Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siz naziktiniz zaten.
ben fırsatını buldum sizin bahanenizle kral çıplak dediydim:)
resmen körü körüne linçlendiniz.
biri de ne mana niye böyle yazıyor hadi yazdı niye uzatıyor demedi.

Theknacktan bahsediyosunuz değil mi niye kimse eski mesajlara geçmişine bakmamış güvenmiş diye? Çünkü kadının yeni üyeliği bu çelişen bişey yok saçmalıkları dışında. Kazen kim olduğunu anladığında beş altı hesabını birleştirdi birleştirdiği için şu an o baktıgınız mesajları görebiliyorsunuz. Ondan öncesinde yoktu hepsi farklı hesaptı

aynen eski yeni konular birleşmiş

bütün bu konuları birleştirip bir senaryo yapsa

ülkemize oskari getirme olasılığı baya var

Yazık ya
Theknack yada adın her neyse eminim ki dışarıdan okuyorsun buraları

Gerçekten ciddi bir problemin var belli bu defa gerçek hikayeni dinlemek isterim.
En kısa zamanda da bi uzmanla görüş.
Böyle ruh hastaları ile aynı havayı soluyoruz. Dehşet verici

Ben aslında derdini anladım galiba. Yüksek eğitimli ve kariyerli bir iş kadını olduğunu, evlenmeden önce sevgilisiyle beraber yaşayacak kadar özgür bir kadın olduğunu, hatta evlilik ve çocuk için ısrar eden tarafın erkek arkadaşı olduğunu söylemişti. Büyük ihtimalle gerçek hayatta tam tersi bir profile sahip. Eğitim seviyesi ve mesleki seviyesi düşük, özgür değil. Burada özgür bir kadın profili çizerek kendini böyle tatmin ediyor. Zavallı denir böylelerine.

Kesinlikle mantıklı sonuçta sanal dünya bugün avukat olur yarın yeni bir üyelik açar doktor olur gelir ya o sohbet topiğinde de abuk subuk konuşuyordu ama dedim dengesiz herhalde hatta teselli yorumu bile yapmışım ya şimdi bakıyorum da

Burada da kaç tane avukatım doktorum şuyum buyum diyen vardı fake çıktılar. Daha da vardır bence. Bir insan neden yalan söyler böyler bir konuda, hala benim aklım almıyor o ayrı. Mesela ben de hep tıp okumak istemiştim, istesem tıp okuyorum diye burada milleti kandırabilirdim ama çok şükür zavallı değilim

Ben şahsen sevindim adınıza. Bebek aldırmaya çok karşı olduğum için değil ama hali hazırda iyi bir iş ve eş adayı varken bunu göze almanıza sevindim. Çok tanıdığım insan var kariyer için evlilik ve çocuktan vazgeçip 35+ olup bekar olan ve artık evlenemeyen. Nedense çocuğu aldırsanız ileride çok pişman olurmuşsunuz gibi geldi. Bir arkadaşım var 27 yaşında aldırdı, sevgilisi zor olur ama büyütürüz bir şekilde demişti ama o aldırdı. 39 yaşında şu an ,asla anne olamayacağım,tek şansımdı ,bu benim cezam diyor şu an. Belki ondan etkilendim konuyu okuyunca.

Aslında bununki zavallılıktan öte başka bişey çok ürkütücü gerçekten hani sürekli 5 6 hesap açıp aynı şeyleri yazmak felan

Shusui olaylar çok farklı üye fake çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…