?