Bi yatak bi elbise dolabı bi yemek masası l koltuk ve Tv birkaç küçük halı kilim çeyiz paketleri gereksizmerhaba 1+1 boş daire tuttum. memurum. depozitodur,emlakcıdır vs baya zorlandım. bütçem çok az, maaşım ve özel derslerim var gelir olarak. ortalama 60 civarı diyelim zaten yarısı kiradır,faturadır,erzaktır gidecek. hiç eşyam yok 60 bin civarı dügün paketleri var onlardan mı alsam diyorum taksitle.(icinde koltuk yatak dolap takımı oluyor) ya da parca parca almak mı mantıklı. uygun fiyatlı nasıl dizerim. beyaz esyamı altustan alcam. acaba salonumu tamamlasam bir süre böyle yatsam kalksam sonra mi yatak odasi alsam diyorum. güzel minimal ev de dizmek istiyorum.
özgür olcam ayaklarım üzerinde özgüvenli kadın olcam derken sefalete düşmüşüm gibi hissettim resmen. aileden destek yok bu arada. bir arkadaşım evde gerekirse sandalyede otur yavas yavas stressiz esya al diyor bense hepsi birden olsun bitsin diyorum ama az bütçem var. kafam çok karisti. simdiden yoruldum.
bu yollardan geçenlerin önerilerini bekliyorum pzt okullar aciliyor artik evimden gidip gelmek istiyorum,sevgiler
bez dolap baslangic icin olabilir ama 4 sene kullanmam sanırım belki yaza kadar idare ederimçeyiz paketlerini önermem olur da evlenirseniz ileride yeni moda eşyalarda aklınız kalabilir. Ben de zamanda geriye aktım resmen 10 yıl önce ilk atandıgımda derme çatma/toplama bir ev kurmustum ama o kadar cok seviyordumki orayı:))
Sırasıyla almanızda fayda var en önemlisi mesela yatk/dolap/masa bunlara öncelik verebilirsiniz her ay uc dört parça alabilrsiniz bence. Ben bekar yaşadığım 4 yıl boyunca bez dolap kullanmıştım çok ekonomikti ama tabi siz tercih eder misiniz bilmem. Hayırlı olsun simdiden :)
Evet baslangıc olarak kullanabilirsiniz sizbez dolap baslangic icin olabilir ama 4 sene kullanmam sanırım belki yaza kadar idare ederim
bez dolap baslangic icin olabilir ama 4 sene kullanmam sanırım belki yaza kadar idare ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?