bekar erkekle ikinci evlilik ve ailemin tepkisi

Bekar dıyınce halıyle bız daha once yasal oalrak sevısmemıs bırınden bahsetmıyoruz dıye dusunuyorum
adamın cocugu bıle varmıs, ıllada resmı olarak hayal kırıklıgına ugramaya gerek yok bence.
durumlarınız cok esıtsız degıl bence , nıye oyle dusunuyorlar bılmıyorum ve erkek arkadasın annesıde gülüyorum fakat siz evlilik kurumu içinde 2 cocuk sahıbı olmusunuz onun torununun annesı evlılık dısı bır ılıskıden cocuk sahıbı olmuş. insanlar ne tuhaf

aslında 1 evlilik gecirmişsini,z bilirsiniz.
adam çok iyi bir baba olsaydı kendi cocugunun yanında olurdu diye düşnüüyorum bana samimi gelmedi ama

gerçekten bazı arkadaşlar çok acımasız ve ön yargılı davranıyorlar dedektifçilik oynamaya ve insanları zan altında tutmaya gerek yok bence... Arkadaşım kardeşim gibidir... Meslektaş olmamız tesadüf olmasa gerek... Aynı dönemde hamile kalmak istemiştik doğum sonrası izinler sorun olmasın yaz tatilini ekleyeip çocuklarla daha çok vakit geçirelim diye ve birlikte büyütelim çocukları diye... Aralarında 16 gün var çocuklarımızın... Ve isim koyarkende ikiz gibi büyüyecekler diye düşünerek birimiz ilayda birimiz lara koyduk kızlarımızın ismini... İkisinin anlamı da superisi... ve onlarda kardeşten öte anlaşıyorlar.... Umarım bu açıklama yeterli olmuştur sizi aydınlatmaya

tüm arkadaşlara yorumları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim....
haa bir arkadaş sormuş nerde buluştunuz diye çocuklarımın babalarıyla hafta sonu görüş günü ozaman görüşüyoruz bixde zaten ikimizde çalışıyoruz çocuklarımın kursları okulları var arada bir iki saat dışarda görüşme fırsatımızda oluyor.. çocuklarım babasının hayatındaki gel gitlere alışmaya çalıştığı için ben biraz geri planda tuttum sevgilimi... Bize anca sıra geldi anlayacağınız

Ohoo insanlar neler neler yapıyorlar da her şey normalmiş gibi rahat davrandıklarından kimse gıkını çıkaramıyor. Kaldı ki sizin ilişkinizde bence böyle bir durum da yok. İnsanların başından bir sürü şey geçebilir, hatalar yaparlar onlara karşı hatalar yapılır vs. ama geçmişte kötü anıları olan kimseler neden mutlu olamasın? Bunu anlayamıyorum. Neden insanlar bu kadar zorlaştırıyorlar her şeyi? Siz sevmişsiniz güvenmişsiniz kimseye söz düşmez bence. Başınıza bir şey gelirse de yetişkin bir bireysiniz sonuçta, benim seçimlerimdi der geçersiniz.

Size tavsiyem siz bu durumun bir sıkıntı yaratmayacağına ne kadar inanırsanız etrafınıza ne kadar endişesiz ve rahat görünürseniz insanların kabullenmesi o kadar kolay olacaktır ama ayıp bir şey mi yapıyorum acaba gibi bir düşüncede olduğunuzu yansıtırsanız insanlar, en yakınlarınız dahi üstünüze gelirler, onların da durumunuzu kabullenmesi güçleşir.

Üyeliğinizi başkasına kullandırmanız yasaktır. Üyelik kiminse o kullanabilir, bu nedenle uyarı alacaksınız, bilginize...

sen hiç canını sıkma bence....şartlar aynı durumunuz aynı....anneye gelince siz ciddi anlamda kararlıysanız anne eninde sonunda oğlu için razı gelecektir..ama sana olan öfkesi ne kadar büyür ne kadar diner o da o kadının oğlu üzülmesin diye ne kadar sineye çekmesine bağlı....yalnız ikinizde çocuk sahibi olarak eşit durumdasınız hiçkimse bu yüzden seni asla kınayamaz...için rahat olsun canım.....

Üyeliği başkasına kullandırmak ne kadar garip .Eşya değil ki bi bir kazak ya da bir çanta .Mail adresi alırsın üye olursun .Ben bu tip söylemlere inanmıyorum ki bir de çok özel şeylerimizi yazıyoruz buraya .İlginç yani

Bekar erkekle evleniyorum, elalem ne der konusunu dert etmeyin. Sevgilinizin de bir kızı var. O da evlenmiş sayılır.

Konuyu okuyunca sadece aklima kizlariniz takildi. Diger seyler halledilir acaba cocuklariniza iyi abi arkadas olucak mi? Guvenebilir misiniz kendisine her anlamda? Hakkinizda hayirlisi olsun..

Bu adam dul kardeşim, bekar değil.

Adamın nikahsız ilişkiden doğmuş bir kızı var. Siz adam gibi evlenip çocuk sahibi olmuşsunuz. Nikahsız birliktelikten çocuk sahibi olmak normal karşılanacak ama evlenip çocuk sahibi olmuş olmak ayıplanacak! Akıl tutulması yaşıyorum şu anda...

Mesele bekarlık yada dulluk değil. Bence oğullarına bakıp yüzü kızarmadan size kulp takmaya çalışan bu aileden uzak durun.

Konuyu okuyunca sadece aklima kizlariniz takildi. Diger seyler halledilir acaba cocuklariniza iyi abi arkadas olucak mi? Guvenebilir misiniz kendisine her anlamda? Hakkinizda hayirlisi olsun..
Benimde aklima da o takildi. Su devirde kimseye guven olmuyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…