• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayy hepsinden alıntı yapamayacağım okypete çok zevklisin koyduğun son fotodaki makyaja da bittim bayanssulusmile

okypetem haribiden çok zevklisin :asigim: siyah saç renkli göz beyaz ten 3 lüsün olduğu tüm fot.ları bilgisayara atıyorum :1:

yalnız bu topik hiç kullanmadığım makyaj malzelerini bile aldırtabilir yakında =) özellikle far ve kalem

Doro yine bir kırmızı rujluyu beğenmişsin. :lepi:

evet canım hatta şu an foto koymak için koyu makyajlı bir hatun arıyordum :lepi:
bu kız hep anlamsız ve boş bakıyor ama makyaj çok hoş

taylor-momsen-daisy-lowe-09.jpg

okypetem haribiden çok zevklisin :asigim: siyah saç renkli göz beyaz ten 3 lüsün olduğu tüm fot.ları bilgisayara atıyorum :1:

yalnız bu topik hiç kullanmadığım makyaj malzelerini bile aldırtabilir yakında =) özellikle far ve kalem

:asigim:
cesaret edebilsem siyaha boyardım boshayallersmile

sağol tatlım.bende şu farlardan alsam mı ,bu renk kalemler güzel olur diye düşünmüyorum değil hanii. kesinlikle aldırtabilir...

evet canım hatta şu an foto koymak için koyu makyajlı bir hatun arıyordum :lepi:
bu kız hep anlamsız ve boş bakıyor ama makyaj çok hoş

Evet ya sanki hayatın en ağır darbelerini bu yemiş gibi.
Aynı bağımlı gibi duruyor. Keşlere benziyor.
Çok anlamsız ve boş bir duruşu var dediğin gibi.:bbo:

mutlaka bir gün denemelisin canım eminim sanada çok yakışacaktır olumunekankayizsmile kendi saçın çok koyu degilse dipler sorun çıkartabilir ama (siyah saçın en büyük eksisi bu bence)

çok koyu değil canım, diplerle uğraşamam ben gerçekten, zaten siyahtan dönmek çok yıpratıcı oluyormuş :1no2:

Back