merhabalar...
içinde durup kıvrandığım bir durumdan bahsedip nacizane fikirlerinizi bekliyorum.
34 yaşındayım boşandım ve iki kızım var. Şuan hayatımda birisi var arada ayrı geçirdiğimiz zamanlarla toplamda 5 yıl oluyor. erkek arkadaşım bekar hiç evlenmemiş ve 35 yaşında fakat geçliğin verdiği cahillik ve kan kaynaması sonucu diyelim bir kızı var bu sene üniversiteye başlayan...sevgilimin annesi beni öğrenince önce hiç istemedi sütümü helel etmem falan dedi fakat daha sonra sevdiğimin çabalarıyla ikna oldu kardeşleri de... Şuan sadece babasının haberi yok.
önümüzdeki yaz evlenelim diyor. Bende yavaş yavaş aileme açılmaya başladım işe önce erkek kardeşimden başladım ama veto yedim. Senin dengin değil o da bir evlilik geçirseydi daha iyi olurdu. sonra laf söz eder yada ailesi eder yine çok kırılırsın denge çok önemli falan gibi şeyler söyledi... aşkından ölse elde edince hevesi geçer bazen erkekler inada bindirir falan dedi ama hevesi geçecek kişinin 5 yılda geçerdi diye düşünüyorum kaldı ki biz birlikte oluyoruz zaten...
sizler ne düşünüyorsunuz
ailemin bile layık görmediği bekar erkekle evliliğe toplum ne der korkusu yaşamak istemiyorum ama milletin sözlerinin de eşimi rencide etmesini istemem... ama mutlu olmak benim de hakkım diyorum
o yüzden dışardan gözler benim için önemli şu aşamada