-
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
mevzu kıskançlık değilValla sinirini asacak bi samimiyet olsa yerden goge kadar haklidir derim dokunmaz
Annesi uzun sureydi sinavdaydi cocuk yanima geldi oynayinca uzun suredir sıkıldıgını dusundugum icin teklif ettim ben o annenin yerinde olsam kızım sıkilmamis kizimla ilgilenilmis diye mutlu olurdum
Hatta sinav bahcesinde baska bir gun bir anne bebegiyke ilgileniyordu yorulmus okdugunu dusunup onada yardimci oldum cocugu durmuyirdu uzun sure arabada ileri geri goturup uyutmaya calisiyordu ben aldim birazda ben ilgilendim bebek uyudu bunda ne var ki bununda mi babasina yaklasmaya calistim yani
Bi bebekle ilgilenip mi babasina yaklasicam Allah askina az mantikli vicdanli dusunun
+1 :)bana anlattıklarınız çok saçma geldi ve yazılmış olsun diye açılmış bir konu. Açıköğretim sınavında bahçede beklediğinize göre bi yakınınızı beklemeniz lazım yoksa okul bahçesinde ne işiniz var onca zaman yakınınız çıkmadı mı sunavdan da çocukla oynadın ayrıca kadın çıkmış namazı evde de kılar niye çocupu sana bıraksın uyuz olsa ve illa oynatayım inadı neden o kadar. kocası yanınızda değşlmiş ki.
öbür olayda da çocuğun kız arkadaşı onla muhatap olma demiş diyorsunuz, nerden biliyorsunuz öyle dediğini? çocuk sana nişanlısıyla konuşmalarını mı anlatıyor ?senin için bunu dedi mi diyor? ya da telefona kulağını mı dayadın? ne alaka bi kız sesi geldi diye öyle diyecek.
yok yolda geçerken kendilerine çekiyorlarmış falan haa zaten sokakta hi bekar kız yok bir siz varsınız sizden kısakanıyorlar çok komiksiniz ya o zaman dışarı salmamaları lazım.
siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz kendinizi.kıskanılan biri olarak görüyor ve onlarında erkek arkadaşlarını sizden korumaya çalıştıklarını sanıyorsunuz. bence bi erkek arkadaş edinin kendinize de başkalarının erkek arkadaşlarını sahiplenmesine takmayın
bence yanlış genelleme yapıyorsunuz.
bekar kadınlar ile evli/sevgilisi olan kadınlar birbirlerine karşı gibi bir durum yok. olamaz da.
esas olan karakterdir. biri evli de bekar da olsa yavşak olabilir, kadın da erkek de olsa yavşak olabilir. 3-5 örnek ile tüm evli erkekleri ya da tüm bekar kadınları yaftalayamayız. tümevarım şeklinde sağlıklı bir çıkarım yapılamaz.
size/ arkadaşınıza bikaç evli erkek yavşadı diye tüm evli erkekler ahlaksız mı oldu şimdi?
ya da aksi gibi bikaç bekar kadın evli erkeklere yavşadı diye tüm bekar kadınlar ahlaksız mı oldu şimdi?
durumlar ve şartlar değişebilir esas olan kişiliktir. bu tip konularda genelleme yapılamaz. absürt bir durum vardır, çizgi bozmadan tepki verilir karşıdakine ve konu kapanır.
bekarken tüm evli erkekler bana yavşıyor diye düşünenler evlenince bu kez de tüm kadınlar kocama yavşıyor diye düşünür zaten. bu kişilik özelliği dediğim gibi. grandiyöz sanrılardan oluyor hep.
Kesinlikle yaaaa.. Kadının en büyük düşmanı neden kadın ki ? Elin tanımadığım adamının çocuğuna ben şahsen yanaşmam..... Bana ne abi. Devir bu kadar kötüyken adam kaldırıp sana ne dese haksız mı?Bunun bekar ya da evli diye ayrımı yok.Benim kocam öyle Brad Pitt falan değil,ama çok kadın gördüm yanında ben varken gözleriyle yiyen,neredeyse taciz eden,gülümseyen.