• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günü makyaj yasak mi?

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
480
146
18
29
Selam arkadaşlar transfer günü opu günü makyaj yasak mı öyle bir şey duydum ve kulllandıgiınjz ilaçlardan kabız olan var mı

Teşekkür ederim yumurta toplamada sorun olmuyor ama değil mi
Rica ederim, her ikisindede aynı, zaten sizi bir gün öncesinden bilgilendirirler, yumurta toplamada özellikle oje dahi olmasın deniyor, kalıcı oje yada protez tırnağınız varsa işaret parmağınızdakini çıkartıp gidin çünkü oksijen cihazi takılıyor

Rica ederim, her ikisindede aynı, zaten sizi bir gün öncesinden bilgilendirirler, yumurta toplamada özellikle oje dahi olmasın deniyor, kalıcı oje yada protez tırnağınız varsa işaret parmağınızdakini çıkartıp gidin çünkü oksijen cihazi takılıyor
Anladım sağolun kocam tüm çirkinliğimle görecek beni :) :)

Yasak canım Piercing falan varsa hepsini çıkartıyorsun sadece ameliyat önlüğü birde onlar alt için hastaneye özel iç çamaşır taktırıyorlar doktorlar bile o gün için olan kıyafetlerini maske ve bonesini takıyor herşeyini indiriyorsun açıkçası hayırlısı olsun hakkınızda 🤲

Back
X