Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Öncelikle çoğu konularda haklısınız ama ben sınav bahçesinde çocukla ilgilenmenizi doğru bulmadım böyle bişey başıma gelse eşimle kavga ederdim. Çocuğun ile annesiz geçireceğin zaman zaten yok niye başkasına atıyorsun diye. Eşimin instigramında swarmında bekar kız arkadaşları var çoğunuda tanımam ama uygunsız aşırı açık saçık dudak bükerek resim paylaşanları sildim.

Haaa öyle resim paylaşanlarda hazırda bekleyip eşimin beğenmesini atlamasını beklemiyordur ama hoşuma gitmiyor böyle şeyler.

Bunun bekarlıkla ilgisi yok bence .ama başka sıkıntılarla ilgisi var maalesef. Türkiye'de kadın erkek homososyal yasıyor.yani sosyalleşme aynı cinslerle ve bu normal bulunuyor. Kadın erkek ilişkileri evli de olsa çift; arkadaş da olsa da birbirini tanımasa da sağlıksız oluyor bu nedenle.yani ilişkilenmenin bazıları normal geliyor bize ve herkese bazısı değil. Aman karışık anlattımda anlayın işte

bi örnek mesela gencecik bi asistan kadın vardı arkadaş;servis şöförü.sabahları günaydın deyip inerken de iyi akşamlar diyor diye 50yadındaki şöför amca hafiften niyeti bozdu kıza şaka dersiniz.bu Anadolu'da küçük bi şehirdeki üniversite.

Ne münasebet benim çocuğumla tanımadığım bir kadın ilgilenmeye kalkacak çok saçma olmuş bence, kocamı ayartırla alakası yok tanımam etmem kimbilir niyeti ne , ne diye bırakayım çocuğumu? Sizin gidip çocukla ilgilenebilirim demeniz de çok saçma. Ben de olsam rahatsız olurdum.

Eşlerinin sizinle görüşmek istememesine gelince eşleri bunları size ne diye anlatıyor nasıl diyor seni sordu o kim diye ? Ben de doğuştan evli değilim ama hiç sizinki gibi olaylar yaşamadım. Belki samimiyet yerine ölçüyü kaçırıyor olabilir misiniz? Erkeklerin size gelip nişanlı veya eşlerinin sizin hakkınızda konuştuklarını anlatmaları bile çok saçma çünkü

Evet tehlike olarak görüyoruz
Hayır ben şunu da anlamıyorum neden bekar hanımlar kendilerini ısrarla evli erkeklere beğendirmeye çalışır çok görüyorum bunu "buldumcuk " meselesi değil..

Var yani böyle tipler erkeklerin kafasını karıştırıyorlar aslında olması gereken Victoria secret Melekleri gelse acaba mı ? Bile olmamalı da neyse

M
mevzu kıskançlık değil
Bi zahmet birkaç saat oyalamayı eğlendirmeyi vs bilmeli bir baba
Diğer olaylarda ve konunun genelinde size kesinlikle hakveriyorum ama adamın çocuğu size bırakıp uzaklaşması hoşuma gitmedi ve bu noktada ben de kocama çok öfkelenirdim. Sorumluluğunu doğru düzgün yerine getirmedi adamakıllı göz kulak olmadı diye
Yani ilk örnekteki kadının öfkesinin sebebi kıskançlık olmayabilir

bir bebek programı var kadınlar eşleriyle ilgili sorunlarını yazıyorlar aldatma ile ilgili bir konu olduğunda aldatma işinde partner göreviyle bulunan bayan yakalansa çarmıha gerilecek ama eşlerine laf yok şeytan bu kadınlarla başlayan ve arkası o....... s..... gibi ağır söylemlerle devam eden konuşmalara lan hadi o karı o... senin eşin ne p..... sana biri bu şekilde yaklaşa biliyor mu hayır ona nasıl bir kadın yaklaşıp salak saçma mesajlar atabiliyor diyeceğim susuyorum

neden çünkü bunu dersem bende kalaylanırım büyük bir çoğunluk erkeklerin bunu yapma potansiyelinden bahsediyor ama kadını karalamak daha kolay çünkü adama s... git dese adam buyur kapı orada diyecek çaresizlik görüyorum mecburiyet unutamayacaklarını bile bile çocuğum olmasa bir dakika durmam nidaları yarın bir gün çocuklarına hayatı zindan edecekler farkında değiller

anlattığın olayda sadece yuvasını korumaya çalışan eşine bağımlı bir kadın görüyorum ben bekarken başıma çok geldi kocasını benden uzak tutmaya çalışan kadınlar halbuki öğrendiğim an evin yolunu tutmalarını söyledim...

evli olanları bir yere kadar anlıyorum da sevgili olanlar bir acayip ev arkadaşım kıskanmıştı sevgilisinden bir şey yapmadığım halde... bu dönem birbirinizi tanıyacağınız dönem yapıyorsa yol ver gitsin aman ne bileyim işte böyle tuhaf bir durum

o yüzden çoook ta şaaapmamak lazım boşverin

+1 :)

İyi de buraya yazan evli kadınlara cevaben yazdım. Hepsi konuşmayın evli erkeklerle sakın vs yazmışlar , ben de sizin kocanızın kadınlara yazılmadığı ne malum yazdım. Bu kadar koca meraklısılarsa, aman kadının biriyle konuşur diye bu kadar korkuyorlarsa evden dışarı salmasınlar olsun bitsin.

Yani evli erkeklerle konuşmayın gibi bir cümle gerçekten çok garip. İş hayatında birbirimizle konuşmak, muhattap olmak zorundayız hiç değilse. Bütün sosyal ilişkileri uçkura indirgemek bana sapıkça+zavallıca geliyor.

erkekleri bulunmaz hint kuması yapanda kadınlar adama bakıyorsun almıs basını gitmis gobegi kadın hala o kadın kocamı elimden alır bu kadın kocama baktı kafasında demekki brad pitt gibi kocaları olsa napıcaklar

boyle bisey basima gelse ben hic kiskanmam ve kizla sohbet ederim hemen.hangi bolum felan..ama benim kocam cocugumuzu baskasinin oynamasina izin verip kendi kosede oturmaz.o bu konuda cok farklidir ne tanimadigi kisilerin cocugunu sever nede sevilmesinden hoslanmaz.ozellikle dokunmaya deli olur..markete kadinin birine oglumun yanagina dokundu diye soylenmisligi var..yani herkezin cocugu sevilmiyor :)

Bunun bekar ya da evli diye ayrımı yok.Benim kocam öyle Brad Pitt falan değil,ama çok kadın gördüm yanında ben varken gözleriyle yiyen,neredeyse taciz eden,gülümseyen.

Özgüveni eksik olan ,her bayanı da kendi ile kıyas ederek kıskançlık krizlerine giren kadınlara sesleniyorum,isteyen üstüne de alabilir ...

Sizin o çok övdüğünüz kocalarınız ,her yerde her naneyi yer ruhunuz duymaz ,yeter ki yapmak istesin...

Her hoş bayanı da kendinize bir tehlike olarak görmeyin ,

Bunun bekar ya da evli diye ayrımı yok.Benim kocam öyle Brad Pitt falan değil,ama çok kadın gördüm yanında ben varken gözleriyle yiyen,neredeyse taciz eden,gülümseyen.
Kesinlikle yaaaa.. Kadının en büyük düşmanı neden kadın ki ? Elin tanımadığım adamının çocuğuna ben şahsen yanaşmam..... Bana ne abi. Devir bu kadar kötüyken adam kaldırıp sana ne dese haksız mı?

Okurken kendi mi önce kadının yerine koydum sonra senin.
Eşim çocuğumu bi 'yabancya' emanet etse cinsiyetine zerre kadar dikkat etmem kıyameti kopartırm.. bu konuda bu zamanda herhangi bi yabancıya güven besliycek değilim.
Senin yerinde olsam elin adamınn çocuğunu emanet alıpta bakmam öyle muhatap olmam yani banane.. gün gibi ortada ülkenin hali. kıskançlık boyunu geçmiş milletin. Bu arada ne kadar çok benzer olay yaşamışsın yerinde olsam tamam bende alınırm ama bi daha aynı şeyleri yaşayp sinir olmamak için gerekirse mesafeli olurum bazılaryla.

Ya kimse kusura bakmasın da eli yüzü düzgünlükse bende oldukça iddialıyım .. Bu karakter meselesi. Biraz eli yüzü düzgün olan niye kendini dev aynasında görüyor? Her erkek bana bakıyor , hepsi benimle delice ilgileniyor düşüncesi nerden geliyor? Özgüven yetersizliği asıl bu .. Kıskançlık benim de mizacımda yok. Ama evli olsam sınavda olsam çıkıştada çocuğumla birini görsem , eşiminde rahatlığını görsem kafayı yerimm .. Ne münasebet abii? Kazık kadar adam kendi çocuğuyla ilgilenemiyor mu? Bu çocuğu kadın tek başına mı yaptı? Bunun tek adı var ayhh ben çok güzelim dayanılmaz cazibem derdim oldu.. Bu mu la tek derdiniz cidden? Azıcık akıllı olun kızlaaaaarrrr... Ben samimi bulmuyorum. Bulmıcam da ..

Adam da garipmis, tanımadığı kadına çocuğunu emanet etmiş.

Bir abim var polis, bayan bir iş arkadaşı aramisti iş için. Abinin eşi kadına telefon etti,agzina geleni söyledi. Hem kendini hem adami rezil etti. Adam da napsin, iş arkadaşını arayıp özür diledi.

Hanımlar kendinizi rezil etmeyin. Kocama hep derim benden iyisini bulursan git diye. Kendi bilir, kılımı kipirdatmam.

Ben bu durumu bildiğim icin yalnızsam herkesten uzak duruyorum. Sonuçta birlikteliğimin olduğu aklımda yazmıyor. Kimisi öyle iste. Sacma ama öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…