Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılmak istiyorumMerhaba liste kurallari yukarida yaziyor eger katilmak isterseniz sizin icin uygunsa buyrun ekleyeyim ancak gec kalirsaniz pazardan sonra eklerim cunku arkadaslar niyetlenmis olur size niyetlenmemis olurlar
Yeni duamiza pazara liste yapacagim veya tamamlanirsa yarin dua simdilik 313 fatiha gorunuyor takipte kalin sizide ekliycem Diger isteyen arkadaslarlabende katılmak istiyorum
Teşekkür ederim çok sevinirim benim ne yapmam gerekiyorsa bende okur yaparım ?Yeni duamiza pazara liste yapacagim veya tamamlanirsa yarin dua simdilik 313 fatiha gorunuyor takipte kalin sizide ekliycem Diger isteyen arkadaslarla
Fatihayimi cok hizlisin kuzum Hadi bakalim acilis senden bereketi Allahtan :))ben tamamladım Allah kabul etsin
Tamam cnmBen şimdilik muafım ama cuma fln okuyabilirsem yazacağım,okuyamazsam sonra tamamlarım.
Bende tamamladım kuzum Rabbim hepimize dünya ve ahiretimiz için hayırlı eşler nasip etsin inşallahYeni katilan arkadaslar nickinizin yanina isim eklemek istiyorsaniz ismen niyetlenilsin diye yazin ltfn
Birde sureyi 1 hafta verdim ama erken biterse yine bitince yapariz listemizi ben bilerek biraz uzun tuttum muafiyetler falan yetisebilsin diye
hmbg (Hatice)
rudecute (Gizem)
megos (Görkem)
Namaria (Almıla)
sl_12 (Seval)OKUNDU
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79 Muaf
O Ozzgeee (Esra)
I iremyt9 Muaf
@bcgirl(Begum)