Beğendiğim ünlü

Ondan sonra yataktan düştün ve rüyan yarım kaldı... Sen kendin bu yazdıklarına bir ihtimal veriyormusun caaaaanım

Böyle konularda genelde agirdan sat kendini, yeterince adim atmissin birak birde karsidaki adim atsin diye yorumlar yapilir. Ama seninkinin ünlü olmasi isi bozuyor :KK70: :KK70: töbee yaa..sen inaniyormusun böyle birseye? Ünlü biri olucak habire senin bahsettigin sehire gelicek ve ne iştirki yapcak hicbirseyi yok sana onu nerde misafir etcegini sorucak..
Bu sirada aklima sarkici emrah geldi :KK70: yillar sonra bir kadin ciktiydi ya bu senin oglun diye, meger konsere gelen bir hayraniymis sonra olanlar olmus falan..bi o meseleyi anlayamamistim birde simdi bunu.. :KK70:

Buna benzer bir konu vardi,eski sevgilisi ünlüydü konu sahibinin,o geldi aklıma nedense. Onada böyle çokça sorulmuştu kim kim diye,sonlara doğru ortaya çıkmıştı kim olduğu.
Ben bu konuda dert göremedim.
Konunun meali; sorun ,ısrarla sorun,merak edin:KK59:
Konu sahibi gerçekten soruyorum burda sıkıntı ne? Neye dertlendiniz? Yazısmışsınız,buluşalım minvalinde konuşmuşsunuz,neden geri vites yaptınız o halde.
Adama hem seni ağırlarım deyip,hemde ileri tarihe atmanızda tuhaf açıkçası.
Derdinizden birşey Anladıysam arap olayım.
aaa kim çıkmışştıııı o ünlüü

keşke ben de nick bateman'e yazsam da o da bana cevap verse, one night stand de kabulum... ama o az ünlü değil işte, sallamaz beni :KK1:

şo şahıs oluyor, her yerine kurban oldugum.. bak bak slip bile yakışıyor namıssıza :KK200:
tumblr_ndjkhbp1UL1symyvoo3_400.jpg

X