Beğendiğim ünlü

ilk sayfayı okudum isim vermem demişsin ama isim versen hepimiz gidip adama yazacak değiliz canım bir derdim var köşesinde genelde ya evliyizdir ya unutamadığımız sevgilimiz vardır ya da sevgilimiz vardır bu üçü olmayanlarında emin ol başka ilgi alanları vardır isim ver nereden yazdın hangi sosyal medya söyle ki yardımcı olalım ya adamın hesabı sahteyse ve kandırılırsan o hayal kırıklığını taşıyabilecek misin
olsun reklam olmasın yinede. :KK70: Olmadığına eminim. Ben buraya fakemi diye tartısmaya gelmedim. Ne yapmam ne yazmam gerektigi icin actım konuyu .

Buna benzer bir konu vardi,eski sevgilisi ünlüydü konu sahibinin,o geldi aklıma nedense. Onada böyle çokça sorulmuştu kim kim diye,sonlara doğru ortaya çıkmıştı kim olduğu.
Ben bu konuda dert göremedim.
Konunun meali; sorun ,ısrarla sorun,merak edin:KK59:
Konu sahibi gerçekten soruyorum burda sıkıntı ne? Neye dertlendiniz? Yazısmışsınız,buluşalım minvalinde konuşmuşsunuz,neden geri vites yaptınız o halde.
Adama hem seni ağırlarım deyip,hemde ileri tarihe atmanızda tuhaf açıkçası.
Derdinizden birşey Anladıysam arap olayım.

Hadi be, ben o konuyu hatirliyorum. Kimdi peki o ünlü? Cünkü bildigim kadari ile anlatmamisti.

Yaz dizisi,genclik dizisi alakası yok. Ayrıca göz kırptıgım olay gelmesi eğer cinsellik gözüyle düsünüyorsanız o sizin fesatlıgınız.

Sırf şu yazıdan sonra acaba ben fesatlık ettim diye tekrar okudum mesajlaşmaları. Fesatlık bende değil. Nerede ağırlayacaksın? Arkadaşların varsa rahatsız etmeyeyim. Bir yer ayarlarım. Bunlar hep karşı tarafa ALENEN verilmiş mesajlar.

Ben sana görüşme etme demedim. Ama kaldıramayacağın laflar etmişsin. Buluştunuzda senden beklentisi cinsellik olacak. Bu adam neden senle arkadaş olsun? Ha diyorsan ki bi daha mı gelicem dünyaya, çok da beğeniyorum. Gider takılırım ne olacak bu tamaaaaaaamen senin tercihin. Burda ne kadar aklı selim yorum yapan insan varsa hepsine atarlanmışsın. İstediklerini söyleyemeyiz üzgünüm.

Bir de "foto mu çektireceksin" ne ya? Direk itici bir tip zaten. Hadi uzaktan beğendin de bu sığlık seviyesine nasıl gözünü kapadın?

X