- 14 Kasım 2015
- 1.429
- 2.506
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinnn Etiketlememde sikinti yok cnm bildirim ayarlarin kapali olabilir bir ona ayarlardan bak birde sag ustte konuyu takip et i tiklarsan biri bise yazinca uyari geliyorKızlar dualarımız tez vakitte kabul olur insallah masallah cok hizlilar var bu arada bana bildirim gelmedi tesadufen simdi sayfaya girdim de gordum bir ayar falan mi yapmam lazim acaba?
Baktim konuyu takipteyim bildiirm de acik ama herhalde siteden zaten bi bu listem var yoklamak en iyisiAmiinnn Etiketlememde sikinti yok cnm bildirim ayarlarin kapali olabilir bir ona ayarlardan bak birde sag ustte konuyu takip et i tiklarsan biri bise yazinca uyari geliyor
Bazende hic sevepsiz siteden kaynakli oluyor onun icin hep arada bakin diyorum ben tum listelerimde
Sitedendir bazen arkadaslar acil sifa okumasi falan aciyorlar hep etiketler ama bana gelmez ben guncel girdigimden tesaduf gorup okurumBaktim konuyu takipteyim bildiirm de acik ama herhalde siteden zaten bi bu listem var yoklamak en iyisi
Yeni katilan arkadaslar nickinizin yanina isim eklemek istiyorsaniz ismen niyetlenilsin diye yazin ltfn
Birde sureyi 1 hafta verdim ama erken biterse yine bitince yapariz listemizi ben bilerek biraz uzun tuttum muafiyetler falan yetisebilsin diye
hmbg (Hatice)
rudecute (Gizem)
megos (Görkem)
Namaria (Almıla)
@msls123 (Seval)OKUNDU
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79 Muaf
O Ozzgeee (Esra)
I iremyt9 Muaf
bcgirl (Begum)
@meel
HayallerimGercekOldu
D diclemm (çağla)
neslihanot
Diger dua listemizden bildigim icin Basladiginda yazmistim cnm onceki duandada ismen okunduBenim ismimi de begüm yapsak olur mu acaba. u'lu kalmis icimde ukte kaldi . biraz fazla takiyorum galiba kusura bakmayin
Bugun insallah okuyacagim kizlar :) simdiden Allah dualarimizi kabul etsin :)
Amin isteyen herkese nasip etsin insallah bu dua listemiz c.tesi tamamlanacak takipte kalip hatirlatirsaniz o listeye eklerizArkadaşlar merhaba:):)
Rabbim hepinizin gönlündekini hayırla çabucak versin inşallah Şuanda okuyamıyorum ancak aranıza katılmayı ben de çok isterim