bekar erkekle ikinci evlilik ve ailemin tepkisi

Çok zahmet çekersiniz. Çocuklarınız var, neden evlenmek istiyorsunuz? Zaten bir düzeniniz var.

Adamın çocuğu var ha evlenmiş boşanmış bir çocuk sahibi ha evlilik dışı bir çocuk sahibi yani adam pek bekar kategorisine girmio
Aileni bu şekilde ikna edebilirsin
Kv gelince evlilik dışı çocuk yapınca sütünü helâl edioda 2 çocuklu dul bayanla evlenmek isteyince mi etmio ?
Masraftan kaçıo o bence nikahsız birlikte yaşayın istiodur

O zaman kararindan vazgeçme kimin ne dediğini de umursamayin. ..zor şeyler yaşanacak belli ki umarım fazla yipranmadan evlenirsen iz. .peki neden 1 yıl sonra aileler duydukları sonra ne kadar erken olursa o kadar az yipranirsiniz. ..

bir yıl sonra olması benim işimden kaynaklı branş değiştiriyorum değiştirince ilde değiştiricem eski eşle aynı ilde olmamak için ve ailemin ve sevgilimin kızının da bulunduğu ile geçiş yapıcam kısmetse ev falan alıp düzen oturtup evlenmek istiyoruz

Son düzenleme:
işin ironik tarafı eski eşimde bekar bir kızla evlendi ve herkes benim en yakınlarım bile bekar birinin boşanmış iki çocuklu biriyle ne işi var dedi....
ama dediğiniz gibi bizimkinde sadece imza yok.... Bir kere yaşanmış bir ilişkiden bir çocuğu var ve yine de onu bekar sayanlar var...
ben geçmişin gençliğin verdiği hataları çok kafama takmıyorum... hayatın insana ne yaşatacağı belli olmuyor çünkü

İl değiştirirseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum yakın olmayınca fazla sorunda olmuyor çünkü, belki telefonla falan rahat vermek istemiyecek olabilirler ama onları da takmazsınız kafanıza ohh mis :) sevgilinizde bekar sayılmaz herşey bir imza diil ki, sonuçta bir kızı var ve denksiniz bu bakımdan rahat olun... mutluluklar...

bence denksiniz.. çocuğu olan adama bekar mı denir. hiç anlayamadım.
2 nizin yaşları yakın, çocuğunuz var .. ben birbirinize çok denk gördüm sizi.
o kaynana oğlunun çocuğu olduğu halde bekar kızların ona atlayacağını mı düşünüyor.

Bu adam 35 yaşına kadar mı bekar kalmış ne za,an ayrılmış o yaşa kadar kim bakmış ,ana kuzusu mu , sürekli annesiyle seni çakıştıracaksa yandın kesinlikle buna dikkat et bunca yalnız kalmış
adamında tuhaf huyları çıkacaktır buna hazırlıklı ol , yemek,ev düzeni,para harcama sana uygun olmayan huyları çıkarsada hüsrana uğrama eski rahatınıda arama ,

Boşanmış kişiler bekar birisiyle evlenemez mi? Hepsi toplum dayatması, kimse kimsenin mutluluğunu çekemiyor.

Sen onun bunun lafını boşver. Bu adam kızlarımla iyi anlaşır mı kızlarım onu sever mi bunları düşün. Eğer güvenin tamsa mutlu olmak hakkın.

hukukçu olarak hukuki bakımdan yorum yapacağım sadece, baba bakımından çocuk ile arasında soybağının kurulması ya evlilik, ya tanıma ya da babalık davası ile olur. nüfus kaydında çocuğun baba adı olarak bu kişi geçiyordur muhtemelen. çocuk bu kişinin mirasçısı olur, bu kişiye nafaka davası açsa kazanır vs. Yani evlilik içi doğan çocukla aynı haklara sahip bu çocuk, o yüzden bu kişi nüfusta bekar görünse de, saydığım nedenlerle çocuk bakımından boşanmış biri gibi oluyor... o yüzden kendinizi ezdirmeyin kimseye...

Hic evlenmemis erkekle de evlenirsin ama senin sevgilin bir baba zaten. Senin ailen gayri mesru bir cocugu olan adami kabulleniyosa sevgilinin ailesi seni hayda hayda kabul etsin sen en azindan alninin akiyla evlenmis bosanmissin

Merhaba canım sen sevginden ve sevgilinden eminsen gerisinin ne düşündüğü çokta önemli olmamalı bence iki çocuğun sorumluluğunu almışsın bunun altından kalkmışsın yaşanmışlık olarakta yaş olarakta kendi hayatına ait kararları verecek olgunluğa ermişsin mutlu olmaya ve mutlu etmeye bak bence çok şanslısın herşey gönlünüzce olur inşallah

Eşinizden boşanıyorsunuz, bu sırada iki çocuğunuz var ve kızlarınızdan biri 5 yaşında olmakla birlikte yeni sevgilinizle de 5 yıldır birliktesiniz, düzenli bir cinsel yaşamınız var ve ilişkinizi yakınlarınızda biliyorlar? yani bu adam küçük kızınızın bebekliğinden beri hayatınızda zaten..

Kızlarınızın bakımıyla siz ilgileniyorsunuz sanırım aile büyükleriniz başka bir şehirde olduğu için ve birlikte olduğunuz kişi kızlarınızla yaşadığınız eve gelip kalıyor anladığım kadarıyla.Eğer kızlarınız açısından bir huzursuzluğunuz yoksa neden olmasın zaten her şeyi paylaşmışsınız.

Yeni kayınvalidenizde sizi tanıdıkça sever o önyargılı olsa bile siz olmayın çünkü her anne çocuğunun en iyi şartlara sahip olmasını ister ve kendi çerçevesinde hayaller kurar dolayısıyla bu fikre alışması zor olacaktır.

Bu adam bekar falan degil evlilikle ilgili ne varsa yasamis, cocuk yapmak dahil. Ayrica kaynana adayi sorun cikarir gibi geliyor ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…