xl1 denedinmi canım ürünleri nasıl acaba
banada mail atmışlarda kargo ücretini öderseniz yollayalım diye
bazı saç ürünleri yapış yapış oluyo öle bişeyse getirtmeyelim boşa barii
he canım denede bize bi deyiver benimde saçım biraz mat elektriklenir düzleştirmez serum sürmessem ,o teneke kutudakini denedim sadece.diğerlerini açmadım henüz.biryantin gibi yağlı bişiy.şekillendirici diyo ama sanırım bana hitap etmiyo.emo tarzı gençlik varya diken diken yapıyolar saçlarını onların saçlarını şekillendirmek üzere üretilmiş galiba.broşürlerini okudum birazcık kısa saç şekillendirmekten falan söz ediyo.elektiriklenmeyi önlüyo yazıyo.saçımı düzleştirdikten sonra denicem.benimkiler çok elektirikleniyo çünkü.bakalım işe yarayacakmı.
he canım denede bize bi deyiver benimde saçım biraz mat elektriklenir düzleştirmez serum sürmessem ,
boşuna yormayalım kargocuları
taktılar bana zatii :1ninca:
bu parlaklık tarzı banada hitap etmiyo ya..parlaklık derken biryantini kastediyosun dimi canımparlaklığından emin olabiliriz.siyah boyası akmış gitmiş matlatmış saçımı bile parlattı.hatta beyazlarım bile daha çok belirdi parlaklık yüzünden:)))elektirklenmeyide denerim.kargo olayına gelince.hep işyeri adına kargo geliyodu.artık benimde adımada kargo geliyoooohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bu parlaklık tarzı banada hitap etmiyo ya..parlaklık derken biryantini kastediyosun dimi canım
kargocular bıktı benden ya
en son katta oturuyoruz asansörde yok yüksekte çok haliyle yoruluyolar
geçen yenge bida taşınırsanız birinci kata taşının dedi bana biri :1ninca:
hiç bişe diyemedim ayoll :1shok: geçirdim
Molped ürünleri cilde uyumludur. Ürünler hangi kurum tarafından dermatolojik olarak test edilip onaylanmıştır ?
Dermatest Kurumu/Almanya
ISO 9001
Çevko
Molped - Yeni Molped'iniz var mi?
prenses bugün pek kampanya yok sanırm cnmcm :)))
kızlar bugün rosense den tel. geldi adresimi aldılar bu akşam ürünlerin hepsinden numune yollayacaklarmış:lepi:
bana rosenseden toplam 12tane tüp geldi.krem küçük ama tüpler bir veya iki kerelik.iki tane göz altı kremi,2 tane yüz,2 tane temizleme kremi,diğerleri de el kremi.yalnız çok güzel kokuyorlar o yönü güzel bir tek :)
nasil yani parfum fondten falandamı:1shok:
nejlö torpilli misin bakiiiiim? Bu ne özel ilgi böyle. Kıskandım valla!
arkadaşlar anne olan varsa aramızda ben bebelac sitesine mail attım ve hemen yollayacaklarını söylediler ne gelir bilmiyorum geldiğinde yazarım isteyen olursa kargo ücretide istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?