Türkan Şoray makyaji

ellerimlekazidim

Kuş konduğu dala değil kanatlarına güvenir 🕊️
Pro Üye
11 Şubat 2023
10.761
En iyi cevaplar
1
24.935
328
Evet gençler kardesimin düğünü var💃💃 Türkan Şoray makyaji yapmak istiyorum ;
Gözlerim iri, kirpiklerim uzun ,kaslarım kalın ve şekilli ,dudaklarım da dolgun gözüm makyaja uygun... ancakkkk fakattt lakiiinnnn ben profesyonel bir makyaj yapamıyorum klasik rimel sür- geç modundayim bana öyle tüyolar verin ki ben o eyelineri güzel cekeyim😂 kağıt bant falan varmış işe yarıyor mu , Ya da hangi eyeliner /dipliner bana bu sonucu verir?

Eklentiler

• Screenshot_20250312-022420.webp
    Screenshot_20250312-022420.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20250312-022354.webp
    Screenshot_20250312-022354.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 38
Yapay zekaya sordum

Türkan Şoray makyajı için vurucu nokta tabii ki kalın ve belirgin eyeliner! İşte sana kolay uygulayabileceğin adım adım tüyolar:
1. Doğru Ürünü Seç
• Jel eyeliner + açılı fırça: Hata yaparsan düzeltmesi daha kolay olur.
• Keçe uçlu eyeliner: Çizgiyi daha rahat kontrol edebilirsin.
• Dipliner: Daha ince ve kontrollü bir kuyruk için uygundur ama kalınlaştırırken zorlanabilirsin.

Öneri: Maybelline Gel Eyeliner + açılı fırça veya L’Oréal Matte Signature keçe uçlu eyeliner başlangıç için iyi olur.

2. Bant Yöntemi İşe Yarar!
.Gözünün dış köşesine, kaş ucuna doğru açılı bir bant yapıştır.
• Eyelinerını rahatça çek, taşan yerleri bantı kaldırınca kusursuz görünür.
3. Eyelinerı Aşamalarla Çek
1. İlk Çizgi: Kirpik dibine ince bir çizgi çek, gözünün en dışına geldiğinde biraz yukarı kıvır.
2. Kuyruğu Belirle: Bant varsa direkt çiz, yoksa göz altından kaş ucuna doğru hayali bir çizgi belirleyerek kuyruk yap.
3. Kalınlaştır: Kuyruğun içini doldur ve yavaşça göz içine doğru kalınlaştır.
4. Kedi Gözünü Keskinleştir

• Bir kulak çubuğunu micellar suya batırıp hataları temizleyebilirsin.

• Göz içine siyah kalem çekip pamuklu çubukla hafif dağıtırsan daha buğulu bir hava verir.

5. Rimel & Takma Kirpik
• Kirpiklerin zaten uzun ama daha dolgun görünmesi için hacim veren bir maskara kullan.
• Daha Türkan Şoray etkisi için: Dış köşelere tekli takma kirpik ekleyebilirsin.

Yapay zekaya sordum

Türkan Şoray makyajı için vurucu nokta tabii ki kalın ve belirgin eyeliner! İşte sana kolay uygulayabileceğin adım adım tüyolar:
1. Doğru Ürünü Seç
• Jel eyeliner + açılı fırça: Hata yaparsan düzeltmesi daha kolay olur.
• Keçe uçlu eyeliner: Çizgiyi daha rahat kontrol edebilirsin.
• Dipliner: Daha ince ve kontrollü bir kuyruk için uygundur ama kalınlaştırırken zorlanabilirsin.

Öneri: Maybelline Gel Eyeliner + açılı fırça veya L’Oréal Matte Signature keçe uçlu eyeliner başlangıç için iyi olur.

2. Bant Yöntemi İşe Yarar!
.Gözünün dış köşesine, kaş ucuna doğru açılı bir bant yapıştır.
• Eyelinerını rahatça çek, taşan yerleri bantı kaldırınca kusursuz görünür.
3. Eyelinerı Aşamalarla Çek
1. İlk Çizgi: Kirpik dibine ince bir çizgi çek, gözünün en dışına geldiğinde biraz yukarı kıvır.
2. Kuyruğu Belirle: Bant varsa direkt çiz, yoksa göz altından kaş ucuna doğru hayali bir çizgi belirleyerek kuyruk yap.
3. Kalınlaştır: Kuyruğun içini doldur ve yavaşça göz içine doğru kalınlaştır.
4. Kedi Gözünü Keskinleştir

• Bir kulak çubuğunu micellar suya batırıp hataları temizleyebilirsin.

• Göz içine siyah kalem çekip pamuklu çubukla hafif dağıtırsan daha buğulu bir hava verir.

5. Rimel & Takma Kirpik
• Kirpiklerin zaten uzun ama daha dolgun görünmesi için hacim veren bir maskara kullan.
• Daha Türkan Şoray etkisi için: Dış köşelere tekli takma kirpik ekleyebilirsin.
Kız uygulama bende de var hiç aklıma gelmemişti😂 saol bebisim

He o konuda bilgisi olanlar illa ki vardır yoksa bile kuaförler vardır muhtemelen 😁
Ya bu makyajı sordurdum açıkçası 1500 istedi 😂 (sadece göz makyajı yüz yok)düğün dediğime de bakma dümdüz bir nikah , elbisemi 500 liraya aldım😂 o nedenle evde yapayım dedim en kötü siler rimelden devam ederim😂

Şimciiikk önce soğuk suyla ıslattığın süngerinle fondötenini pıt pıt hareketlerle dağıtıyorsun(göz kapakları dahil) sonra beyaz ya da krem tonlarında far sürüyorsun. Eyeliner için bence bantla uğraşma diğer elinle kaşını kaldırıp incecik ucu yukarı bakan eyeliner cekmeye çalış. Kulak çöpünle olmayan kısmını temizleyip olana kadar denersin. Göz içine de yine ten rengi göz kalemi sürüyoruz. Göz altına siyah eyeliner de cekebilirsin o gözleri cok iri gösteriyor ve güzel duruyor ama bazen insanı oldugundan büyük de gösterebiliyor. Daha natural bir sey istersen de kahverengi göz kalemiyle yine dışarıdan çekip far fırçasıyla dağıtabilirsin. En sonda gratiste tekli kirpikler var onları gözlerinin en kenarına yapıştır ceylan gibi oliiy

Meybilin nimyorkun fırçalı aylaynırı ile de çekemiyosan artık daha da makyaşdan vazgeç.

Back
X