- Konu Sahibi superisi2006
-
Konu fake mi?
2011 de kızım olacak ismi ne olsun diye konu açmışsınız?
Var bir şeyler
Aynen öyle.
Kızın 5.5 olması imkansız.
Konu sahibi temmuz 2011 annesiymiş.
Sanırım canı sıkıldı oturup konu açtı.
Hayali.
merhabalar...
içinde durup kıvrandığım bir durumdan bahsedip nacizane fikirlerinizi bekliyorum.
34 yaşındayım boşandım ve iki kızım var. Şuan hayatımda birisi var arada ayrı geçirdiğimiz zamanlarla toplamda 5 yıl oluyor. erkek arkadaşım bekar hiç evlenmemiş ve 35 yaşında fakat geçliğin verdiği cahillik ve kan kaynaması sonucu diyelim bir kızı var bu sene üniversiteye başlayan...sevgilimin annesi beni öğrenince önce hiç istemedi sütümü helel etmem falan dedi fakat daha sonra sevdiğimin çabalarıyla ikna oldu kardeşleri de... Şuan sadece babasının haberi yok.
önümüzdeki yaz evlenelim diyor. Bende yavaş yavaş aileme açılmaya başladım işe önce erkek kardeşimden başladım ama veto yedim. Senin dengin değil o da bir evlilik geçirseydi daha iyi olurdu. sonra laf söz eder yada ailesi eder yine çok kırılırsın denge çok önemli falan gibi şeyler söyledi... aşkından ölse elde edince hevesi geçer bazen erkekler inada bindirir falan dedi ama hevesi geçecek kişinin 5 yılda geçerdi diye düşünüyorum kaldı ki biz birlikte oluyoruz zaten...
sizler ne düşünüyorsunuz
ailemin bile layık görmediği bekar erkekle evliliğe toplum ne der korkusu yaşamak istemiyorum ama milletin sözlerinin de eşimi rencide etmesini istemem... ama mutlu olmak benim de hakkım diyorum
o yüzden dışardan gözler benim için önemli şu aşamada
Umarım hayalidir... Sanırım büyük kız 5.5 yaşında, küçüğü de 3 yaşında olması gerekir. Ben de gördüm hatta büyük kızının adını falan yazmış, üzüldüm...
Büyük kızım 9 küçüğü 5.5 yazmış ama?
Büyük kızım 9 küçüğü 5.5 yazmış ama?
17 yaşında baba olunca olunca öyle oluyorO değil de 35 yaşında adamın 17-18 yaşında kızı var ben ona çok şaşırdım.
yok gelip kalmıyor yani kızlarım evdeyken kalmıyor... Çünkü kızlarımın durumundan haberi yok... Geçen ay babaları evlendi ama daha baba bu durumu çocuklarıyla paylaşmadığı için birde ben çocuklarımın kafalarını karıştırmamak adına bekliyorum şuanEşinizden boşanıyorsunuz, bu sırada iki çocuğunuz var ve kızlarınızdan biri 5 yaşında olmakla birlikte yeni sevgilinizle de 5 yıldır birliktesiniz, düzenli bir cinsel yaşamınız var ve ilişkinizi yakınlarınızda biliyorlar? yani bu adam küçük kızınızın bebekliğinden beri hayatınızda zaten..
Kızlarınızın bakımıyla siz ilgileniyorsunuz sanırım aile büyükleriniz başka bir şehirde olduğu için ve birlikte olduğunuz kişi kızlarınızla yaşadığınız eve gelip kalıyor anladığım kadarıyla.Eğer kızlarınız açısından bir huzursuzluğunuz yoksa neden olmasın zaten her şeyi paylaşmışsınız.
Yeni kayınvalidenizde sizi tanıdıkça sever o önyargılı olsa bile siz olmayın çünkü her anne çocuğunun en iyi şartlara sahip olmasını ister ve kendi çerçevesinde hayaller kurar dolayısıyla bu fikre alışması zor olacaktır.
merhabalar...
içinde durup kıvrandığım bir durumdan bahsedip nacizane fikirlerinizi bekliyorum.
34 yaşındayım boşandım ve iki kızım var. Şuan hayatımda birisi var arada ayrı geçirdiğimiz zamanlarla toplamda 5 yıl oluyor. erkek arkadaşım bekar hiç evlenmemiş ve 35 yaşında fakat geçliğin verdiği cahillik ve kan kaynaması sonucu diyelim bir kızı var bu sene üniversiteye başlayan...sevgilimin annesi beni öğrenince önce hiç istemedi sütümü helel etmem falan dedi fakat daha sonra sevdiğimin çabalarıyla ikna oldu kardeşleri de... Şuan sadece babasının haberi yok.
önümüzdeki yaz evlenelim diyor. Bende yavaş yavaş aileme açılmaya başladım işe önce erkek kardeşimden başladım ama veto yedim. Senin dengin değil o da bir evlilik geçirseydi daha iyi olurdu. sonra laf söz eder yada ailesi eder yine çok kırılırsın denge çok önemli falan gibi şeyler söyledi... aşkından ölse elde edince hevesi geçer bazen erkekler inada bindirir falan dedi ama hevesi geçecek kişinin 5 yılda geçerdi diye düşünüyorum kaldı ki biz birlikte oluyoruz zaten...
sizler ne düşünüyorsunuz
ailemin bile layık görmediği bekar erkekle evliliğe toplum ne der korkusu yaşamak istemiyorum ama milletin sözlerinin de eşimi rencide etmesini istemem... ama mutlu olmak benim de hakkım diyorum
o yüzden dışardan gözler benim için önemli şu aşamada
Gençlik hatasidir, ben takilmiyorum buna diyorsunuz ama sevgiliniz hamile bıraktığı kıza nikah kiymamis, evladı başka bir şehirde, telefonda babalık yapıyor, parasını eksik etmiyor diye de sizce sorumluluklarını yerine getiriyor. 35 yaşında ama ailesini ikna etmesi gerekiyor evleneceği kıza onay vermeleri için falan filan. Gerçekten denginiz mi? Siz öyle buluyorsaniz kim ne diyor umursamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?