- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
Hahaha ya kızmadım ama salakmısım gibi fake fake diyor herkes. Beynim gözüm algım var söyledikce iddaa edilmesine kızdım. Siz olsanız ne yazardınız konusma devam etmesi icin
Ay bunun sesi çok ince değil mi ya bazen izliyorum kulaklarım mahvoluyor vıcır vıcır
off one yaaa kasap biçaklari falan :)))))biri de bu aşçıyı getirsin banaEki Görüntüle 1590291
Bu aşçı iyi hoş da o ergen genç kız konuşmaları ses tonu filan yok ya. Böyle yuvarliyor kelimeleri filan.biri de bu aşçıyı getirsin banaEki Görüntüle 1590291
birazda bu arkadaşlar pişsin, birazda bu arkadaştan ekleyelim :)Bana tipi olsa yeter benleyken zaten korkup sesini çıkaramaz o ben bastırırım onu
Yahu anlamıyorsunuz herhalde. Benmi anlatamıyorum? Bir cok ünlüde takip ediyor? hepimizi yiyor o zaman? Takip eden ünlülere de baktımkekliyolar seni dioruz hala ne yazayım diyosun
Hahahahah vermem gercekten keske ünlü olmasaymıs diye üzülüyorum. Burda reklam edermiyimneden mesaj atmamızı sağlayacakmışsın?
ya kaç günlerdir kk daki kızlarla kafa kafaya verdik, diyoruz ki hangi ünlüye mesaj atsak ta bize cevap verse. tam bu konuşmanın üstüne açtın konuyu. o yüzden ısrar ediyoruz ismini vermeni. lütfen
Yahu anlamıyorsunuz herhalde. Benmi anlatamıyorum? Bir cok ünlüde takip ediyor? hepimizi yiyor o zaman? Takip eden ünlülere de baktım
eylülde değil ekimde davet edicem ben lütfenHahahahah vermem gercekten keske ünlü olmasaymıs diye üzülüyorum. Burda reklam edermiyim
Tam söylemiycem. 30 küsürkaç yaşında bu ünlü şahsiyet? merak ettim.
off one yaaa kasap biçaklari falan :)))))
Tam söylemiycem. 30 küsür
birazda bu arkadaşlar pişsin, birazda bu arkadaştan ekleyelim :)
bende severim ardayı. sakıncası varmı mesaj atmamın :)
adam aşçı hayatım en temel malzemesi pıçak
Bu aşçı iyi hoş da o ergen genç kız konuşmaları ses tonu filan yok ya. Böyle yuvarliyor kelimeleri filan.