Beğendiğim ünlü

olsun reklam olmasın yinede. Olmadığına eminim. Ben buraya fakemi diye tartısmaya gelmedim. Ne yapmam ne yazmam gerektigi icin actım konuyu .

Hadi be, ben o konuyu hatirliyorum. Kimdi peki o ünlü? Cünkü bildigim kadari ile anlatmamisti.

Yaz dizisi,genclik dizisi alakası yok. Ayrıca göz kırptıgım olay gelmesi eğer cinsellik gözüyle düsünüyorsanız o sizin fesatlıgınız.

Sırf şu yazıdan sonra acaba ben fesatlık ettim diye tekrar okudum mesajlaşmaları. Fesatlık bende değil. Nerede ağırlayacaksın? Arkadaşların varsa rahatsız etmeyeyim. Bir yer ayarlarım. Bunlar hep karşı tarafa ALENEN verilmiş mesajlar.

Ben sana görüşme etme demedim. Ama kaldıramayacağın laflar etmişsin. Buluştunuzda senden beklentisi cinsellik olacak. Bu adam neden senle arkadaş olsun? Ha diyorsan ki bi daha mı gelicem dünyaya, çok da beğeniyorum. Gider takılırım ne olacak bu tamaaaaaaamen senin tercihin. Burda ne kadar aklı selim yorum yapan insan varsa hepsine atarlanmışsın. İstediklerini söyleyemeyiz üzgünüm.

Bir de "foto mu çektireceksin" ne ya? Direk itici bir tip zaten. Hadi uzaktan beğendin de bu sığlık seviyesine nasıl gözünü kapadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…