Bekar Her Kadını Tehlike Olarak mi Görünüyor

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
Merhaba hanimlar bi konuyu sizinle paylasmak istiyorum aslinda bugun karsilastigim biri bu konuyu hatirlamama neden olur

Gecen yil aöf sınavinda sınav bahcesinde bi kız cocugu vardi babasiyla beraber felaket tatliydi anneside tahmin ettigim gibi sinavdaydi cocuk kosmak oynamak istiyodu cocuk iste sabit durmaz babasida ilgilenmeye calisiyordu bende babasina isterseniz biraz ilgilenebilirim bos oturuyorum hem banada vakit gecmis olur dite dusundum babasi arabaya gitti biz kizla oynuyoruz falan kizda beni sevdi baya oynadik eglendik annesi sınavdan geldi kizini yanimda gordu cok soguktu annesi almak istedi kiz benimle oynamak istedi sonra annesi namaza gidecekti kizi oyun istiyo kalabilir mi dedi tabi dedim baya ilgilendim oynadik falan namazdan sonrada cocuk gitmek istemedi kadin sinav bahcesinde arkadaslariyla vakit gecirirken kizi yanimda kaldi sonra almak icin geldi uyutacakmis ama oyle soguk davraniyo ki anlatamam aslinda sinavlarda devamli karsilastigim biri olmasa fitrati soguk der gecerim tesekkur falan etmeden yada ne bileyim hic konusmadan gitti evli bi arkadasla konustuk seni esinden kiskanmistir bi daha karsilasirsan cocukla oynama cocugu bahane ettigini dusunmustur dedi ki oyle bi amacim olsa kocasinin yaninda kiyisinda oynardim cocukla kocasiyla konusurdum ki konusmadigimida gordu

Neyse bu sadece bi olay

Bi kac benzer sey daha anlatayim gecici olarak bi is yerinde calistim bigun bi erkek arkadas nisanlisiyla telefonda konusurken kiz sesimi duymus ki o zamanlarda o arkadasla cok samimi degiliz is disinda pek konusmayiz o ses kimin sesi demis yeni baslayan arkadasin sesi demis konusmuyorsun degil mi onunla demis yok konusmuyorum demis kizda konusma sakin muhattap olma demis ( arkadas anlatirken yanlis anlama nisey desem uzayacak bende öylece kestirdim dedi)

Baska bi arkadasin nisanlisi cocugun kizlarin oldugu odaya girmesine konusmasina yasak koymus hakkaten o kiside ben ve baska bir kiz arkadas var diye o odadaki en yakin arkadaslari bizimle aynı odada olmasina ragmen bizden dolayi odaya gelmiyordu (tabi durumu sonradan baskasindan ogrendik)

Sonra baska bi seferde bi arkadasin esiyle karsilastik is yerinde cocugundan soz ederdi her seferinde bende oglunu gorunce ogluyla biraz ilgilendim gorunce selamlastim esiylede merhabalastim konustuk hal hatir esinin isi varmis hadi siz beraber halledin dedi esi birsey demeyince bende yanimda baska bi erkek arkadas vardi isimiz vardi kolay gelsin dedim iyi gunler diledim gectim
Yanimdaki erkek arkadasta soz ettigim arkadasla konustular ve bu arkadasta bende orada yeniyiz

Biz doner donmez esi kimdi o diye sordu sonucta diger atkadasida tanimiyor kimdi onlar dese ne var ki diyicem zatwn is arkadasi oldugumuzuda biliyor

Markette carsida orda burdada fark ediyorum yan yana yuruyen ciftler var yalniz bir kadinin onunden gecince kiz erkegin elini tutup hemen kendine cekiyor eee tum yolu eliniz cebinizde yuruyorsunuz da yalniz birini gorunce mi el ele tutusasiniz geliyor

Sunuda belirteyim erkek arkadaslarla olan arkadasligimin mesafesi vardir en yakin olduklarimla bile yani sakalasirken konusurken falan hep dikjat ederim boyle bi insan olmasam o insanlara bende hak verirdim

Yani düşünüyorum kendimi o insanlarin yerine koyuyorum karsimdaki kadinda haddini asacak bir tavir vs gormesem esimin o insanla sinirini bilecek sekilde konusmasi beni rahatsiz etmezdi

Sonucta her bekar kadin baskasinin kocasina sevgilisine nisanlisina goz koyuyor degil

Bazende diyirum acaba bekara kari bosamak kolaydir hesabi mi dusunuyirum yani aslinda her erkek cidfi dusundugu erkege karsi boyle korumaci mi yaklasiyor

Not: Burda algida secicilik var diyenler olacak evet yalniz oldugum icin algida secicilik var ama algida secicilikte olmayani degil olani daha cabuk fark etmektir zaten

Düzenleme yanlis anlayanlar olmus cocugun babasi cocugu bana birakip gitmedi oda bahcede bizi gorebilecek yakonlikta bir yerdeydi ama babasiyla konusup muhabbette etmedik yani

Yani o baba cocugunu birakip gidecek kadar sorumsuz degildi anneninde bozulmasini gerektirecek bi durum yoktu ha annesinin yaninda cocukla oynamisim ha babasinin ne farki var ki

Son düzenleme:
kıksnçlığında bir sınırı var, ben erkek arkadasımı eşimi falan bu kadar kısıtlamazdım, erkek yapacaksa zaten her turlu yapar, sizde çok şet etmeyin böyle kıskançlığı zirve olan bayanlar maalesef cok...

kişiden kişiye değişiyor. bi an kendi yaşadığım aklıma geldi; 6-7 kişilik bi arkadaş grubumuz vardı. birbirimizin evine de girip çıkmışlığımız var. herkesin ailesiyle iyidik fln.
bitanesinin sevgilisi oldu. uzaklaştık zaten grup halinde ama yine iyidik. neyse bu çocuk sosyal medya hesabından sildi beni. nasıl zoruma gitmişti. çektim kenara sordum ben yanlış bişey mi yaptım fln diye. bişey diyemedi yok benle alakalı bla bla dedi. bak dedim kız kıskançlık yapıyosa söyle ki zaten selamlaşıyoduk en fazla naber nasılsın fkn. sonra artık boşverdim.

takıntılı insanlarla uğraşamam. gayet kendimi bilen biriyim milletin tribini çekemem.

Ben olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .

Ben olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.

bence tamamen eşe olan güvenle alakalı.

mesala benim patron işkolik gecenin birinde bile iş yazdığı olur.

keza onunda kız arkadaşları var. ama eşim mesafelidir ketumdur laçka konuşmaz.

tanıyorum eşimi ben sorun etmiyorum o yüzden.

Valla ben de bekarım arada tek tük oluyor tabi ama bu kadar fazla olayla karşılaşmadım açıkçası.Bi de her seferinde sizi sorduklarını,konuşma onunla dediklerini nasıl öğreniyorsunuz yahu.Bi erkek arkadaşım bana sevgilim senle konuşmamı istemiyor diyemez kesinlikle.Paralarım

Sadece ilk olaydaki kadının yerinde olsam ben de kızardım herhalde kocama elin kadınına niye çocuğumu bırakıyosun diye.Ay bilmiyorum bıçaksırtı mevzular biraz

ben bir kere bir çocuğa yol sordum. çocuk bilmiyormuş, o esnada yanına sevgilisi geldi. döndü sevgilisine sordu "sen biliyor musun?" dedi. kız da benim suratıma bile bakmadan çocuğa "bilmiyoruuummm hadi geeell" dedi ve elini tutup bir anda çekip götürdü, çocuk sendeledi. o derece diyeyim

iyi ki öyle yaptı çünkü yapmasa ben adamın kucağına atlayıp "beni gideceğim yere sen götürsene koca oğlan" diyecektim

heriflerinizi biz bekarlardan koruyun hanımlar

genelleme yapılarak bakıldığı zaman bayan olmanız bekar olmanız tehlike gibi geliyor herhalde eşi sevgilisi olanlara. kendinizi uslubunuzu duruşunuzu bildikten sonra fazla takılmayın bayanların hareketine. ilk hikayenizde sınav günü çocuğuna baktığınız bayanın soğuk tavrı falan değilde çocuğa bakma teklifine (ne kadar iyi niyetli de olsanız neticede yabancısınız) babanın tamam deyip arabaya gitmesine şaştım kaldım. ben görseydim çocuğu bıraktığı için kızardım...

Kafalara gel :) Neymiş evli erkek bekar kadinla konusmasin başı bağlı ile konuşsun.
Hic farkinda degiller galiba evli kadinin baska evli bir erkekle aldatabildigini. Yada tak tersini.

Konu sahibi boşver sen aynen devam et. Zaten gul gelecek bu kadar baskici kadindan o erkekte bikip ayrilacak.

Konusma sen de evli, nisanli, sevgilisi olanla. Hatta insanlarin alinlarina yazalim bu evli, bu bekar, bu nisanli diye. Insanlar dahil olduklari grupla sohbet etsin sadece. Bununla da kalmasin, yollar ayrilsin. Bekar birini evli grubun yolu uzerinde gorunce dovelim.
Kolonilere mi ayrilsak acaba? Bekarlar kolonisi gibi.

İyi de telefondaki sesinizden sizin bekar olduğunuzu nerden anlasınlar.. saçma bi kuruntu bence. Olay sizlik değik siizin yerinizde hangi kadın olsa aynı tavrı alır onlar büyük ihtimal. Ayrıca ilk olayda siz haksızsınız bence. Ne o samimiyet yani.

Cok sacma evliyim cocugum var ve asla bekar kadinlari tehlike olarak görmem. Bu bence cok geri bir zihniyet. Kendini bilen esine sevgilisine guvenen kadin icin tehlike yoktur.

Tehlike zaten erkegin kendisidir. Yapmak isteyene yol çok.

Yani cok samimi olsak telefonlassak meaajlassak karsi tarafa bende hak veririm ama oyle bi durunda yok iste

Ya devamli bu ve benzer vakalarla karsilasinca insan acaba yalniz olmak cok mu kotu diye dusunuyor hatta kirildigim zamanlar bile oluyor

Hatta bigun kaldirimda yuruyorum o kaldirimda yalnizim karsidan uzaktanda bi cift geliyordu tam bana yaklastiklari esnada kiz erkegin elini tutup hemen kendine cekti bazen buldumcuk deyip geciyirum ama bazende uzuluyorum dogrusu

Bakin o arkadasim dedigim insanla devamli horusup bulussak mesajlasak karsi tarafin kiskancligina anlayis gosteririm hatta ben olsam bende kiskanirim ama ayni is yerinde ayni odada hic konusulmaz mi

Cocuk mevzusuna gelincede insanlarin cocuklariyka oynayip mi kur yapicam elin herifine bak kizinlada cok iyi anlasiyirum ona anne olabilirim mesaji mi ne yani

Kendimce insanlarla koymam gereken mesafeyi koydugunu dusunuyirum ama dahada mi sinirlamam gerekli acaba

Siz anormal insanlara denk gelmişsiniz.

Bu insanlarin sayisi fazla olunca ben mi anarmolim acaba diye dusunuyorum

bekarken evli erkekleri ayartmaya çalışanlar, evlenince tüm berkarların kocalarını ayartacağını düşünüyorlar. yani, kişi kendinden bilir işi

Boyle bir genelleme sanki agir gibi olur ama belli bir cercevede degerlendirincede mantikli

Soyle diyeyim laf arasinda geciyor mesela arkadas nisanlisini anlatirken cok kiskanc oldugundan nisanlisinin benimle konusmasini istemediginden soz etti sonra diger arkadasinda nisanlisinin hicbir kizla konusmasina izin vermedigini soyledi

Ama ciddi diyorum hucredeymis gibi hic cikmiyordu odasindan ama oncesindede tanirim oncesinde oyle degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…