Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hiç biryerden cevap gelmedi.
fıschem
gliss
aft gıda
efe rakı
deracine

bana da bir tek rosense gönderdi 16 adet..bunun dışında fischem, gliss ixora dan ses çıkmadı..loft olumsuz yanıt verdi...

bana msj geldı bır yerden ,

sürat kargo dan ,sayın A..Y..

..numaralı kargonuz teslim alındı

14.10.09 daa ...subemızce teslım edılıcek,takıp no.....

neresı bılmıyorum :))

daxmış okaydirigubbakcemile2
dün bana da geldi sms kargonuz gelcek die
ne zaman doldurmuşum ona hiç hatırlamıyorum yaaa:umursamaz:
sabah getirdiler 3,50 lira kargo parası aldılar zemuszemuszemuszemus

Loft un cevabıı
Numune gönderimimiz: toplu siparişlerde ve işletmelere yöneliktir. :çok üzgünüm::a015:

Molped numune gönderdi 2ultra bi günlük ped MNG kargo ile kargo ücreti ödenmiyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bana mılıpadan mama bebek onlugu meyve suyu bırde bebekler ıcın mama tarıfı olan buyuk bır kıtap gondermıslerdı gecenlerde gene bır kargo geldı mılupadan herseyden bıraz koymuslar cok guzel
buzdolabı susu mıknatıslı
nıveanın el kremı numune
gene kırısık ıcın bır krem numune
yesıl cay bır tane emzıren anneler ıcın
yenı dogan bebekler ıcın yapılacak seyler adına bır kıtap bırde cd cok guzel bılgıler var ıcınde
bebek bezı ıkı tane
nıvea pısık kremı numune
nıvea bebek sampuanı numune

sakladım bebegıme ınsallah bıran once gelırde kullanırım

sadece uye oluncamı yolluyolar mılupa ıle nıvea
bıde sen nezaman uye oldun oralara
bende uye oldum ama hala tık yok :sinifsinif:

cnm valla fazla olmadı uye oldum ben mılupaya tas catlasa ıkı ay olmustır uye olalım geldı ıste sans

ixora yazmıs gonderıcez dıye
molped bugun geldı kargo parası odenmıyor.
doğdan poşet çay uye oldum poşet cay yollıycaklarmıs :)
benımkıler sımdılık bu kadar

sorayım madem ben burda satan yerlere (ki bi tane biliyorum o da bi aktar), numune verceklerini sanmıyorum. niyetim aslında beleşçilik değil:)) hakkaten rosense ürünlerini merak ediyorum ama lap diye de almak istemiyorum cesaret edemiyorum. bakalım, teşekkürler.

sitemli mesaj derken söylede bizde sitem edelim cnm
sırnaşık şey

kizlar.ben daha once lacoste free sample ile ilgili yazi yazmistim istemeyin gelmiyor diye.bugun gelmis bana cok sasirdim.ama hic ugrasmaya degmez cunku sadece kagit yolluyorlar kokulu kagit hic ugrasmaya degmez yani. merak eden olursa foto koyarim ben hic begenmedim fisfisfis

yok yha nerde bana ixoradan cvp bile gelmedi cnm. siz cvba sükredin :gitme: delikafadulden

ixora 2 hafta içinde göndereceğiz diyor ama 2 haftayı geçtikten sonra yolladılar bana
sabırla bekleyin,eğer 2 haftayı geçerse de tekrar mail atın hala gelmedi diye,mutlaka yolluyorlar

canım ne zaman başvurdun ve kargo parası ödedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…