- 4 Ocak 2017
- 229
- 236
-
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Belki kendi acimdan dusundugum rahatsiz olmayacagim icin o davranista bulundum ama esiyle bi muhattap olma durumum olmadi sadece cocuguyla ilgilenebilecegimi soyledim
Birde eger esinden yana dusunenler olursa diye soyluyorum bence bi erkege yakinlasmak icin cocuguyla oynayayim diye sacmalik mi olur Allah askina
O insan is yerinizdeki insansa ister istemwz konusup muhattap olmak zorunda kaliyorsunuz ben kotu birsey yaptigimi dusunmuyorum
Canım ben de bekarım, sevgilim de yok yani aynı konumdayız. Seni tanımayan, seninle samimi olmayan kişilerin niye sana güvenmesini bekliyorsun ben oraya takıldım? Bunu dert ediniyorsan yapman gereken de o kişilerden uzak durmak bu kadar basit. Ben de uzun otobüs bir yolculuğu boyunca bir çiftin çocuğuna baktım; çünkü çocuk sadece bana gelince susuyordu, ne anne ne babası bir şey demedi. En yakın arkadaşımın da sevgilisi çok kıskançtı benim dışında hiçbir kızla konuşmasına müsade etmezdi, o kız beni de sorun etse ben de konuşmaz uzak dururdum, bunu dert etmezdim; çünkü yeter ki onların arası iyi olsun, şu an o arkadaşım evli, karısı beni tanımadığı için çok aramam mesela ne olur ne olmaz diye. Sen bana enteresan geldin açıkçası.O insan is yerinizdeki insansa ister istemwz konusup muhattap olmak zorunda kaliyorsunuz ben kotu birsey yaptigimi dusunmuyorum
Başka kadın görünce sevgilinin koluna girmek çok ezik görünüyorYapanları görünce ne kadar zavallıca diye düşünüyorum.
Aynen benim kocam da böyle birşey yapsa ağzına s.ç.rım bu ne saçmalık, evlat bu oyuncak bebek değilSize babası nasıl güvenip de kızını emanet edip arabasına biniyor? O baba musvettesinden hersey beklenir benim eşim böyle yapsa yerin 7 kat dibine sokarım sen çocuğu sokak da mı bulunda hiç tanımadığına emanet ediyorsun diye. Ben bir tek bu hususa takıldım.
Size babası nasıl güvenip de kızını emanet edip arabasına biniyor? O baba musvettesinden hersey beklenir benim eşim böyle yapsa yerin 7 kat dibine sokarım sen çocuğu sokak da mı bulunda hiç tanımadığına emanet ediyorsun diye. Ben bir tek bu hususa takıldım.
Bence bekar kadınlar ağızlarını hiiiiiç açmasınlar da herkes bir rahat etsin!!
Buraya yazan evli kadınlar cidden çok komik. Sanki herkes bunların kel göbekli kocalarına yazılıyorAsıl kendi kocaları birazcık eli yüzü düzgün iyi giyimli biri görse hemen bakıveriyor.
Yani şöyle diyeyim öyle genç çıtır falan da değilim ama işyerinde bir herif her gün ama her gün süzüyor, haftada en az 2 kez 3 kez bugün çok şık görünüyorsun diyor. Şimdi bağırıcam ama iltifat ettim kötülük yapmadım diyecek y.vşak ben suçlu çıkıcam. S...cam ağzına bir gün oracıkta kalıverecek zaten bacağım kadar boyu var cücük ya neyse bekliyorum.
Daha vahim bir örnek arkadaşımın, 10 yaş büyük abi dediği, 2 çocuklu evli iş arkadaşı 1 yıl peşinden koştu. Gerekirse boşanıcam vs de demiş bizim kız 2568752 kere olmaz demesine rağmen.
Yazılmaya cesaret etmeseler de mal gibi bakıyorlar güzel kadın görünce onu napcaksınız??? Gözlerine bant falan çekin en iyisi.
Sizin sütten çıkma akkaşık kocalarınız bunlar işte hanımlar bize laf edeceğinize kocalarınıza tasma takınız lütfen.
ama bu sefer de göz zinası yapılır. şehirleri kadın erkek diye ayırsak mı acaba
Kisisel kıskançlığınıza bir sey diyemem lakin düşünceniz içler acısıBen olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .
Kisisel kıskançlığınıza bir sey diyemem lakin düşünceniz içler acısıBen olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .