avonları okuduysan nerden nasıl aldımız yazıyodu zaten canım diğer sayfalarda tekrar bi bak istersen yerimseniben
kızlar bende yolladim fishem deracine doğadan mavi yesile ve aft ye.yalniz bunlar kargo istemiyodu dimiCADIARZU
doğadan henüz gelmedi kimseye 30ekimde başlıcak ama kendi sitesine koydugu olay için kargo parası alcak diil sanmıorm yani ihtimal bile vermiorm
mavi yeşili ise hiç bilmiorm önceki sayfalarda alan vardr belki bi oku=)
cok saol canım ya tum sayfalara baktım ama almıyodur heralde sende hep bize cevap veryosun usanmadan hakkını helal etbuyrunnnnnnnnn
Ben rosense 2 gün önce gönderdim ama beni İstanbuldaki bayilerine yönlendirdiler
önemli deil canım ne demk yardımcı olabiliosam ne mutlu bana..
aam bazı seylerin cevabı var..aynı seyler kaç kez üst üstte sorulmus hiç okumadan direk soruolar yani ona üzülüorm açıkcası :)
gözün aydın canım sonunda kavuştun mununelerine :hulya:
kız bu kadar telaş etme..onlar kargolanınca kargolandı diye mail atıolar diger gün gelio zaten..sen çok sabırsızsın kanımca
benim cildim karma yüz kremi iyi geldi beğendim amasağol bebem ya kavuştum sonunda denemek için sabırsızlanıyorum.
cildime iyi gelirse gidip alırım.
temizleme sütü ile göz makyajı silinir mi acaba?
ben loreal ile siliyordum.
benim cildimde karma bakalım nasıl olacak? yarın denerim ancak bugün çalışıyorum ve çok yoruldum.
yüz kremi 6 tane diğerlerini 2 tane koymuşlar. cimri şeyler. :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?