Beğendiğim ünlü

Ünlü var ünlü var. Ben tanımıyorumdur mesela büyük ihtimalle. İşte böyle üç gram şöhretle ünlü olan yaz dizisi-gençlik dizisi oyuncuları da böyle Ego tatmin ediyor.
Konuşma baştan aşağı saçma senin de söylediğin gibi. Çapkın işte. Arkadaşlık falan amaaaan. Buluşmaya giden kıza nasıl olsa sevişeceğiz gözüyle bakıyor ne arkadaşı. Misafir ederim falan filan sen de göz kırmışsın gerçi. Flört de etmemiş. Kendini sunmaya hazır kız muamelesi yapmış.

ooo o zaman bacım sen böyle dik dik yazarsan kızarsan biz ne desek boş sen aklına koymuşun yapıcak bir şey yok

o zaman kolay gelsin bol şans ...

yine de burda bu kadar kişi dikkatli ol diyorsa bunuda senin için diyor bence bu söylenenleri dikkate al

Yaz dizisi,genclik dizisi alakası yok. Ayrıca göz kırptıgım olay gelmesi eğer cinsellik gözüyle düsünüyorsanız o sizin fesatlıgınız.

Hesap fake olmasa bile hayranının açtığı bir sayfadır bende cevap yazacağına ihtimal veremedim gerçi ünlüye göre de değişir.

Hahaha ya kızmadım ama salakmısım gibi fake fake diyor herkes. Beynim gözüm algım var söyledikce iddaa edilmesine kızdım. Siz olsanız ne yazardınız konusma devam etmesi icin

Yahu begen begen de. Unlu var unlu var. Oyle ekrandan gordugun gibi degiller emin ol. Ben begendigim kac unluyu sette gorup sogudum. Cogu rol kesiyo. Unlu diye amaci farkli olacak diye bi'sey yok.

Unlu olsam sanaldaki erkege mi bakarim ya hadi imza gununde vs tanissan tamam da yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…