Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bende yolladim fishem deracine doğadan mavi yesile ve aft ye.yalniz bunlar kargo istemiyodu dimiCADIARZU

avonları okuduysan nerden nasıl aldımız yazıyodu zaten canım diğer sayfalarda tekrar bi bak istersen yerimseniben

ebruozguv ve diger kk lı arkadaşlarım son kez sölüorm bidaa yazmıcam bunun hakkında:)

üşenmeyin okuyun merak edenelr geçmiş sayfalarda var çünkü :)

avon numuneleri parayla kızlara ben yolladm fotolarıda var bakarsınz

kızlar bende yolladim fishem deracine doğadan mavi yesile ve aft ye.yalniz bunlar kargo istemiyodu dimiCADIARZU

doğadan henüz gelmedi kimseye 30ekimde başlıcak ama kendi sitesine koydugu olay için kargo parası alcak diil sanmıorm yani ihtimal bile vermiorm

mavi yeşili ise hiç bilmiorm önceki sayfalarda alan vardr belki bi oku=)

cok saol canım ya tum sayfalara baktım ama almıyodur heralde sende hep bize cevap veryosun usanmadan hakkını helal etbuyrunnnnnnnnn

cok saol canım ya tum sayfalara baktım ama almıyodur heralde sende hep bize cevap veryosun usanmadan hakkını helal etbuyrunnnnnnnnn

önemli deil canım ne demk yardımcı olabiliosam ne mutlu bana..

aam bazı seylerin cevabı var..aynı seyler kaç kez üst üstte sorulmus hiç okumadan direk soruolar yani ona üzülüorm açıkcası :)

önemli deil canım ne demk yardımcı olabiliosam ne mutlu bana..

aam bazı seylerin cevabı var..aynı seyler kaç kez üst üstte sorulmus hiç okumadan direk soruolar yani ona üzülüorm açıkcası :)

haklısın canım sende ya sabahtan beri oku oku ezberledim resmen ama bunlardan emin olamadim.cok sağol:1hugpuyorumnanaktan

prensess cıktın mI??? su avon numuneleri var ya 2 arkadasım almak istiyor. halen alabilior msn??? alsan onlar içinde.. soledim paralı diye kabul ettiler

gözün aydın canım sonunda kavuştun mununelerine :hulya:

sağol bebem ya kavuştum sonunda denemek için sabırsızlanıyorum.
cildime iyi gelirse gidip alırım.
temizleme sütü ile göz makyajı silinir mi acaba?
ben loreal ile siliyordum.

sağol bebem ya kavuştum sonunda denemek için sabırsızlanıyorum.
cildime iyi gelirse gidip alırım.
temizleme sütü ile göz makyajı silinir mi acaba?
ben loreal ile siliyordum.
benim cildim karma yüz kremi iyi geldi beğendim ama
yağlı ciltlerde nasıl olur onu bilemem
temizleme sütünüde pamuğa döküp bütün yüzümü siliyorum bebik gibi oluyo

benim cildimde karma bakalım nasıl olacak? yarın denerim ancak bugün çalışıyorum ve çok yoruldum.
yüz kremi 6 tane diğerlerini 2 tane koymuşlar. cimri şeyler.
:dilcikar:

benim cildimde karma bakalım nasıl olacak? yarın denerim ancak bugün çalışıyorum ve çok yoruldum.
yüz kremi 6 tane diğerlerini 2 tane koymuşlar. cimri şeyler.
:dilcikar:

benimde öyle yarısı yüz kremi, 4-5 tanesi de yarım, temizleme sütü felan :çok üzgünüm:

NTV'nin yeni yarışması 'Haberin Var Mı?' ilk hafta ilgiyle izlendi. Sedat Küçükay yarışmacılara haberleri soruyor, gündemi sıkı takip edenler PlayStation 3'den N97'ye pek çok hediye kazanıyor.

Gündemi takip et, hediyeleri kazan
NTV'nin yeni yarışması 'Haberin Var Mı?' ilk hafta ilgiyle izlendi. Sedat Küçükay yarışmacılara haberleri soruyor, gündemi sıkı takip edenler PlayStation 3'den N97'ye pek çok hediye kazanıyor.

KATILMAK ıÇıN...
Yarışmaya katılmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ntvmsnbc'ye başvurmaları ve haberinvarmi@ntv.com.tr adresine ad, soyad ve telefon numaralarını yazmaları...

Başvuranlar arasından 1, 50, 100, 150, 200 ve 250. sırada yer alan isimler yarışmaya katılma hakkı kazanıyorlar.

Not: Yarışmaya daha önce katılan yarışmacılar bir daha yarışamıyor.

'' ARKADAŞLAR Firmaya numune için mail attım.Sizde denemek isterseniz veya cevap gelirse haberim olsun.Toplam Kalite Prensipleri” kapsamında “Ürün ve Hizmet” aşkıyla çalışmalar titizlikle devam etmektedir.Altunsa insan yaşamına “altun” lezzetler sunar.
ALTUNSA info@altunkaya.net MAıL ATIN... ''

başka bi sityede buldum denemek steyen olursa :)

''GEÇENLERDE ARAMA MOTORUNDA BEBEK BEZ MARKALARI DıYE ARAMA YAPTIM VE LEVENT KıMYA MAıL ATTIM NUMUNE ıSTEDıM GELEN MAıL:
..... HNM MERHABA,
>
> FıRMAMIZA VE ÜRÜNLERıMıZE GÖSTERMıŞ OLDUĞUNUZ ıLGı VE ALAKA ıÇıN TEŞEKKÜR
> EDERıZ.
>
> BULUNDUĞUNUZ ADRES VE TEL NUMARANIZI TARAFIMIZA BıLDıRSENıZ SıZE YARDIMCI
> OLABıLıRıZ.
>
>
> Nazime EKıNCı
> Levent Kimya San.Tic. A.Ş.
> Paz-Satış Asistanı
> Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi
> Yeniköy / ANTALYA
> 0/242/258 10 60 (Dahili 2)
>
>
>ŞANSINIZI DENEYıN DERıM ''

alıntıdır buda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…