- Konu Sahibi BeyazPerim
- #2.381
ayy hepsinden alıntı yapamayacağım okypete çok zevklisin koyduğun son fotodaki makyaja da bittim bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hoş...
mükemmel :lepi:
ayy hepsinden alıntı yapamayacağım okypete çok zevklisin koyduğun son fotodaki makyaja da bittim bayanssulusmile
Doro yine bir kırmızı rujluyu beğenmişsin. :lepi:
okypetem haribiden çok zevklisin :asigim: siyah saç renkli göz beyaz ten 3 lüsün olduğu tüm fot.ları bilgisayara atıyorum
yalnız bu topik hiç kullanmadığım makyaj malzelerini bile aldırtabilir yakında =) özellikle far ve kalem
okypetem haribiden çok zevklisin :asigim: siyah saç renkli göz beyaz ten 3 lüsün olduğu tüm fot.ları bilgisayara atıyorum
yalnız bu topik hiç kullanmadığım makyaj malzelerini bile aldırtabilir yakında =) özellikle far ve kalem
:asigim:
cesaret edebilsem siyaha boyardım boshayallersmile
evet canım hatta şu an foto koymak için koyu makyajlı bir hatun arıyordum :lepi:
bu kız hep anlamsız ve boş bakıyor ama makyaj çok hoş
sağol tatlım.bende şu farlardan alsam mı ,bu renk kalemler güzel olur diye düşünmüyorum değil hanii. kesinlikle aldırtabilir...
kızlar evet güzel renkler ama bunu sürmek için karrrrrr gibi beyaz dişlerde lazım yoksa çok kötü duruyor
mutlaka bir gün denemelisin canım eminim sanada çok yakışacaktır olumunekankayizsmile kendi saçın çok koyu degilse dipler sorun çıkartabilir ama (siyah saçın en büyük eksisi bu bence)
Evet ya sanki hayatın en ağır darbelerini bu yemiş gibi.
Aynı bağımlı gibi duruyor. Keşlere benziyor.
Çok anlamsız ve boş bir duruşu var dediğin gibi.:bbo:
aynen okypetemmm bende senin gibiyim
senin koydukların fikir edinmemiz açısından çok yararlı hepimiz için Şeniz