arkadaşlar bedava numuneler adında topik açtım burada
sadece makyaj ürünleri numunelerinden konuşulacak artık ondan burdan devam etmeliyiz
ayrıntılı kampanyalar için isteyenler burdan devam benim açtığım topikte hertürlü kampanyadan konuşabiliceğiz umuyorum ,,,
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html
eda hayırlı olsun
seymacım bende o kadar istemistim 1 ayda 4 yane numuneyollamışlardı özgenin artık tüyleri kesin dökülür doldurmus resmen güüle güle kullansın =)
seyma nasıl paylaşımlar yapcazbilemiiyorum sabahtan beri bi sürü buldum :98: yazamıyorum buraya
bende canımmm ikisi arasında kararsız kaldım birde CHERRYPİE buda çok hoşmuşKızlaar! Hot Kisses ve Silky Touch arasında kararsız kaldımm. Hangisini almalıyım? Yardımcı olur musunuzz?? :26:
bende canımmm ikisi arasında kararsız kaldım birde CHERRYPİE buda çok hoşmuş
daha önce alanlar yazmış ben hala karar veremedim daha önce BLACKBERYY almıştım parfümünü
hiç beğenmedim ben hala duruyor banada fikir verin lütfenn:26::26:
gece kuşu nehaber tatlımmsenin talep ettiğini mi göndermişler farklı şeyler mi acaba?
sizin yenı topıgı acmıyor
kızlarrrrrrrrr
sabri tuncere kargo ücreti ne kadar ödediniz??
hanımlar ben eyüp sabri tuncer setinden çilekli olanı sipariş ettim,ama çok kullanan yok galiba.bir fikri olan var mı kendisi hakkında:26:
est den hala alamadım secemedım hıiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?