• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay hayır hıcte degil..ozellikle o tipleri buluyorlar.Oyle bir standarta sokmaya calısıorlar Turk kadınını.Birde şu yargı halen kırılmadı "esmer kız hep cici,sarısın kız her zaman fettan" :))))

tarzıma uyan modayı bende sevıyorm,ama moda dıyede kendımı sebek edemem yani :)
Halkın onundekı unlulerımız sonradan gormelıklerını hayli hayli yansıtırken bence onlarda aslında halkı yansıtıyorlar

bu cümleleri sevdim :içelim:

ay hayır hıcte degil..ozellikle o tipleri buluyorlar.Oyle bir standarta sokmaya calısıorlar Turk kadınını.Birde şu yargı halen kırılmadı "esmer kız hep cici,sarısın kız her zaman fettan" :))))

Halkın onundekı unlulerımız sonradan gormelıklerını hayli hayli ifşa ederken bence onlarda aslında halkı yansıtıyorlar

Memlekette sonradan görme,üstüne egreti duranı yapmayı adet edınmıs oyle geniş capta bir zumre var ki..maalesef..

kızlar ben katılıyorum size valla bakıyorsun moda diye öyle şeyler giyiyorlarki ya herkesin vücut yapısı farklı birşey herkese yakışacak diye bişey yokki ya diyorum evden çıkarken aynaya bakın bari birde kızılay dağıtmış gibi herkeste aynı kıyafet oluyor ya bazen sokaklar pişti modunda insanlarla doluyor kaydirigubbakcemile3

Halkın onundekı unlulerımız sonradan gormelıklerını hayli hayli ifşa ederken bence onlarda aslında halkı yansıtıyorlar

Memlekette sonradan görme,üstüne egreti duranı yapmayı adet edınmıs oyle geniş capta bir zumre var ki..maalesef..

Ahhh canım o kadar güzel bir noktaya değinmişsin ki... Bence bu erkeklerin kendine güvensizliklerinden kaynaklanan bir şey... Sen bir de kızıllarla ilgili düşünceleri duy... :1shok:

Ahhh canım o kadar güzel bir noktaya değinmişsin ki... Bence bu erkeklerin kendine güvensizliklerinden kaynaklanan bir şey... Sen bir de kızıllarla ilgili düşünceleri duy... :1shok:

aaaa kızılları hiç duymamıştım gerçi ben esmer koyu kestane saçlıyım ama koyu kızıla boyuyorum çok merak ettim neymişki CADIARZU

Hot Chick kaydirigubbakcemile3
bilmem mi cok fantezik birsey kızıl saç onların beyninde kaydirigubbakcemile3

akannehir çok ilginç valla ben nerden baksan 12 senedir falan kızılın tüm tonlarını kullandım şimdi koyu kızıl kullanıyorum hiç duymamıştım valla ilginçmiş gerçekten CADIARZU

aaaa kızılları hiç duymamıştım gerçi ben esmer koyu kestane saçlıyım ama koyu kızıla boyuyorum çok merak ettim neymişki CADIARZU

Ebrucum ben doğal kızılım. Tenim de çok açık... Aynen Donut'ın dediği gibi baya fantezik geliyor erkeklere... Aman gerçi bir kısmına (hatta baya bir kısmına :) ) aç olmalarından ötürü, bir kadının fantezik gelmesi için eline yüzüne bakılır olması yetiyor!

Ebrucum ben doğal kızılım. Tenim de çok açık... Aynen Donut'ın dediği gibi baya fantezik geliyor erkeklere... Aman gerçi bir kısmına (hatta baya bir kısmına :) ) aç olmalarından ötürü, bir kadının fantezik gelmesi için eline yüzüne bakılır olması yetiyor!

öyle valla sorma ya bir far bir ruj yap yani normal günlük makyaj normal giyin öyle dekolte falanda değil yani böyle öküz trene bakar gibi bakıyorlar

öyle valla sorma ya bir far bir ruj yap yani normal günlük makyaj normal giyin öyle dekolte falanda değil yani böyle öküz trene bakar gibi bakıyorlar

Aaahhhh ahh bilmez miyim... Yalnız işin şöyle bir boyutu da var, kadınlar hemcinslerine erkeklerden daha çok bakıp, bakışlarıyla daha çok taciz ediyorlar!

beyoncee.jpg

Back