Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Hersey bir yana kadin cocugu nasil birakip namaza gitmis bu zamanda insan guvenemez goz acip kapayincaya kdr alip kaciriyolar cocugu kadin sizi kiskanmis olsa bile guvenmis bu daha onemli birakmis cocugu size :)

Bu guven eksikligi lste.cok karsilastim sanki muhteşem kocalarını aglarimiza takmak istiyoruz böyle kadinlara sinir oluyorum ve genelde cirkin olurlar :))))

Genelleme yapmak ne kadar doğru bu konuda?Karşılaştığınız insanlarda problem olduğu çok açık. Kendinizi suclamayin boşuna

Kizlarin sucu ne, benim kocam nasil davranmasi gerektigini bilmiyorsa?

Bir de bir şey söylemek istiyorum, benim kocam çocuğumu sadece sınavlarda gördüğüm birine bırakırsa onu gebertirim. Zaman o kadar kötü ki insan nasıl güvenebiliyor ilginç.

Yok yav, millet sıyrık özellikle bu topraklar üzerinde yaşayan hemcinslerim çok sıyrık.. Erkeklere hak veriyorum bazen.

Valla bu olaylarla o kadar karsilasiyorum ki bazen buldumcuk deyip geciyirum bazen uzuluyorum bazen ornekler cok olunca acaba ben mi abartiyorum diyorum ama durum anlattigimdan ibaret hepsiylede belli bi mesafem olan insanlar mesajlasip is disinda gorusup araşsak haklidirlar der yutardim hepsini

Hatta soyle bisey anlatayim bu durumlarla o kadar karsilastim ki sacmalamaya basladim

Bigun bi arkadasla karsilastik arkadasin isi vardi eside cocuguyka onu bekliyodu bende çocuğunu cok anlatinca merak ediyordum arkadasa seslendim cocugunu sevebilirmiyim diye oda tabi dedi hatta siz gecin esimle surda bekleyin bende geliyirum dedi gectik esiyle konusuyoruz gercekten esi oyle ince oyle nazikti ki diger karsilastigim durumlar gibi degildi hatfa bende soz ettigim durumlarla oyle cok karsilastim ki esi yanlis anlamasin icine birsey dusmesin diye biz x abiyle ayni birimdeyiz dedim benden kucuk arkadasim icin abi dedim

Sonradan oyle komik geldi ki bakin boyle gayet iyi niyetli yanlis anlamaya meyilli olmayan insanlarda var

Kimileri benim sanki kendimi ovmek icin konu acmis olmak icin yazdigimi dusunmusler ama kitu dusunmeyenlerin oldugunuda gayet iyi görebiliyorum

Valla bu konuda ben de buraya takıldım ama konu sahibesine değil salak babaya. Sen neden tanımadığın etmediğin birine çocuğunu emanet edersin adam???

Valla bu konuda ben de buraya takıldım ama konu sahibesine değil salak babaya. Sen neden tanımadığın etmediğin birine çocuğunu emanet edersin adam???
Ya babasi cocugu birakip gitmedi ki oda bizim oldugumuz yerin yakininda arabanin icindeydi birakin cocugu alayim kacayim cocuga sesimi yukseltsem gorecek

Cok ama cok sacma...
Bir anne bir baba nasil hic tanimadiklari birine cocuk emanet eder....
Anne kiskandi madem neden tekrar size birakti gitti....bu arada baba nerede...
Bol celiski

Bakin anne degilim ama benimde yegenlerim var hic bir cocugun psikolojisine zarar verecek bi davranista bulunmamaya gayret gosteririm

Ben cocukla oynarken babasi yakinimizda arabanin icindeydi evet cocuga karsi korumaci tabir dogru ama bunu paranoyaklik derecesine getirecek sekilde davranmakta yanlis bi cocuga gulmek oynamak konusmakta cok kotu degerlendirilmemeli cocugu toplumdan soyutlayamassiniz

Onceden cantamda cikolata seker falan tasirdim yolda gordugum cocuklara verirdim ama simdi gunun zamanin sartlarini dusunujce kotu niywtli insanlar tarafindan kandirilmasin diye yapmiyorum bunu hatta beni cok mutlu eden birsey olmasina ragmen yapmıyorum

Hatta cok sevdigim yabanci cocuklari bile opmuyorum ki mahremiywtin yabancilarin yaklasimlarinin farkina varsinlar

Orda olmadiginiz bi ortamin degerlendirilmesini nasil yapabiliyorsunuz

Evet bir nevi hakli olabilirsiniz ama abartiyirsunuz ne yalarsaniz yapin cocugu toplumdan soyutlayamassiniz zaten tamamiyle souylarsaniz cocuk iyiyi kotuyu ayirt edemedemwywcwk hic bir zaman

Bu kadar rahatsızsanız evli-nişanlı-sevgilisi olan erkeklerle muhattap olmayın madem, dünyada insan kıtlığı yok ya.

Cok ama cok sacma...
Bir anne bir baba nasil hic tanimadiklari birine cocuk emanet eder....
Anne kiskandi madem neden tekrar size birakti gitti....bu arada baba nerede...
Bol celiski
Babada hemen yan taraftaydi yanimizda degildi ama bizi gorebiliyordu yani cocufu bana birakti aldi basini gitti yada aldik cocugu beraber oynadik beraber zaman gecirdilik bir durum yok

Ben de bekarim. Evli kiz arkadaslarimin esleriyle nerdeyse hic samimiyetim yoktur. Gordugumde sadece merhaba derim o kadar. Onun disinda hele ki tanimadigim bir adamla zaten diyalog kurmam, sizin sinav ornegine istinaden soyledim. Ben de oyle bir durumda diyelim ki evliyim, sinavdan ciktim ve bi baktim cocugumu biri oynatiyor, benim de hosuma gitmez. Esime kizarim. Bunu uzerinize alinmayin ama sonucta kadinlara da guven olmayan bir donemde yasiyoruz. Burda ihanet hikayelerinde hep goruyoruz ki bir kadini yaralayan diger bir kadin oluyor hep. Bazen en karakterli oldugunu dusundugumuz erkek bile yoldan cikabiliyor. Ne yazik ki.

ben eşim tanımadığım bir kadına çocuğumu bırakıp arabaya gitse kafasında saç bırakmazdım onun. bence orda yanlış yapmışsınız. hoş onlar da umursamazmış.

diğer şeyler de normal bana kalırsa. erkekler de başka erkeklerin yanında sevgilisini sahipleniyor. saygısızlık terbiyesizlik olmadıkça koluna girmekte vs bi sakınca yok. mesela ben de asansöre binerken sevgilimle apartmanda iki kız yayık ayranı gibi sırıtıyorlardı sevgilime kitlenmiş gözleri bana hiç bakmak yok ben de koluna girdim omzuna başımı koydum. yaş arttıkça bazı kızlarda etraftaki opsiyonlar azaldıkça sevgilisi olana bile hafiften meylenme durumu oluyor. tanımadan da siz o kızlardan mısınız bilemiyor. ama bunun bekar olmakla alakası yok. misal çok yavşak bi kız tanıyordum erkeklere karşı sonra kız evlendi ama o kız evli canım çüş sen de diyorlardı bana ama kız boşandı mesela bi süre sonra kimbilir neden ama bence aldatmıştır kocasını. iş sadece medeni durumda değil kişide yatıyor bence.

sadece toplum baskısına dayanamayan bazı kızlar bazen gözlerini karartabiliyorlar evlilik uğruna düzgün ilişkisi olana sarkıyorlar bence korkulan bu.

ama mesela ben tanıdıkça birine karşı daha rahat olurum. belki yakın arkadaşlarınızın eşlerine daha samimi olur kendinizi tanıtırsanız önyargıları azalabilir bilmiyorum.

Belki kendi acimdan dusundugum rahatsiz olmayacagim icin o davranista bulundum ama esiyle bi muhattap olma durumum olmadi sadece cocuguyla ilgilenebilecegimi soyledim

Birde eger esinden yana dusunenler olursa diye soyluyorum bence bi erkege yakinlasmak icin cocuguyla oynayayim diye sacmalik mi olur Allah askina

Bi kadın gördüm , "kızlar azmış , sokakta kocamın üstüne çıkıyorlar neredeyse" diyordu. Sonra kocasını gördüm , sokaktaki ağaç daha çekici gelirdi yeminle.

Bunu sadece kadınlar yapmıyor. Bir gün yine yürüyorum , karşıdan bir çift geliyor. Kız bana bakarak sevgilisinin elini tuttu , oğlan bana bakarak sevgilisini öptü. Herhalde biraz daha sürse soyunup sevişirlerdi.

Kara kediyim ya ben.

Başka kadın görünce sevgilinin koluna girmek çok ezik görünüyor Yapanları görünce ne kadar zavallıca diye düşünüyorum.

Iste tam buldumcuk ornegi bunlarda ayri bi degisikler ben bu kadariyla daha karsilasmadim

Hersey bir yana kadin cocugu nasil birakip namaza gitmis bu zamanda insan guvenemez goz acip kapayincaya kdr alip kaciriyolar cocugu kadin sizi kiskanmis olsa bile guvenmis bu daha onemli birakmis cocugu size :)
Valla bende anlamadim yani madem rahatsiz olunacak bisey o zaman sende yapma

Inanin gercekten icimde en ufak bir kotu dusunce yoktu

Hatta soyle bi ornek vereyim baska bi gunde bi kadin kızını durdurmaya calisiyodu baya ayakta kaldi yorulmus olabilecegini dusinup yardim teklif ettim oda arabasini biraz ileri goturup getirirsem sevinecegini soyledi bende az ilgilenince bebis uyudu yani niywtim kotu olsa kiza niye el atayim

ama bu sefer de göz zinası yapılır. şehirleri kadın erkek diye ayırsak mı acaba

Kızlar benim kocam çoook yakışıklı olduğu için ben çoook kiskaniyorum.Ayrıca bende güzelimdir yani eşim boşuna almadı beni. Neyse kocam sarışın mavi gözlü artist gibi şu kıvanç var ya meşhur oyuncu ona benziyor nasıl kıskanmıyayım.Kızlar yapışmaya çalışıyor eşime ama eşim kimseye bakmıyor şükür bir de oğlumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…