bekar erkekle ikinci evlilik ve ailemin tepkisi

Amannn yaa hic sikma canini ne var bunda ister erkek ister kadin ikinci evliligini yapiyo olsum önemli olan insanlik sevgi saygi bence
.Ayrıca erkek arkadasinin çocuğu olmasa dahi bence sartlar yine esit..erkrk bu açılmamis gul goncasi mi sanki...kimsenin aeni yargilamasina izin verme.erkek arkdasindan emin ol arkanda duracagina inaniyosan bence sorun yok

O kaynana evlilik dışı çocuk sahibi olmuş oğluna bekar kız yakıştırıyor ama seni layık görmüyor öyle mi? Bence hiç takılmayın evlenin gitsin.

Gençlik hatasidir, ben takilmiyorum buna diyorsunuz ama sevgiliniz hamile bıraktığı kıza nikah kiymamis, evladı başka bir şehirde, telefonda babalık yapıyor, parasını eksik etmiyor diye de sizce sorumluluklarını yerine getiriyor. 35 yaşında ama ailesini ikna etmesi gerekiyor evleneceği kıza onay vermeleri için falan filan. Gerçekten denginiz mi? Siz öyle buluyorsaniz kim ne diyor umursamayin.

Aynen öyle.

Kızın 5.5 olması imkansız.

Konu sahibi temmuz 2011 annesiymiş.

Sanırım canı sıkıldı oturup konu açtı.

Hayali.

Umarım hayalidir... Sanırım büyük kız 5.5 yaşında, küçüğü de 3 yaşında olması gerekir. Ben de gördüm hatta büyük kızının adını falan yazmış, üzüldüm...

başından evlilik geçmemiş de 18 yaşlarında kızı var.. sizi kıracak laf söyleyecek bir durumu yok aslında..
2 çocuğuna iyi baba olur mu kızıyla da ilgileniyor mu? 5 nüfusa bakacak gücü var mı? kızlarınız durumu kabullenir mi? bunlar daha önemli sanki..
aileler sizi çok yıpratacaksa sizin işiniz zorlaşır.. eşi mutlu et 2 çocuğu memnun et ailelerin lafları ile yaşa gibi..
ama illaki evleneceksiniz niye yalnız kalasınız.. evlenip boşanmış 2 çocuklu biri ile 6 nüfus yaşasanız aileniz daha mı memnun olacak? biraz da hayatın gerçeklerine baksa şu aileler..
"evlenince hevesi geçer"i hiç anlamadım.. o zaman kimse evlenmemeli mi?
aileniz o kişiyi değil de sizin evlenmenizi istemiyor sanki

Anlamadığım adamın da çocuğu var ve bekar. Senin de çocuğun var ve bekarsın. İkinizin de ailelerinin sizlerde diğerinizden fazla gördüğü şey nedir?

arkadaşlar size sonuna kadar katılıyorum. böyle düşünmeniz normal... ben olsam bende düşünürdüm sizin gibi...
konu ne fake nede benim ilişkim evliyken başladı.... Allah yazdıysa bozsun....
Sadece bir arkadaşımın eşi kadınlar kulübüne nedense gıcık olduğundan benim hesabımdan yazışıyordu burada gizli gizli... Ki eşi anlamasın diye zaten ya iş yerinde yada bana misafirliğe geldiğinde paylaşımda bulunup bilgi almak için kullanırdı.... evinden hiç giremezdi foruma
Durum bundan ibaret ben ocak 2006 ve mart 2009 annesiyim ama hiç paylaşımda bulunmadım bu konuda

yok gelip kalmıyor yani kızlarım evdeyken kalmıyor... Çünkü kızlarımın durumundan haberi yok... Geçen ay babaları evlendi ama daha baba bu durumu çocuklarıyla paylaşmadığı için birde ben çocuklarımın kafalarını karıştırmamak adına bekliyorum şuan

Annesininkide iş siz evlilik yapmış meşru bi sekilde çocuk yapmışsınız bu sucmu bodandiysaniz,siz oğlundan daha temuzsiniz ona kalirsa.
Milleti anlamak güç kendi evlana toz kondurmaz,başkasını eleştirir durur.

evet nikah kıymamış çünkü bayan istememiş kendi yaşı sevgilimden fazla olduğu için... yani o yaştaki bir çocuğu baştan çıkarmış ama önlem almamış... Bayan baba ile çocuğunu yıllarca görüştürmüyor fakat çocuk büyüyünce cep tel.da devreye girince baba kız rahatça görüşmeye başlıyorlar... Ve sık sık kızını ziyarete gidiyor göreceği belki 2-3 saat ama git gel 1400 km yol yapan bir baba

Hic evlenmemis olsa dahi boyle bir ayrimi yersiz buluyorum,
Genel olarak yorumlardaki denklik konusuna da katiliyorum...

Fakat ikiniz icin de onceligniz cocuklariniz...
O kendi kiziyla paylasti mi? Kucuk degil cunku.
Ustelik sizin kizlarinizla ayni evde yasarken onlara abla olmak yerine babasinin sevgisini caldiklarini dusunerek dusman kesilebilir...

Aileler ikna olmasa da nikahtan sonra herkesin sesi kesilir,
siz baba olma konusunda ve ayni evde yasama hususunda ona guveniyorsaniz cocuklarinizin da yaslari kucuk alisirlar fakat buyuk kizin ikna edilmesi gerek bence...
Yoksa evliligniz de cocuklariniz da bu durumdan olumsuz etkilenir.
Hicbir sey olmasa dahi kiskanip kendi babasindan uzaklasmasi esinizin mutsuz ve ev ortaminda huysuz biri olmasina neden olabilir...

Offf valla konuyu bile okumadım genellemeden içim şişti. Ben de sizle aynı yaşta boşanmış bir kadınım. Tek fark çocuksuzum. Eşim hiç evlenmemiş çok temiz ve benden beş yaş küçük. Önce annesi olmaz etmez dedi o da olacak ben sevdim diye diretince oldu. Şimdi her şey gayet de yolunda. Siz mutluluğunuza bakın her şey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…