Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelev ne alaka hanımefendi?

Bende kızıma hamile kaldığımda yeni işe başlamıştım ve inşaat müh. Olduğum için çalışma koşullarım ağırdı öğrendiğim ilk zamanlarda çok yoğun bir acaba yaşadım bu durum neredeyse bebeğim hareketlelene kadar sürdü evlen yada evlenme bu senin tercihin ona bişey diyemem sadece zaten beraber yaşıyorsanız çoğu zaman sadece aranızda nikah bağı yok demektir benim içinde evlenmek zor karardı ama şimdi hiç pişman değilim etrafımız üretmeyen ve sürekli şikayet eden kadınlarla doluydu bizler öyle degiliz kendi hayatlarımızı kendimiz kazanıyoruz ve şikayet edecek negatif duygular yaratmaya fırsatımız olmuyor. Gel gelelim anneliğe zordur ama o duyguyu yaşamak dünyadaki ve hayatındaki en büyük eksiği dolduran o büyük duyguyu herseyin boş olduğunu anlıyorsun kariyer gelecek hersey çünkü bana bikere anne dedimi dünya duruyor şuan bunları yazarken bile çok farklı duygular yaşıyorum ve her kadın annelik duygusundan asla vazgeçmemeli ve yaşamalı. Eğer sevgiline bu sorumluluğu paylaşacağına dair güveniyorsan hiç düşünme bence o küçük uyumayan ağlayan şey dünyadaki herkesi ve herşeyi umursamadan sevmeye o kadar değerki

O küçük, uyumayan, ağlayan şeyi bekliyoruz babasıyla birlikte

Ben evlenip anne olmayı seçtim. Kaygı heyecan karmakarışık duygularla onu bekliyorum.

beğeni bildirimi gelince girip bakayım dedim, bu mesajını gördüm.
çok sevindim kararına. 'bana göre' de doğru olanı yapmışsın
umarım çok mutlu huzurlu bir evliliğiniz olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi de

Çok teşekkür ederim

Ben mesajınızı görene kadar siz hakettiginiz şekilde banlanmissiniz tıp otoritesiyim vs yazdım mı, ya da fetvaci başıyım gibi bir şey? Hanımefendi okuduğunuzu anlamakta ciddi sıkıntınız olduğu çok açık lütfen bir doktora görünün, altından farklı bir sağlık problemi çıkmasın ...
İnternette kürtajla ilgili bir sürü video var, izleyebilirsiniz. Ayrıca acı cekmedigi konusunu da bir zahmet siz ispatlayın. O Devletin koca koca doktorları kürtaj konusunda keyfi olarak karar almıyorlar, hepsinin belirli şartları var.( Dip not düşeyim, anne hayatını tehdit eden durumlarda bebeğin aldirilmasi caiz deniyor)

Diyanet işleri başkanlığı gibi bir kurumumuz var, fetvalar onlar tarafından veriliyor. Zahmet edip sitesine baksaydınız, anne hayatını tehdit eden, sakat doğum riski olan, tecavüzden hamile kalan insanlar gibi gibi konular icin ne yazıldığını görürdünüz. Ama okuma zahmetine katlanmamışsınız. İşte sizin gibilerin sıkıntısı bu, o kadar at gözlükleri ile bakıyorsunuz ki okuyup dogruyu öğrenmekten korkuyorsunuz ..herşeyi biliyormuş gibi boş boş konuşmak daha iyi çünkü.

Son olarak kanser olsanız doktor kapısı asindirirsiniz lafiniza bir doktor eşi olarak çok güldüm. Merak etmeyin ben mühendisim, bilime ve teknolojiye inancım tam. Diğer taraftan manevi olarak ta inançliyim. Şu sürekli bok attığınız İslam dini her zaman tedavi olun der yani kendinizi okutun üfletin demez, manevi tedaviyi destek tedavi kabul eder. Son olarak İlber hocayla sizi selamlıyorum

Ahahahahaha.. yine bosbomba yorumlar, orjinalite- süper marjinalite, yanık kafalar hepsi bu konuda..
Devlet babada onaylı imzası olmadığı için seks hayatı nedeniyle insanlar geneleve mi düşüyormuş?
Ben de aktif bir seks hayatım olmadığı için hayıflanmaktaydım, meğer şimdiye kadar bir "mama" nın güdümündeki kârhanesinde zavallı bir sermaye olarak oturmuyor oluşum bu sayedeymiş. Teşekkür ederim, overdose yeşilçam filmleri sebebiyle zarar görmüş beyincik sapınıza rağmen biz genç kızları korumaya devam ettiğiniz için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…