- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Bir de bir şey söylemek istiyorum, benim kocam çocuğumu sadece sınavlarda gördüğüm birine bırakırsa onu gebertirim. Zaman o kadar kötü ki insan nasıl güvenebiliyor ilginç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bir kere bir çocuğa yol sordum. çocuk bilmiyormuş, o esnada yanına sevgilisi geldi. döndü sevgilisine sordu "sen biliyor musun?" dedi. kız da benim suratıma bile bakmadan çocuğa "bilmiyoruuummm hadi geeell" dedi ve elini tutup bir anda çekip götürdü, çocuk sendeledi. o derece diyeyim
iyi ki öyle yaptı çünkü yapmasa ben adamın kucağına atlayıp "beni gideceğim yere sen götürsene koca oğlan" diyecektim
heriflerinizi biz bekarlardan koruyun hanımlar
İyi de telefondaki sesinizden sizin bekar olduğunuzu nerden anlasınlar.. saçma bi kuruntu bence. Olay sizlik değik siizin yerinizde hangi kadın olsa aynı tavrı alır onlar büyük ihtimal. Ayrıca ilk olayda siz haksızsınız bence. Ne o samimiyet yani.
Boyle bir genelleme sanki agir gibi olur ama belli bir cercevede degerlendirincede mantikli
Cok sacma evliyim cocugum var ve asla bekar kadinlari tehlike olarak görmem. Bu bence cok geri bir zihniyet. Kendini bilen esine sevgilisine guvenen kadin icin tehlike yoktur.
Tehlike zaten erkegin kendisidir. Yapmak isteyene yol çok.
O çocuk olayında kavga çıkartırım valla zaten çocukla ilgilensin diye eşim var ne diye 3. Bi yabancı mussallat oluyo ve istek de sizden gelmiş adam bakar misin dememiş yani kadın yine iyi davranmiş bence
Tamam,peki!Ben olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .
Kezbanliğinda yine kendine göre bi tarzı var, bisey var.Bunların topu kezban.
Bir arkadaşım var, ortak tanıdığımız bir erkek nişanlandığı gün bizi sosyal medyadan sildi. Bir baktık hesabına dişi sineği bile sildirmiş??? Biz de M.... de bir kezbanla evlendi hayırlı olsun dedik ne diyelim.
Ben olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .
Ben olsam bende kiskanirim yani bekar kadinlar neden evli ,nisanli,sevgilisi olan adamlarla sohbet ederler (arkadasca olsa bile)ben istemem gitsin basi bagli olmayanla konussun.Evet cocugum varsa ve onunla bir bayan ilgilense yanlista anlarim acaba esime kur mu yapiyor diye .Tum bekarlar uzak dursun bence.Her kadin bana gore tehlike olarak gorulmeli .
hiç tanımadğım beyin çocuğunu alıp ilgenmem ben açıkcası evli yada bekar olması farktmez benim için.annesinin soğuk davranma sebebi tanımadığı bir bayana çocuk emanet etmesi olabilir.benim eşimde çok çocuk sever annesinin kucağında bebek gördüğü zaman gülümser kucağına almak ister ben eşimden şüphe etmem asla ama karşısındaki bayan yanlış anlar diye duraksatırım onu yapma derim hem çocuğumuz olmadığı için ki bunu bazıları yanlış anlıyor çocuk bakmayı bilmeyiz yada çocuk hırsısıymış gibi hemde başka yönde yanlış anlaşılmaktada istemem sonuçta kucağında bir bebekli kadın eşim sürekli sırıtıyor bu yanlış anlaşılabilir.birde illa bekar bayanlar niye yanlış anlaşısnki evli bayanlar daha tehlikeli bence neler okuyup neler görüyoruz.Merhaba hanimlar bi konuyu sizinle paylasmak istiyorum aslinda bugun karsilastigim biri bu konuyu hatirlamama neden olur
Gecen yil aöf sınavinda sınav bahcesinde bi kız cocugu vardi babasiyla beraber felaket tatliydi anneside tahmin ettigim gibi sinavdaydi cocuk kosmak oynamak istiyodu cocuk iste sabit durmaz babasida ilgilenmeye calisiyordu bende babasina isterseniz biraz ilgilenebilirim bos oturuyorum hem banada vakit gecmis olur dite dusundum babasi arabaya gitti biz kizla oynuyoruz falan kizda beni sevdi baya oynadik eglendik annesi sınavdan geldi kizini yanimda gordu cok soguktu annesi almak istedi kiz benimle oynamak istedi sonra annesi namaza gidecekti kizi oyun istiyo kalabilir mi dedi tabi dedim baya ilgilendim oynadik falan namazdan sonrada cocuk gitmek istemedi kadin sinav bahcesinde arkadaslariyla vakit gecirirken kizi yanimda kaldi sonra almak icin geldi uyutacakmis ama oyle soguk davraniyo ki anlatamam aslinda sinavlarda devamli karsilastigim biri olmasa fitrati soguk der gecerim tesekkur falan etmeden yada ne bileyim hic konusmadan gitti evli bi arkadasla konustuk seni esinden kiskanmistir bi daha karsilasirsan cocukla oynama cocugu bahane ettigini dusunmustur dedi ki oyle bi amacim olsa kocasinin yaninda kiyisinda oynardim cocukla kocasiyla konusurdum ki konusmadigimida gordu
Neyse bu sadece bi olay
Bi kac benzer sey daha anlatayim gecici olarak bi is yerinde calistim bigun bi erkek arkadas nisanlisiyla telefonda konusurken kiz sesimi duymus ki o zamanlarda o arkadasla cok samimi degiliz is disinda pek konusmayiz o ses kimin sesi demis yeni baslayan arkadasin sesi demis konusmuyorsun degil mi onunla demis yok konusmuyorum demis kizda konusma sakin muhattap olma demis ( arkadas anlatirken yanlis anlama nisey desem uzayacak bende öylece kestirdim dedi)
Baska bi arkadasin nisanlisi cocugun kizlarin oldugu odaya girmesine konusmasina yasak koymus hakkaten o kiside ben ve baska bir kiz arkadas var diye o odadaki en yakin arkadaslari bizimle aynı odada olmasina ragmen bizden dolayi odaya gelmiyordu (tabi durumu sonradan baskasindan ogrendik)
Sonra baska bi seferde bi arkadasin esiyle karsilastik is yerinde cocugundan soz ederdi her seferinde bende oglunu gorunce ogluyla biraz ilgilendim gorunce selamlastim esiylede merhabalastim konustuk hal hatir esinin isi varmis hadi siz beraber halledin dedi esi birsey demeyince bende yanimda baska bi erkek arkadas vardi isimiz vardi kolay gelsin dedim iyi gunler diledim gectim
Yanimdaki erkek arkadasta soz ettigim arkadasla konustular ve bu arkadasta bende orada yeniyiz
Biz doner donmez esi kimdi o diye sordu sonucta diger atkadasida tanimiyor kimdi onlar dese ne var ki diyicem zatwn is arkadasi oldugumuzuda biliyor
Markette carsida orda burdada fark ediyorum yan yana yuruyen ciftler var yalniz bir kadinin onunden gecince kiz erkegin elini tutup hemen kendine cekiyor eee tum yolu eliniz cebinizde yuruyorsunuz da yalniz birini gorunce mi el ele tutusasiniz geliyor
Sunuda belirteyim erkek arkadaslarla olan arkadasligimin mesafesi vardir en yakin olduklarimla bile yani sakalasirken konusurken falan hep dikjat ederim boyle bi insan olmasam o insanlara bende hak verirdim
Yani düşünüyorum kendimi o insanlarin yerine koyuyorum karsimdaki kadinda haddini asacak bir tavir vs gormesem esimin o insanla sinirini bilecek sekilde konusmasi beni rahatsiz etmezdi
Sonucta her bekar kadin baskasinin kocasina sevgilisine nisanlisina goz koyuyor degil
Bazende diyirum acaba bekara kari bosamak kolaydir hesabi mi dusunuyirum yani aslinda her erkek cidfi dusundugu erkege karsi boyle korumaci mi yaklasiyor
Not: Burda algida secicilik var diyenler olacak evet yalniz oldugum icin algida secicilik var ama algida secicilikte olmayani degil olani daha cabuk fark etmektir zaten
Sen o çocukları nasıl etkilediğinin farkında mısın bi taraflarımızı yırtıyoruz çocuğumuza yabancilarla konuşmasın her yüzüne gülenin peşinden gitmesin diye iyi ya da kötü niyetli o çocuk her yüzüne gülenin peşinden gidecek ülkemizin çocuk istismarı konusunda hali ortada..Valla sinirini asacak bi samimiyet olsa yerden goge kadar haklidir derim dokunmaz
Annesi uzun sureydi sinavdaydi cocuk yanima geldi oynayinca uzun suredir sıkıldıgını dusundugum icin teklif ettim ben o annenin yerinde olsam kızım sıkilmamis kizimla ilgilenilmis diye mutlu olurdum
Hatta sinav bahcesinde baska bir gun bir anne bebegiyke ilgileniyordu yorulmus okdugunu dusunup onada yardimci oldum cocugu durmuyirdu uzun sure arabada ileri geri goturup uyutmaya calisiyordu ben aldim birazda ben ilgilendim bebek uyudu bunda ne var ki bununda mi babasina yaklasmaya calistim yani
Bi bebekle ilgilenip mi babasina yaklasicam Allah askina az mantikli vicdanli dusunun
bana anlattıklarınız çok saçma geldi ve yazılmış olsun diye açılmış bir konu. Açıköğretim sınavında bahçede beklediğinize göre bi yakınınızı beklemeniz lazım yoksa okul bahçesinde ne işiniz var onca zaman yakınınız çıkmadı mı sunavdan da çocukla oynadın ayrıca kadın çıkmış namazı evde de kılar niye çocupu sana bıraksın uyuz olsa ve illa oynatayım inadı neden o kadar. kocası yanınızda değşlmiş ki.
öbür olayda da çocuğun kız arkadaşı onla muhatap olma demiş diyorsunuz, nerden biliyorsunuz öyle dediğini? çocuk sana nişanlısıyla konuşmalarını mı anlatıyor ?senin için bunu dedi mi diyor? ya da telefona kulağını mı dayadın? ne alaka bi kız sesi geldi diye öyle diyecek.
yok yolda geçerken kendilerine çekiyorlarmış falan haa zaten sokakta hi bekar kız yok bir siz varsınız sizden kısakanıyorlar çok komiksiniz ya o zaman dışarı salmamaları lazım.
siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz kendinizi.kıskanılan biri olarak görüyor ve onlarında erkek arkadaşlarını sizden korumaya çalıştıklarını sanıyorsunuz. bence bi erkek arkadaş edinin kendinize de başkalarının erkek arkadaşlarını sahiplenmesine takmayın