• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
başkaları mı vardı kaçırdım desene tüh benneyaptımki

ah evet ondan tum kırmızılarım vardı

sgradofw1011elisaabhca.jpg

kaşlar sahaneeee

Mayıs ayında koymusum Livcim o fotoyu

"bunlar favorilerim :asigim: :asigim:

editörün secimi :))))))

sırayla mac saint germain,mac chatterbox,mac impassioned,ysl no 17, ysl no 15,guerlain no 360

Son düzenleyen: Moderatör:
oyyyyyyyyyy güzelim :asigim: bizim için aramış bulmuşssun çok iyisin tatlımopuyorumnanaktan şimdi bunları bilgisayarıma atıyorum bende yavaş yavaş begendiklerini toparlayacağım hihoyyyt

hııı bebem Just Makeup önceki sayfada linki verdim ya onun için 2009 demiştim aslında :kedi:

oyyyyyyyyyy güzelim :asigim: bizim için aramış bulmuşssun çok iyisin tatlımopuyorumnanaktan şimdi bunları bilgisayarıma atıyorum bende yavaş yavaş begendiklerini toparlayacağım hihoyyyt

hııı bebem Just Makeup önceki sayfada linki verdim ya onun için 2009 demiştim aslında :kedi:

canım anladım,bende ındırımıcın 2009 da vardı ama 5 ay oncede oldu indirim demek ıstemısım :)

öncelikle editör seçimleri süper ysl no 17 çok hoşmuş tonu çok güzel kırmızının güzel günlerde güle güle kullan esracım opuyorumnanaktan

Donutım harikasın :)) Özellikle YSL no:17 ye bayıldım bayıldııımmm ve hemen not aldım :)) Senin sayende not aldığım rujlar epeyce oldu, sağol varol opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Back