Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Sen oyle dusunmua olabilirsin ama karsidaki kadin seni tanimiyor sonucta. Bazen haklilar da. Cunku dedigim gibi kadinlara da guvenilmeyecek zamandayiz artik. Bazilari abartiyor o baska. Bir gun yolda giderken genc bir cift karsidan geliyordu, kadin bebek arabasi itiyor. Yanimdan gecerken bebege gulumsedim o kadar tatliydi ki, ve o anda kadinla gozgoze geldik aman allahim o ne surat. Bir devirdi gozlerini yanimdan bir gecisi var ben sok oldum. Mesela boyleleri de hasta ruhlu kadinlar.

O insan is yerinizdeki insansa ister istemwz konusup muhattap olmak zorunda kaliyorsunuz ben kotu birsey yaptigimi dusunmuyorum

Bence bekar kadınlar ağızlarını hiiiiiç açmasınlar da herkes bir rahat etsin!!

Buraya yazan evli kadınlar cidden çok komik. Sanki herkes bunların kel göbekli kocalarına yazılıyor Asıl kendi kocaları birazcık eli yüzü düzgün iyi giyimli biri görse hemen bakıveriyor.

Yani şöyle diyeyim öyle genç çıtır falan da değilim ama işyerinde bir herif her gün ama her gün süzüyor, haftada en az 2 kez 3 kez bugün çok şık görünüyorsun diyor. Şimdi bağırıcam ama iltifat ettim kötülük yapmadım diyecek y.vşak ben suçlu çıkıcam. S...cam ağzına bir gün oracıkta kalıverecek zaten bacağım kadar boyu var cücük ya neyse bekliyorum.

Daha vahim bir örnek arkadaşımın, 10 yaş büyük abi dediği, 2 çocuklu evli iş arkadaşı 1 yıl peşinden koştu. Gerekirse boşanıcam vs de demiş bizim kız 2568752 kere olmaz demesine rağmen.

Yazılmaya cesaret etmeseler de mal gibi bakıyorlar güzel kadın görünce onu napcaksınız??? Gözlerine bant falan çekin en iyisi.

Sizin sütten çıkma akkaşık kocalarınız bunlar işte hanımlar bize laf edeceğinize kocalarınıza tasma takınız lütfen.

Son düzenleme:
O insan is yerinizdeki insansa ister istemwz konusup muhattap olmak zorunda kaliyorsunuz ben kotu birsey yaptigimi dusunmuyorum
Canım ben de bekarım, sevgilim de yok yani aynı konumdayız. Seni tanımayan, seninle samimi olmayan kişilerin niye sana güvenmesini bekliyorsun ben oraya takıldım? Bunu dert ediniyorsan yapman gereken de o kişilerden uzak durmak bu kadar basit. Ben de uzun otobüs bir yolculuğu boyunca bir çiftin çocuğuna baktım; çünkü çocuk sadece bana gelince susuyordu, ne anne ne babası bir şey demedi. En yakın arkadaşımın da sevgilisi çok kıskançtı benim dışında hiçbir kızla konuşmasına müsade etmezdi, o kız beni de sorun etse ben de konuşmaz uzak dururdum, bunu dert etmezdim; çünkü yeter ki onların arası iyi olsun, şu an o arkadaşım evli, karısı beni tanımadığı için çok aramam mesela ne olur ne olmaz diye. Sen bana enteresan geldin açıkçası.

Evli kadın kompeksleri işte. Bence burda hedef sen değilsin. Bu kadınlar kocasına veya nişanlısına güvenmiyor ki 'konusma hatta muhattap bile olma' diyor. Ne münasebet yaa ozaman bi zahmet evli erkekler çalışmasınlar karişkoların dizinin dibinde dursunlar .

Başka kadın görünce sevgilinin koluna girmek çok ezik görünüyor Yapanları görünce ne kadar zavallıca diye düşünüyorum.

aynen. ama ben başka kadın görünce sevgilimin koluna girmem ki.

başka 2 kadın sen yokmuşsun gibi sevgiline kitlenip bu şekilde pişmiş kelle gibi sırıtarak bakarsa yapıyorsun ama :) çok komikti ama ya. hani. tiyatro mizanseni gibiydi.

ama yolda vs komik oluyor cidden. ya da arkadaşına karşı yaparsan o da ayıp bence. o konuda katılıyorum. bi kadın kendi halindeyken onu tehdit olarak görmek eziklik belirtisi olabilir ancak. mesela güzel bir kadın yürüyor diye ben tehdit altında hissedip sevgilime sırnaşmam, komik. biraz da adamına bağlı tabi, adam böyle gözü dışarda bi tipse adamı bağlayamayıp dışarıdaki kadınlarla yarışarak ego tatmini yapıyor kadınlar. üzücü.

Aynen benim kocam da böyle birşey yapsa ağzına s.ç.rım bu ne saçmalık, evlat bu oyuncak bebek değil

Ben de. Bu adam hiç mi gazete okumuyor, tv açmıyor? Bu kadar salak olunmaz.

Son düzenleme:
Ya ben bazen hak veriyorum. Sizi hiç tanımayan insanlar sonuçta .. Bariz bir yakınlık yok anladığım kadarıyla. Benimde yaşadığım olayı anlatayım. Bi kız arkadaşım birinden hoşlanmışsa ve o kişinin de sevgilisi varsa aynen şunu diyor aman boşveeeerrr ayırırım .. Önce benim mutluluğum.. Bir değil beş değil hep aynı muhabbet. Naptım? Hayatımdan çıkardım. Onu tehdit gördüğümden değil kalitesizliğinden .. Bunun gibi 3-5 kadını duysanız paranoyak olursunuz haliyle..
Geçen arkadaşımda sevgilisinden ayrıldı. Sabah bana mesaj atmış canım X'i siler misin? Neden demeden silerim dedim .. Silince neden dedim boşver bitti dedi . Sonra baktım şöyle yalnız beni sildirmiş..
İş yerinde mühendis abi sana çizim öğretirim ama eşim çok kıskanç dedi . Boşver abicim o zaman dedim.. Evrak teslimine belediyeye gidiyoruz eşim bizi yanyana görse yanlış anlar kesin dedi. O zaman ben tek yaparım abi dedim..
Hayatın her alanında bu ve buna benzer şeylerle karşılıyoruz . Nacizane fikrim kıskanma potansiyeli olan çiftlerle mesafeli olmanız.. Haklı olarak .. Elin kızının benim kocamın yanında ne işi var demek hakları ..Hele böyle bir devirde....

bence yanlış genelleme yapıyorsunuz.

bekar kadınlar ile evli/sevgilisi olan kadınlar birbirlerine karşı gibi bir durum yok. olamaz da.

esas olan karakterdir. biri evli de bekar da olsa yavşak olabilir, kadın da erkek de olsa yavşak olabilir. 3-5 örnek ile tüm evli erkekleri ya da tüm bekar kadınları yaftalayamayız. tümevarım şeklinde sağlıklı bir çıkarım yapılamaz.

size/ arkadaşınıza bikaç evli erkek yavşadı diye tüm evli erkekler ahlaksız mı oldu şimdi?

ya da aksi gibi bikaç bekar kadın evli erkeklere yavşadı diye tüm bekar kadınlar ahlaksız mı oldu şimdi?

durumlar ve şartlar değişebilir esas olan kişiliktir. bu tip konularda genelleme yapılamaz. absürt bir durum vardır, çizgi bozmadan tepki verilir karşıdakine ve konu kapanır.

bekarken tüm evli erkekler bana yavşıyor diye düşünenler evlenince bu kez de tüm kadınlar kocama yavşıyor diye düşünür zaten. bu kişilik özelliği dediğim gibi. grandiyöz sanrılardan oluyor hep.

benzer birşey benim başıma geldi samimi olduğum bir yazar arkadaşın eşi kıskanmış beni sabahvesen neden sana yorum yapıyor vesaire demiş ki ben eşine daima arkadaş dost abi tarzında yaklaştım yeri geldi özel hayatımla ilgli görüşünü aldım

Kisisel kıskançlığınıza bir sey diyemem lakin düşünceniz içler acısı
Sırf bu- kafa yüzünden- işimi birakmak zorunda kaldim .

Kisisel kıskançlığınıza bir sey diyemem lakin düşünceniz içler acısı
Sırf bu- kafa yüzünden- işimi birakmak zorunda kaldim .

Biraz güzelsen ağzında laf yapıyorsa malesef evlenene kadar rakipsin tüm kadınlara bu yüzden erkeklerle çok muhattap olma ben de aynı durumu çok yaşadım evlenen yada sevgilisi olan ilişkisini kesti benimle sonra evlendim hepsi kanka olma çabalarında. Boşver çok takılma ama bana soracak olursan kızlarla sevgilileri varken konuşma erkeklerle de samimi olma even sonrası gelir herkes kanka herkes samimi

Bunun evli bekar olmakla alakası Yok eşine güvenmesi eşin sadakati ile alakası var .koca her gördüğü kadına ağız ayırıp bakıyorsa kadında sınırlama koyar doğal olarak .
Benim kocam asla bakmaz kimseye avm de falan ben derim şu kadına bak nasıl güzel ,of saçları Harika baksana falan derim öyle bakar .işi gereği kadınlarla da hep muhatap olur olacaktır.
Ayrıca benim evli çocuklu bir kadın olduğumu bildiği halde yavşayan mesaj atan söze döken kaç tane kendide evli pislik oldu şimdi bu kimin ayıbı ? Bu durumları genellemek yanlış bana göre !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…