Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
buna koptum resmen bedavanın b kadrı

tanıtım broşürü ve ajanda yolluolarmıs.....

NUMUNE İSTEK FORMU bu linkten numine isteklerinde bulunuyoruz arkadaşlar..Bilgi kısmına da adresnizi yazıp şutlayın..Kargo ücreti şirketten

bu pc falan diyo:1shok:
ne yollucaklar acaba bence şirketlere falan yolluyolardır...
hıı pardon broşür falanmış :)))

sağol bebem ya kavuştum sonunda denemek için sabırsızlanıyorum.
cildime iyi gelirse gidip alırım.
temizleme sütü ile göz makyajı silinir mi acaba?
ben loreal ile siliyordum.

bende goz temizlemek için var avondan aldıgım onla siliorm. temizleme sütüyle silmedim hiç ama bi zararı olur mu acep?

valla kısslar işi iyice azıttık heeeee.
hele geçen gün bir sucuk firmasına mail atmışım farkında bile değilim. adamlar geri dönmüşler numune gönderimimiz yoktur diye koptum valla. artı çok utandım yaww. sucuk firmasınada gönderilir mi:)))

çikolop sana özelden msj gönderemedim.benim msj sayım 50 olmalıymış özel msj gönderebilmem için.dax'a mail gönderdim.onlarda geri döndü kargo ücretini göndermeyi kabul ediyomusunuz diye.ürünlerim c.tesi günü gelmiş işyerime.ama ben c.tesi günü evde olduğum için işyerindeki arkadaşlar teslim almış kargoyu.ürünleride akşam eşim getirdi bana.yarın işe gidince kargonun faturasına bakar ücreti bildiririm.emcan01 4 küçük pk 3ü saç şekillendirici 1 tanesini henüz anlayamadım ne olduğunu.1 tanede küçük teneke bi kabın içinde yine saç şekillendirici.daha önce bi arkadaşımız dax ın gönderdiklerinin foto.ını çekmişti ordan bakabilirsin geriye dönüp.info@dax.com.tr mail adresi budur arkadaşlar.

xl1 denedinmi canım ürünleri nasıl acaba
banada mail atmışlarda kargo ücretini öderseniz yollayalım diye
bazı saç ürünleri yapış yapış oluyo öle bişeyse getirtmeyelim boşa barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…