Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün numune falan aştım işi
saç düzleştirici kazandım az önce kknın 10.yılı etkinliklerindee
sen baya şanslısın bence.benim öyle bişeyden haberim bile yokk
şans değil canım pro üye olman lazım prolara özel yapıyorlar
mail geliyor tesadüf denk gelirsen maile bakıp hemen verilen linki tıklayıp denileni yaptığında oluyor
ben bugün numune falan aştım işi
saç düzleştirici kazandım az önce kknın 10.yılı etkinliklerindee
artık numune alamssın mimlendin düzleştirdikçe bizi hatırla güle güle kullan
kızlar bu eyüp sabri tuncerin kampanyası süper. ama benim kokular hakkında hiç bi bilgüm yok yardımcı olabilir misiniz? çiçeksi kokuları seviyorum ben şekerli ve meyveli olanları değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...creteyup-sabri-tuncer-parfume-jewels-set.html
bu linkee bakın eyüp sabriyi merak eden fıstıklar. uzun uzun yazmıştık:)
Bu topiğin başlığı Bedava Makyaj ürünleri (Numune) bu topikte sadece makyaj ürünlerinin numuneleriyle ilgili paylaşımda bulunabilirsiniz.
Makyaj ürünlerinin dışındaki paylaşımlar kaldırılacaktır,ısrarla farklı ürünlerin yayımlanması halinde uyarı verilecektir.
Yukarıdaki mesajın yanısıra 2 önemli konuda bilgilendirme yapmakta fayda olduğu kanısındayım.
1.Sizlere ait bloglarda Kadınlar Kulübü linki olsada şayet bloğunuzda yarışma veya çekiliş varsa bu aktiviteden haberdar etmek için konu açamazsınız,topiklerde yazamazsınız.
Malesef kurallarımıza aykırıdır.
2.Yorum yazan üyelerimiz lütfen flood yapmayınız,bir üyenin arada başka üyelerin yorumlarına fırsat vermeden alt alta olan yorumlarına flood denir,flood görüntü kirliliği yaptığı,teknik bakımdan siteye sorun yaşattığı için yasaktır,bu topiktede bazı üyelerimizin peşpeşe yorumları dikkatimi çekti,lütfen yorumlarınızın ard arda olmamasına özen gösteriniz.
baa bioblastan 3. kez numune geldi bugun sürekli istiyorum yolluyorlar 70 tane oldu artık kullanayım tüy dökücüden baslayarakkkkkkk kayda deger miktara ulastı
Yukarıdaki mesajın yanısıra 2 önemli konuda bilgilendirme yapmakta fayda olduğu kanısındayım.
1.Sizlere ait bloglarda Kadınlar Kulübü linki olsada şayet bloğunuzda yarışma veya çekiliş varsa bu aktiviteden haberdar etmek için konu açamazsınız,topiklerde yazamazsınız.
Malesef kurallarımıza aykırıdır.
2.Yorum yazan üyelerimiz lütfen flood yapmayınız,bir üyenin arada başka üyelerin yorumlarına fırsat vermeden alt alta olan yorumlarına flood denir,flood görüntü kirliliği yaptığı,teknik bakımdan siteye sorun yaşattığı için yasaktır,bu topiktede bazı üyelerimizin peşpeşe yorumları dikkatimi çekti,lütfen yorumlarınızın ard arda olmamasına özen gösteriniz.
dün akşam bioblastan numunelerim geldi :))
eda hayırlı olsunaman maşallah maşallah
bioblası kuruttun özgecik
sen şu bioblasın en son çıkan ürününden istemişmiydin cnm
gönderdilermi :44:
eda hayırlı olsun
tşk ederimmm canımm....
eda hayırlı olsun
seymacım bende o kadar istemistim 1 ayda 4 yane numuneyollamışlardı özgenin artık tüyleri kesin dökülür doldurmus resmen güüle güle kullansın =)
seyma nasıl paylaşımlar yapcaz bilemiiyorum sabahtan beri bi sürü buldum :98: yazamıyorum buraya