- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
olsun reklam olmasın yinede.ilk sayfayı okudum isim vermem demişsin ama isim versen hepimiz gidip adama yazacak değiliz canım bir derdim var köşesinde genelde ya evliyizdir ya unutamadığımız sevgilimiz vardır ya da sevgilimiz vardır bu üçü olmayanlarında emin ol başka ilgi alanları vardır isim ver nereden yazdın hangi sosyal medya söyle ki yardımcı olalım ya adamın hesabı sahteyse ve kandırılırsan o hayal kırıklığını taşıyabilecek misin
Buna benzer bir konu vardi,eski sevgilisi ünlüydü konu sahibinin,o geldi aklıma nedense. Onada böyle çokça sorulmuştu kim kim diye,sonlara doğru ortaya çıkmıştı kim olduğu.
Ben bu konuda dert göremedim.
Konunun meali; sorun ,ısrarla sorun,merak edin
Konu sahibi gerçekten soruyorum burda sıkıntı ne? Neye dertlendiniz? Yazısmışsınız,buluşalım minvalinde konuşmuşsunuz,neden geri vites yaptınız o halde.
Adama hem seni ağırlarım deyip,hemde ileri tarihe atmanızda tuhaf açıkçası.
Derdinizden birşey Anladıysam arap olayım.
yemek yaparken malzemelere bu arkadaşları şuna katalım falan demesi yok muadam yemekle bozmuş kafayı
Aynaya bakmak sizi üzüyor olmalı? Bu karamsarlık ne?Didem Erol da kendini Tarantinonun sevgilisi sanıyo normaldir
Yaz dizisi,genclik dizisi alakası yok. Ayrıca göz kırptıgım olay gelmesi eğer cinsellik gözüyle düsünüyorsanız o sizin fesatlıgınız.
ben ona bak bu arkadaşlar onları pişirmeni istiyor hadi bakalım der yemeği ona yıkarım işte
o evde kaldıda çekemiyor sizi ondan :)Aynaya bakmak sizi üzüyor olmalı? Bu karamsarlık ne?
30 küsür yaşındasın ve açtığın konuya bak başlığa bak endişene bak paniğine bak
ergenlerin çoğunu bile yapmıyacagı bir tutum neyse ben susayım
oylede itici duuryor sanki biraz :))adam aşçı hayatım en temel malzemesi pıçak
ahahaay kaç yaşında ya bu adam hep merak etmişimdir
22 de fazla bu konu içincanım konu sahibi 22 sanırım