- 7 Mart 2013
- 1.047
- 1.241
- 333
Merve için okudum rabbim kabul etsinDuamiz kisi basi 150 Yunus Peygamber duasi
لاَ إِلهَ إِِلاَّ أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
“…Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
G gunesliguzelgunler Merve nin duası
Allahumme salli ala seyyidina muhammed Ya Latif Ya Vedud Ya Fettah, Allahım Merve kuluna güveneceği beğeneceği dini hassasiyeti olan güzel ahlaklı merhametli kıymet bilen bir eş nasip et. Geç olmadan zor olmadan hayırlısıyla onun ve bizlerin dualarını kabul eyle.
Özlem için okudum. Allah kabul etsinDuamiz kisi basi 150 Yunus Peygamber duasi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
love_story Özlem in duasi
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Ya fettah, ya vedüd, ya latif, ya cami , ya erhamerrahimin. Ya Rabbi Özlem kulunun dualarının kabul olmasına engel olan bütün günahlarını bağışla. Huzura,mutluluğa,mucizelere kavuşmasına engel olan tüm tıkanıklıkları yok et. Kolaylaştır, zorlaştırma. Sen ol dersen olur Allahım. Özlem kulunun gönlünden geçen tüm istekler sana ayandır Allahım.. istediği kişiyle afiyetle yollarını aç duasının çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Aminnn
Alıntı CevaplaŞikayet Et
Özge için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahDuamiz kisi basi 150 Yunus Peygamber duasi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
M Mandarins Özge nin duasi
Allahım iç sıkıntılarımdan, kuruntularımdan kurtar, hayatımdaki insanı bana hayırlı kıl. Mutlu olmayı, evlenmeyi, cocuklarımın olmasını, sağlıklı ve huzurlu olmayı nasip et.
Özlem için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahDuamiz kisi basi 150 Yunus Peygamber duasi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
love_story Özlem in duasi
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Ya fettah, ya vedüd, ya latif, ya cami , ya erhamerrahimin. Ya Rabbi Özlem kulunun dualarının kabul olmasına engel olan bütün günahlarını bağışla. Huzura,mutluluğa,mucizelere kavuşmasına engel olan tüm tıkanıklıkları yok et. Kolaylaştır, zorlaştırma. Sen ol dersen olur Allahım. Özlem kulunun gönlünden geçen tüm istekler sana ayandır Allahım.. istediği kişiyle afiyetle yollarını aç duasının çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Aminnn
Alıntı CevaplaŞikayet Et
Merve için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahDuamiz kisi basi 150 Yunus Peygamber duasi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
G gunesliguzelgunler Merve nin duası
Allahumme salli ala seyyidina muhammed Ya Latif Ya Vedud Ya Fettah, Allahım Merve kuluna güveneceği beğeneceği dini hassasiyeti olan güzel ahlaklı merhametli kıymet bilen bir eş nasip et. Geç olmadan zor olmadan hayırlısıyla onun ve bizlerin dualarını kabul eyle.
Canım bu aralar biraz sıkıntılı süreçler yaşadım o yüzden aksattımArkadaşlar merhabamazeret durumları bittiyse biraz hizlandirabilir miyiz cok uzadi bu duamiz biran once bitirelim yeni duaya gecelim inşallah
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
Yeni duaya baslayinca haber veririzMerhaba , dua grubuna nasıl katılabilirim. Nasıl oluyor işleyiş acaba?
Merve için okudum. Allah kabul etsinM Mandarins Merve icin kaldi senin canim ayricamuhursuzpusula arkadaşımız da okuyunca bu duamiz hayirlisiyla bitecek arkadaslar Rabb'im kabul etsin dualarimizi tez vakitte oldu sevincini yaşatsın
Yeni duada olmak istemeyen varmi yeni duamiz Yasini serif olsun mu üç aylarda guzel olur
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
Son 4 arkadaşa okuyamamıştım tamamladım onları da. Allah kabul etsin. Gecikme içinde özür dilerimArkadaşlar merhabamazeret durumları bittiyse biraz hizlandirabilir miyiz cok uzadi bu duamiz biran once bitirelim yeni duaya gecelim inşallah
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
A Aylinnn_06
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
Ben varım canımDualarimiz tamamlandi arkadaşlar yeni duamiz icin yasin suresi okuyalim diyorum katılmak istemeyen var mi
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
pokahontas
Belki uzun geliyo olabilir canım başka kısa bir dua bulalım istersen, benim için uyar hepsiKizlarnerdesiniz hic tepki vermiyorsunuz okumuyor muyuz arrik Yasin suresi zor ise daha kolay birsey okuyabiliriz
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
M Mandarins
love_story
G gunesliguzelgunler
pokahontas
Ben de öyle dusundum aslinda guzel olurdu ama neyseBelki uzun geliyo olabilir canım başka kısa bir dua bulalım istersen, benim için uyar hepsi
Biz okuyalim birbirimize yasin en azindan devam etmiş olalımBelki uzun geliyo olabilir canım başka kısa bir dua bulalım istersen, benim için uyar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?