Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar
bana dün dax'tan ürünlerim geldi
kargo ücreti 3.90 tl verdim 3 gün içinde geldi
ürünler toplam 5 parça
pek ne olduklarını anlayamadım daha resimlerini koyacaktım ama malesef yükleyemiyorum bilgisayara

Alpella çekiliş kampanyası döneminde 10parmak10çikolata sitesine giriş yapıp oy vererek hediyeler kazanabilirsiniz.

10 Parmak 10 Çikolata Sezon 2

hediyeler: 6 adet Arçelik Exper Style Notebook
60 adet Piranha Rider Plus Dokunmatik Dijital MP4 Player

Başlangıç Tarihi : 12.10.2009

Bitiş tarihi: 23.10.2009

Okan Bayülgen yaklaşık 20 yıldır hayatımızın içinde...

Karşımızdaki sivri kişiliği, dikkat çekici zekası ve muzır tavrıyla tam bir fenomen.
Üstelik fotoğrafçı, radyo ve televizyon programcısı, “Türkiye’nin en genç tiyatro yönetmeni” ünvanına da sahip bir tiyatro adamı ve elbette ki çok yetenekli bir oyuncu.

Bu testi 23 Ekim’de vizyona girecek filmi Kanal -i - zasyon’u bahane edip hazırladık.

Testimizi çözün, Okan Bayülgen’in filmlerinde canlandırdığı karakterlerden hangisine yakın olduğunuzu öğrenin.

Testimizi çözen 10., 50., 100., 200., 300.,400., 500., 600., 700., 800., 900., 1000., 1100., 1200. ve 1300. üyelerimiz, Kanal - i - zasyon’un 21 Ekim’de ıstinye AFM’de yapılacak galasına 2 kişilik davetiye kazanacak.

Kazananlar, Gayet.net’teki mesaj merkezlerine gönderilecek mesajlarla bilgilendirilecektir.

Testi çözün, Kanal-i-zasyon filmine davetiye kazanın!
ekolay > Sinema - Hangi Okan Bayülgen'siniz?

p_renses bayağı bi ilğilisin bunları yapıpta kazandığın oldu mu hiç?

lush kargo ücreti istiyor;gönderimlerinde;6 lira aldılar benden ama merkezi bir yerde değilim;kargo şirketi olmayan bir ilçedeyim..aktarmalı oldugundan..

arkadaşlar ben lush' a mail attım,numune gönderimi yapmıyoruz diye döndüler,eğer alışveriş yapmak istersek siteleri varmış:dilcikar:

neden göndermiyoruz dediler ya olur mu saç bakım bölümünde bir arkadaş geldi diyordu o yüzden sormak istedim bu başlıkta

prenses çok sağol ya, o kadar uğraşıp buluyosun sonra bizimle paylaşıyosun bu kadar şeyi :))

daha önce yazıldımı bilmiyorum ama colgate 1-31 ekim ağız sağlığı haftaları başladı..yaşadığınız sehirdeki gönüllü diş hekimlerinden randevu alarak ücretsiz muayene olup dış fırçası ve colgate diş macunu alabiliyormuşuz...ben cumartesi için aldım bakalım nasıl geçicek...

prenses çok sağol ya, o kadar uğraşıp buluyosun sonra bizimle paylaşıyosun bu kadar şeyi :))

bilen biliyor zaten bu siteleri arayan bulur canım bnde öle bakınırken burayada copy paste yapıom ben olmazsam sanslı siz olursunz belki :) nolcak elimemi yapışcak =))

Bende mail gönderdim lush numune gönderimimiz yoktur diye geri döndü:1ninca:
sitelerinden online alişveriş yapabilirmişiz:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…