- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Kahlofrida kuzum alintilamarinda etiket yok bilgin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telden kopyaliyorum ondan sanirim canimKahlofrida kuzum alintilamarinda etiket yok bilgin olsun
Merhaba isterseniz okuyabilirsiniz elbette ancak yeni listeyi pazar gunu yapacagiz ismen o listede ekleyebilirim bundan sonraki okumalarda sizede niyetlenerek okuruz baska arkadaslarda var ekleyecegim simdi cogu kisi okuduk size niyetlenmedik taha suresinde ozunde kendimiz icinde okudugumuz icin okuyabilirsiniz elbette birde ilk sayfada kurallar var oraya bakmanizi rica ediyorum girip sonra ugramayan arkadaslardan dualarda uzama oluyor devamli araliklarla takip edebilecekmisiniz biraz irtibatta kalmak gereken bir sayfaBende okumak istiyorum benide alırmısınız bu akşam okurum
Bu konulara cok hakim degilim. O yuzden bir onerim olamayacak.Kusura bakmayin. Siz nasil uygun gorurseniz...hmbg
rudecute
megos
Namaria
sl_12
ebruli--
K Kelebek_131
Kahlofrida
OMRUM79
O Ozzgeee
I iremyt9
bcgirl
@meel
HayallerimGercekOldu
D diclemm
Hanimlar kismetse pazara yeni duamiza baslariz bir sonraki dua cogunlugumuz fatiha ve A.Bedir di nasil bir okuma yapalim yani fatiha icin sayi oneriniz nedir mesela once fatiha sonra bedir ehlinimi okuyalim ikisini bir arada okumak agir gelebilir ne diyorsunuz
Bende oyle dusundum simdi ikisi ard arda agir gelebilir bedir ehlide yanlis hatirlamiyorsam 333 isimdi313 fatiha okuyalım ashabı bediri daha sonra okuyabiliriz uygun görürseniz
Cnm ben okumustum ama farkli bir usulu var mi bilmem bir yasin okuyup ardindan her bir ismi sonuna radiyallahu anh diyerek okumustum kendim oyle okudun bir yerde boyle okunur falan diye okumadim ama dilek icin degildi dua olarak okudum baska usulu varsa bilen arkadaslar yazsin okuruza.bedir hk. hiç bir fikrim yok,öneride bulunan arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgi vereceklerdir.Ama 313 fatiha olabilir,ben size uyarım.
diğer okumalarımda olduğu için yetişemeyebilirim,teker teker okumak benim içinde mantıklı :)
teşekkür ederim sayfa kurallarını okudum inşallah uğramak da bi sorun olmazMerhaba isterseniz okuyabilirsiniz elbette ancak yeni listeyi pazar gunu yapacagiz ismen o listede ekleyebilirim bundan sonraki okumalarda sizede niyetlenerek okuruz baska arkadaslarda var ekleyecegim simdi cogu kisi okuduk size niyetlenmedik taha suresinde ozunde kendimiz icinde okudugumuz icin okuyabilirsiniz elbette birde ilk sayfada kurallar var oraya bakmanizi rica ediyorum girip sonra ugramayan arkadaslardan dualarda uzama oluyor devamli araliklarla takip edebilecekmisiniz biraz irtibatta kalmak gereken bir sayfa
İyi yaptin cnm her oneriye acigiz dua kismet kismet oldugu surece hepsinide sirayla okuruz insallah benimde okumuslugum varda daha detayli bilen arkadas varsa diye yazdimbende daha önce bir çok kez okudum cenetle müjdelenmiş mübarekler isimler olduğu için etkili olur diye düşündüm önerdim