• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar merhaba;lush bana numune gönderdi;kargo ücreti bizden tabi;ürünler doğal güzel ve iddialı;sitesine girip mail attım sadece;cilt tipime uygun ürünleri merak ettiğimi söyledim..onlarda normalde gönderim yapmadıklarını(online)ama müşteri fikirleri için göndereceklerini söylediler..birazdan resimleri koyarım..

snv80001.jpg

snv80002.jpg

içinde şampuan;maske;iki çeşit nemlendirici;cilt temizleyici;duş jeli var;kutunun birine çok az koymuşlar neden acaba derken siteye girdim meğersem gramı baya pahalı oldugundanmışş

kızlar rosensenin cevabı
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ürünlerimizi deneme fırsatı bulabilirsiniz
of yaaa ilk denememdi sonuç sıfır

Rosenseden bende istedim bulunduğum yerde bayii yokmuş o yüzden yollayacaklarını sölediler 3 tl kdr kargosu olcakmış birden fzl ürün gelirde uğraştığıma değer inş

kızlaar hepiniz süpersiniz yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ben biraaz geç farketmişim bu konuyu malesef akannehir

geçen haftadan beri konuyu inceliyorum
ixora ya yazdım hemen cvp geldi ve 3 gün içinde gödnerdiler.

rosense bana da bayilere yönlendirdi ama tekrar mesaj atıcam yılmıcaam. kaydirigubbakcemile2
isteyenin bi yüzü karaa demiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Konuyu incelerken bikaç siteyi de not aldım. Yarın mail atıcam hepsine sonuçları yazarım sizeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

bana msj geldı bır yerden ,

sürat kargo dan ,sayın A..Y..

..numaralı kargonuz teslim alındı

14.10.09 daa ...subemızce teslım edılıcek,takıp no.....

neresı bılmıyorum :))

tamam canım gördüm şimdi güle güle kullan
çok güzeller bende şimdi googldan arattımda form falan bulamadım direk mail mi attın onlara
evet lushturkey sitesine mail attım..onlarda döndüler..ürünler ilginç;yorumlar dikkat çekici;herşey dogal..memnun kalırsam tester'lerden;kullanmayı düşünüyorum..hem sitesinden alışverişte yapılıyor..

aman yha kimse bana numune fln yollamadı sinir oldum sözde fischem adre istedi verdik ne gelen wr ne giden :umursamaz: Çok üzgünüm çoook

Back