Selam hemen konuyu atlıyorum. Cok fazla begendigim bir ünlü vardı. Gecen hafta kendisine mesaj attım cevap vericegini düsünmeden. " sizide güzel kalbinizide cok seviyorum yolunuzun buraya düsmesi dilegiyle " dedim yasadigim sehiri söylerek. Neyse diger gün mesaj attı " :)) yolum hep düsüyor ...' a diye " bende " haberim olabilirmi o zaman " dedim. Oda olur temmuz sonu ordayım ama merkez degil falan dedi üstüne mesaj atmıs " fotomu cektirceksin:)))" diye böyle sacma konusma oldu. Daha sonra benim amacımın normal görüsmek oldugunu söyledim. Oda olur gelebilcekmisin oraya dedi. Bende gelmesine gelirim ama arkadaslarınla olcaksan rahatsız etmek istemem dilersen ben seni eylülde misafir edeyim:) " dedim. Nerde misafir ediceksin dedi. " düsünmedim ama eğer gelicek olursan ayarlarım" dedim oda " :)))" yazmıs. Sonra ben aptallık yaptım dedimki eylülde tekrardan yazarım o zaman. Oda " niye eylül" dedi . Bende " o zamana kadar rahatsız etmek istemiyorum" dedim. Cevap yok... Konusmaya basladıgımızdan beri yurtdısında ama yinede yaziyordu saatler sonra olsa bile. Bu konusma 1 haftalık az da olsa.. Simdi ne yapmam gerek. Ne yazmam lazım yardımcı olurmusunuz?