Makyaja başlamak istiyorum

kraliceada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
73
15
3
18
Selamlar,bana her türlü kategoride fiyat-performans ürünü önerebilir misiniz? Yorumlara pek güvenemiyorum çünkü. Ama fondöten için güvenli her markaya önerebilirsiniz.(yağlı cilt). Şimdiden teşekkür ediyorum 💐

Mac face and body üstüne tanımam fondöten için. Kapatıcı catrice nyx ve tarte. Allık fenty rare ve clinique uygun fiyatlı olarak revolution kiko romnd. Genel revolution ve nyx uygun fiyatlı ve güzel

benim de cildim yağlıdır fondöten kullanmıyorum ama 2 yıldır note markasının bir bb kremini kullanıyorum, nyx'in pudrası ile sabitlenince daha iyi duruyor cildi daha geç yağlandırıyor kapatıcı olarak kiko ve revolution'u tavsiye ediyorum essence markasının da kapatıcıları iyi

onu kullanmak istiyordum ama fırsat olmadı yorumları baya iyiydi
Bende kırmızı sivilce izleri var bir de gözenek görünümlü icepick skarlarım var. Note'un kapatıcısını denemek istiyorum bir de gözenek bazı bulursam harika olur

Bende kırmızı sivilce izleri var bir de gözenek görünümlü icepick skarlarım var. Note'un kapatıcısını denemek istiyorum bir de gözenek bazı bulursam harika olur
gözenek bazı için maybelline'in bir ürünü vardı mavi-pembe ambalajlı onu kullanıyorum çok çok az alsan bile tüm yüze yetiyor nyx'in ve benefit'in makyaj bazlarını da çok övüyorlar

Günlük kullanımda vazgeçilmezimi söylim bb krem ve allık için missha kullanıyorum tertemiz bir görüntü veriyor, herkes de cildin ne güzel der oysaki makyaj :))

Eklentiler

• IMG_4840.webp
    IMG_4840.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4841.webp
    IMG_4841.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 11
Back
X