• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ruj bayıldım!!

picresized_1278714308_IMG_5634_2_2.jpg

Ya Turkıyede kızmı kalmadıda hep aynı tip kadınlar var dizilerde..Koyu renk koyu renk kaş..farklı tipler gormek ıstıyorummm dizilerdeee :)))))))))))))

Ya Turkıyede kızmı kalmadıda hep aynı tip kadınlar var dizilerde..Koyu renk koyu renk kaş..farklı tipler gormek ıstıyorummm dizilerdeee :)))))))))))))

ben de sıkıldım kara kaşlı kara gözlü hafif makyajlı, düzleştirilmiş doğal saçlı kızlardan mirmirmirmir

Türk kadınları genelde o tip ne yapılabilir ki bu konuda... kafamçokkarıştı

ay hayır hıcte degil..ozellikle o tipleri buluyorlar.Oyle bir standarta sokmaya calısıorlar Turk kadınını.Birde şu yargı halen kırılmadı "esmer kız hep cici,sarısın kız her zaman fettan" :))))

bizim insanımızın çoğu, çoğu diyorum kimse üstüne alınmasın şimdi :) modaya uyacağım diye uğraşıyor bu bir gerçek boshayallersmile keşke herkes senin gibi düşünse :1:

tarzıma uyan modayı bende sevıyorm,ama moda dıyede kendımı sebek edemem yani :)
Halkın onundekı unlulerımız sonradan gormelıklerını hayli hayli ifşa ederken bence onlarda aslında halkı yansıtıyorlar

Memlekette sonradan görme,üstüne egreti duranı yapmayı adet edınmıs oyle geniş capta bir zumre var ki..maalesef..

Son düzenleme:
Back