Beğendiğim ünlü

Ünlü var ünlü var. Ben tanımıyorumdur mesela büyük ihtimalle. İşte böyle üç gram şöhretle ünlü olan yaz dizisi-gençlik dizisi oyuncuları da böyle Ego tatmin ediyor.
Konuşma baştan aşağı saçma senin de söylediğin gibi. Çapkın işte. Arkadaşlık falan amaaaan. Buluşmaya giden kıza nasıl olsa sevişeceğiz gözüyle bakıyor ne arkadaşı. Misafir ederim falan filan sen de göz kırmışsın gerçi. Flört de etmemiş. Kendini sunmaya hazır kız muamelesi yapmış.

biri de bu aşçıyı getirsin bana:KK68:
a.jpg

Of yahu olay sahte hesap mı degilmi degil niye bu kadar degisik düsünüyorsunuz en sacma örnegi ali agaoglu ve sevgilisi. Adam yasıtım kızla beraber görüntüleri fakemi. Benim dedigim bi murat boz vs degil tabikide. Adam oyuncu hani cok ünlü degil. Ama yinede ünlü. Burda konu acma sebebim fakemi degilmi " de degil. Ne yapmam gerektigim

ooo o zaman bacım sen böyle dik dik yazarsan kızarsan biz ne desek boş sen aklına koymuşun yapıcak bir şey yok

o zaman kolay gelsin bol şans ...

yine de burda bu kadar kişi dikkatli ol diyorsa bunuda senin için diyor bence bu söylenenleri dikkate al

Ünlü var ünlü var. Ben tanımıyorumdur mesela büyük ihtimalle. İşte böyle üç gram şöhretle ünlü olan yaz dizisi-gençlik dizisi oyuncuları da böyle Ego tatmin ediyor.
Konuşma baştan aşağı saçma senin de söylediğin gibi. Çapkın işte. Arkadaşlık falan amaaaan. Buluşmaya giden kıza nasıl olsa sevişeceğiz gözüyle bakıyor ne arkadaşı. Misafir ederim falan filan sen de göz kırmışsın gerçi. Flört de etmemiş. Kendini sunmaya hazır kız muamelesi yapmış.
Yaz dizisi,genclik dizisi alakası yok. Ayrıca göz kırptıgım olay gelmesi eğer cinsellik gözüyle düsünüyorsanız o sizin fesatlıgınız.

ooo o zaman bacım sen böyle dik dik yazarsan kızarsan biz ne desek boş sen aklına koymuşun yapıcak bir şey yok

o zaman kolay gelsin bol şans ...

yine de burda bu kadar kişi dikkatli ol diyorsa bunuda senin için diyor bence bu söylenenleri dikkate al
Hahaha ya kızmadım ama salakmısım gibi fake fake diyor herkes. Beynim gözüm algım var söyledikce iddaa edilmesine kızdım. Siz olsanız ne yazardınız konusma devam etmesi icin

son kez yazayım. Diger ünlülerde takip ediyor hesap fake degil. Banada bu ilginc geldi samimi yazması. Nerde misafir ediceksin demesi. Amacı cinsellik bile olsa neye güvenip gelicek o kadar yol? Hani bunuda gectim son mesajda yazdıgım sacmamı sustu resmen ne yapmam gerek dikkatli olmak degilde ne desem konusma devam eder. Gercekten cok fazla begeniyorum :KK70:
Yahu begen begen de. Unlu var unlu var. Oyle ekrandan gordugun gibi degiller emin ol. Ben begendigim kac unluyu sette gorup sogudum. Cogu rol kesiyo. Unlu diye amaci farkli olacak diye bi'sey yok.

Unlu olsam sanaldaki erkege mi bakarim ya hadi imza gununde vs tanissan tamam da yani.

X