Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahahaha.. yine bosbomba yorumlar, orjinalite- süper marjinalite, yanık kafalar hepsi bu konuda..
Devlet babada onaylı imzası olmadığı için seks hayatı nedeniyle insanlar geneleve mi düşüyormuş?
Ben de aktif bir seks hayatım olmadığı için hayıflanmaktaydım, meğer şimdiye kadar bir "mama" nın güdümündeki kârhanesinde zavallı bir sermaye olarak oturmuyor oluşum bu sayedeymiş. Teşekkür ederim, overdose yeşilçam filmleri sebebiyle zarar görmüş beyincik sapınıza rağmen biz genç kızları korumaya devam ettiğiniz için..:dua: :dua:
Ben ettim sen etme deli gibi pişmanım. Mama bizi çok çalıştırıyor ve zırnık koklatmıyor. Mahvoldum.

Insallah bulantisiz bir hamilelik gecirirsiniz..
Konuya yorumum bu 😁😁😁
Cok zor durumdayim hamileyim diyene aglayasim geliyor😂😂
Saka bir yana saglikla alin insallah kucaginiza..
Cesitli evlere düsmeden evlenmenize de ayrica sevindim😁😁

Insallah bulantisiz bir hamilelik gecirirsiniz..
Konuya yorumum bu 😁😁😁
Cok zor durumdayim hamileyim diyene aglayasim geliyor😂😂
Saka bir yana saglikla alin insallah kucaginiza..
Cesitli evlere düsmeden evlenmenize de ayrica sevindim😁😁
Çok fazla bulantı kalmadı ama duygusal olarak aşırı dengesizim. Bugün mesela çok kötü bir gece geçirdim sabah uyandığımda çok kötüydüm çok mutsuzdum. Ben bu bebeğe nasıl bakacağım ya başaramazsam diye kendi kendimi yedim durdum. Öğlene doğru kendimi sırıtarak bebek kıyafetleri bakarken buldum. Öğleden sonra, eşim bir diziyi bensiz izlemiş. Onu ben de merak ediyordum. O kadar öfkelendim ki anlatamam size. Çok kızdım ona da sen beni sevmiyorsun bilmem ne bilmem ne diye. İki saat kadar sonra oturma odasının önünden geçerken kapıdan onu gördüm yumuşacık oldum. Koşa koşa gittim seni çok seviyorum diye sarıldım. 2 saat kadar önce aşırı derecede tiramisu istedi canım. Paket servis bitti sanıyordum buradaki arkadaşlardan bitmediğini öğrendim. Siparişimi verdim geldi tatlıyı açınca ağlama krizine girdim hiç anlamadığım bir şekilde. Onu da yiyemedim öyle duruyor. Ben de battaniyemi burnuma kadar çektim oturuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X