- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.579
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
Niye yesin ya da ben gerizekalıya daha dogrusu cahile mi benziyorum? Hesabın fake olup olmadığını anlamıycak kadar?Bence yazıştığın kişi fake, seni yemiş ya tutarsa hesabı
Tabi o kadar ünlü değil. Ama bilindik biri. OyuncuÜnlü dediğiniz çok ünlü olmayabilir mi? Çünkü kalkıp bu mesajı murat boz a uazsanız görmez bile. İsmini söylemeyin ama işini söyleyin me kadar ünlü olduğunu anlatın ona göre yorum yapalım
Yok estağfurullah da bana çok tuhaf geldi ünlü birinin bu tür muhabbetlere girmesi.Niye yesin ya da ben gerizekalıya daha dogrusu cahile mi benziyorum? Hesabın fake olup olmadığını anlamıycak kadar?
Yasım 22 ayrıcaBen de küçükken Polat Alemdar'ı pek bi beğenirdim, yaş o zamanlar 15-16 tabi..
Valla sorunda o bende sasırdımYok estağfurullah da bana çok tuhaf geldi ünlü birinin bu tür muhabbetlere girmesi.
hahahah yok ismi söyleyemem. Facebook degil ama :)bak iisim vermedın sen ama
ılerleyen sayfalarda isim vereceksın nasıl olsaşimdi ver bari naz yapma..bız de ona göre cevap verelım sana. hem belki oyuna gelıyor olabilirsin
Tabi o kadar ünlü değil. Ama bilindik biri. Oyuncu
Hım.. Meselaa güneşin kızlarında ki kızlardan biri gibi mi ünlü yoksa buğra günsoy gibi mi? Daha ünlü değil anladım:)Tabi o kadar ünlü değil. Ama bilindik biri. Oyuncu
Başlığa bak derde bak :)
eminmisin kuzusu ,bu yeni ünlü falan mı?
karşına mahmut abi çıkmasın sonra[/QUOTE
Hahajaajaj askolsun bende yinede süphelenip baya arastırdım. Hesap fake degil bundan eminim. Ama konusması cok garip degilmi. İnsan mütevazi olabilir ama bu mütevazilk degil cok garip
Hesap fake degil eminim. Banada garip gelen bu. Ama sunu atlıyorsunuz konu suan mesaj atması degil. Benim söyledigim sacma sey ve susması....Bncede sahte hesaptır çunku diyaloglardan farkedilio. Bi unlu bu kadar ustune duşmez bence