- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
Resmen silinmiş gitmiş bende. Halbuki aynı yerde oturduğumuz için ifşa olmaktan rahatsız olduğumu hatırladım. Keşke hatırlamasaydım
darkmore kanka görüşüyor musun hala?
Edit:Cevabımı aldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen silinmiş gitmiş bende. Halbuki aynı yerde oturduğumuz için ifşa olmaktan rahatsız olduğumu hatırladım. Keşke hatırlamasaydım
Kesin bilgi mi la? Ben baya olmustur gorusmedim o kardesle ama bilemedim. Emin degilim yani bununla o ayni kisi midir diye
Niye banlanmis? Vukuat var mi geneyok sadece tahmin.. aynı tarz çünkü:)
ille de avukatlığın bir ucundan yakalama var.
Niye banlanmis? Vukuat var mi gene
Alla allaaahe fake. 5/6 üyelik açıp değişik kişiliklere bürünmüş.
Kesinlikle oyle katiliyorum. Ne iseniz o olun yani burda kimseye tepeden bakmak yada asagidan bakmak gibi bi durum yok sonucta sanal ortamTürkiyede takıntılı insan sayısı fazla ya gizli takıntılılık falan bundan mı acaba fake üye sayısı çok fazla
Kurgu hayatlar yaşamayı seviyor insanlarımız
Birde beni yerden yere vurmaya kalkti avukat hanim cokda guzel uslubu vardi arkadasin. Nedense cok dertli ama hep geyik sayfalarindaydi onun bdvden cikmamasi lazimdi
Hahha evet benden istedi. Daha dogrusu isteyemedi saglik sorunlari dolayisiyla islerini azaltiyormus kendisi bakamazmis ucret ve vekaletle avukata basvurmaliymisimTha knack bebek eşyaları ile ilgili bir topic mi açmıştı
Avukatlıkla ilgili dsnışman ücreti mi ne istemiş hahahahahaha
Evet sağlık sorunları olduğunu fark ettik açıkçası olabilir tabiHahha evet benden istedi. Daha dogrusu isteyemedi saglik sorunlari dolayisiyla islerini azaltiyormus kendisi bakamazmis ucret ve vekaletle avukata basvurmaliymisim
Hiçbiri bi nisankraliçesi vakası etmez.
Erkek olup bir sene boyunca hamilelik topiklerinde gezip yakalanmamak ve bir sürü kendi gibi hamile(!) arkadaş edinmek..
Üftadeyi unutmayalımHiçbiri bi nisankraliçesi vakası etmez.
Erkek olup bir sene boyunca hamilelik topiklerinde gezip yakalanmamak ve bir sürü kendi gibi hamile(!) arkadaş edinmek..
Ben bisey demek istemedim profilinden hamile oldugunu anlayinca aman neme lazim bisey olur cani sıkilir diye uzerine gitmedim. acikcasi anlamadim da fake oldugunu, sadece dun geceden sonra bu kisinin mistralgagnant denen sahtekar oldugunu farkedebildimya size yazdıkları iyi oldu aslında o zaman kesin emin oldum fake olduğuna.
cinnetle ben yazmasam gitmeyecekti bence tepki alınca kaçtı resmen.
Aaa o kadınları anlamak istiyordu cık cık cık hahahah üzülürüm o öyle bir adamdıÜftadeyi unutmayalım
Bende baktım şimdi eski mesajlarına hamileyken alkol aldığını söylemiş. Eşinin ona acıdığını. Doğmamış çocuğuna Güneş adını vermiş. Gerçekten aklım almıyor. Nasıl bir insan, nasıl bir ruh haliyle, ne amaçla kendine böyle bir dünya yaratır.
yenGEnC bu arada özellikle seni tebrik ediyorum. Forumum Müfettiş Gadget’ı olman için teklif etmemiz gerektiğini düşünüyorum Çok dikkatlı iz sürmüşsün
evet güven vermemiş amA bir o kadarda arkadaşı olmuş çevre yapmışBi şekilde güven vermemiş insanlara