- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi superisi2006
Çok zahmet çekersiniz. Çocuklarınız var, neden evlenmek istiyorsunuz? Zaten bir düzeniniz var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim... toptan cevap vereyi sorularınıza
evet nüfusuna kayıtlı başka ilde yaşıyor kızı ona karşı sorumluluklarını yerine getirdiğine inanıyorum. sürekli tel.le görüşüyorlar maddi ihtiyaçlarını da karşılıyor kızına düşkün bir baba... Özel üniveritede okuyacak ve babası okutacak. Benim kızlarım 5.5 ve 9 yaşlarında... Onlar rahatsızlansa aklı sürekli kızlarımda çocuklarımı daha tanıştırmadım bile... ve gece onlar hastayken telefonun diğer ucunda hazır olur beni de uyutmaz aniden ateşleri falan çıkarsa diye tetikte durmamı ister.. gece acile götürsem eskortluk yapar kızlara çaktırmadan hep yanımdadır. Hatta dip not eski eşimde bizimle aynı ilde ama ona birkaç kere haber vermeme ragmen bırakın gelmeyi ertesi sabah nasıl diye sormadı bile çocuklarını... buda hanesine sevgilimin + koymama sebep oluyor
O zaman kararindan vazgeçme kimin ne dediğini de umursamayin. ..zor şeyler yaşanacak belli ki umarım fazla yipranmadan evlenirsen iz. .peki neden 1 yıl sonra aileler duydukları sonra ne kadar erken olursa o kadar az yipranirsiniz. ..