- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
Olur canım :)Biz okuyalim birbirimize yasin en azindan devam etmiş olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım :)Biz okuyalim birbirimize yasin en azindan devam etmiş olalım
Canım yasin uzun evet ama okuyalım dersen uyarım bu da olur fark etmezBen de öyle dusundum aslinda guzel olurdu ama neyse “İnna fetahna leke fethan mübina.” okuyabiliriz 100 tane veya onerin var mi
Olur canım :)
O zaman ben muhursuzpusula nin duasini paylasiyorum once ona okuyalim 3 kişi de olsak bos gecirmeyelim zamani dualar bzizi refaha cikaracakCanım yasin uzun evet ama okuyalım dersen uyarım bu da olur fark etmez
Katılmak istemeyen var mı die sordun diye bişey yazmadım ben:)Kizlar nerdesiniz hic tepki vermiyorsunuz okumuyor muyuz arrik Yasin suresi zor ise daha kolay birsey okuyabiliriz
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
M Mandarins
love_story
@gunesliguzelgunler
@pokahontas
Tamam canim haklisin bikac gundur girmeyenler var onlar isterse dahil olur o halde listemizKatılmak istemeyen var mı die sordun diye bişey yazmadım ben:)
Gizem için okudum Allah kabul etsin inşallahYasin Şerif icin
muhursuzpusula Gizemin duasi
Bismillahirrahmanirrahim
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim! Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye kadir ve muktedirsin. Ya Vedud, Ya Cami, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Azim. Allah'ım senin hikmetinden ve sonsuz gücünden, uçsuz bucaksız merhametinden şüphem yoktur. Gizem kulunun bilerek yada bilmeyerek yaptığı tüm günahlarını affet ya Rabbim. Sen gönlümdeki tüm dualarımı en iyi bilensin, sen tüm dualarımı hayra çıkar ya Rabbim. Benim için en hayırlısı ne ise onun tez vakitte gerçekleşmesini nasip eyle. Hayırlı, mutlu, huzurlu, sevgi, saygı, aşk dolu, maddi ve manevi bolluk ve bereket dolu bir yuva kurabilmemi nasip eyle Allah'ım. Kolaylaştır zorlaştırma Allah’ım. Verdiğin tüm nimetlere şükürler olsun. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Yâ Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et. Amin
Burcu için okudumYasin i Şerif icin
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
M Mandarins
@asi_melek Burcu nun duasi
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Ya fettah, ya vedüd, ya latif, ya cami , ya erhamerrahimin. Ya Rabbi Burcu kulunun dualarının kabul olmasına engel olan bütün günahlarını bağışla. Huzura,mutluluğa,mucizelere kavuşmasına engel olan tüm tıkanıklıkları yok et. Kolaylaştır, zorlaştırma. Sen ol dersen olur Allahım. Burcu kulunun kıymetini bilecek onu sevecek sayacak onunda seveceği helâl süt emmiş Allah korkusu olan hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et duasının çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Amin
Gizem için okudum. Allahım kabul etsinYasin Şerif icin
Bismillahirrahmanirrahim
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim! Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye kadir ve muktedirsin. Ya Vedud, Ya Cami, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Azim. Allah'ım senin hikmetinden ve sonsuz gücünden, uçsuz bucaksız merhametinden şüphem yoktur. Gizem kulunun bilerek yada bilmeyerek yaptığı tüm günahlarını affet ya Rabbim. Sen gönlümdeki tüm dualarımı en iyi bilensin, sen tüm dualarımı hayra çıkar ya Rabbim. Benim için en hayırlısı ne ise onun tez vakitte gerçekleşmesini nasip eyle. Hayırlı, mutlu, huzurlu, sevgi, saygı, aşk dolu, maddi ve manevi bolluk ve bereket dolu bir yuva kurabilmemi nasip eyle Allah'ım. Kolaylaştır zorlaştırma Allah’ım. Verdiğin tüm nimetlere şükürler olsun. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Yâ Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et. Amin
Gizem için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahYasin Şerif icin
Bismillahirrahmanirrahim
Kendim için okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahYasin i Şerif icin
muhursuzpusula
asi_melek
S sibellcim
M Mandarins
@asi_melek Burcu nun duasi
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Ya fettah, ya vedüd, ya latif, ya cami , ya erhamerrahimin. Ya Rabbi Burcu kulunun dualarının kabul olmasına engel olan bütün günahlarını bağışla. Huzura,mutluluğa,mucizelere kavuşmasına engel olan tüm tıkanıklıkları yok et. Kolaylaştır, zorlaştırma. Sen ol dersen olur Allahım. Burcu kulunun kıymetini bilecek onu sevecek sayacak onunda seveceği helâl süt emmiş Allah korkusu olan hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar nasip et duasının çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Amin