Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de çok isterim lush dan numune ama herhalde ben mail atsam direk söver adamlar bana.
Cevahire o akdar yakınımki git al bizdenmi sitiyorsun diceklersırnaşık şey haklılarda

yuppii ixora dann parfün ve salyangoz kremi geldi 5 tane kadın 3 tane erkek parfümü hemde merak ettiğim parfümlerden gelmşş =)) ilk defa bööle bişy olduu rosense de yazmştm yollamadılar peki dermokilden nasıl isticez?

heyo bana da geldi ixoradan 5 kadın 3 erkek prfm, 5 salyangoz kremi, 3,5 lira ödedim

geçen gün bana da ixoradan geldi.
taa bayramdan önce mail atmistim bu hafta kargoyla gönderdiler :) sabredin biraz derim :1closedeyes:

Ya bende üyeyim oraya ama hala tık yok bişi kazanamadım..

çok kolay olmuş senin ki
ben 2 senedir üyeyim oraya daha bişi kazanmadım

kargo ücreti 3 lira idi.^maske,2 el kremi,2 de şampuan geldi.Dermokilin kendi sitesinde iletişim bölümünden ulaşamadım.Bende info@dermokil.com adresine numune istiyorum diye mail attım.

rosense bana da numune gönderimi yaapamıyoruz dedi

Kızlar ixoradan ne kadar sürede geldi size bana mesaj göndereli 9 gün oldu ama ses yok

2 hafta içinde göndereceğiz diyorlar ama 2 haftayı geçiyor bazen merak etmeyin sabırlı olun gönderirler, eğer çok uzun sürerse tekrar mail atın hala gelmedi diye

renklibir hediye kazanınca tc kimlik no istiyo diye okumuştum üyelimi sildirdim o yüzden vermem tc nomu falan o kadar yer tc no mu istiyo sankim yollarken :dilcikar:
ama ne kadar gerçek bilmiyorum ordan kazanan arkadaşlar sizden istedilermi tc no??

ixoralarım geldi kızlar :) 5 bayan 3 erkek parfüm , 5 tanede salyangoz kremi geldi.. parfümler süper ve kalıcı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…