• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben bugün numune falan aştım işi
saç düzleştirici kazandım az önce kknın 10.yılı etkinliklerindee :62:

Bu topiğin başlığı Bedava Makyaj ürünleri (Numune) bu topikte sadece makyaj ürünlerinin numuneleriyle ilgili paylaşımda bulunabilirsiniz.
Makyaj ürünlerinin dışındaki paylaşımlar kaldırılacaktır,ısrarla farklı ürünlerin yayımlanması halinde uyarı verilecektir.

Bu topiğin başlığı Bedava Makyaj ürünleri (Numune) bu topikte sadece makyaj ürünlerinin numuneleriyle ilgili paylaşımda bulunabilirsiniz.
Makyaj ürünlerinin dışındaki paylaşımlar kaldırılacaktır,ısrarla farklı ürünlerin yayımlanması halinde uyarı verilecektir.

Yukarıdaki mesajın yanısıra 2 önemli konuda bilgilendirme yapmakta fayda olduğu kanısındayım.

1.Sizlere ait bloglarda Kadınlar Kulübü linki olsada şayet bloğunuzda yarışma veya çekiliş varsa bu aktiviteden haberdar etmek için konu açamazsınız,topiklerde yazamazsınız.
Malesef kurallarımıza aykırıdır.

2.Yorum yazan üyelerimiz lütfen flood yapmayınız,bir üyenin arada başka üyelerin yorumlarına fırsat vermeden alt alta olan yorumlarına flood denir,flood görüntü kirliliği yaptığı,teknik bakımdan siteye sorun yaşattığı için yasaktır,bu topiktede bazı üyelerimizin peşpeşe yorumları dikkatimi çekti,lütfen yorumlarınızın ard arda olmamasına özen gösteriniz.

Son düzenleme:

Yukarıdaki mesajın yanısıra 2 önemli konuda bilgilendirme yapmakta fayda olduğu kanısındayım.

1.Sizlere ait bloglarda Kadınlar Kulübü linki olsada şayet bloğunuzda yarışma veya çekiliş varsa bu aktiviteden haberdar etmek için konu açamazsınız,topiklerde yazamazsınız.

2.Yorum yazan üyelerimiz lütfen flood yapmayınız,bir üyenin arada başka üyelerin yorumlarına fırsat vermeden alt alta olan yorumlarına flood denir,flood görüntü kirliliği yaptığı,teknik bakımdan siteye sorun yaşattığı için yasaktır,bu topiktede bazı üyelerimizin peşpeşe yorumları dikkatimi çekti,lütfen yorumlarınızın ard arda olmamasına özen gösteriniz.

munecim biz artık kozmetik numunesi bulamadıgımız için bu yolları denedik hata yapmışız yani blog olmayacak onu anladım peki facebook fln da mı olmayacak :50:

dün akşam bioblastan numunelerim geldi :))

bu arada kızlar sabri tuncer kargo ücreti ne kadar alıyor??

baa bioblastan 3. kez numune geldi bugun sürekli istiyorum yolluyorlar 70 tane oldu:D:D:D artık kullanayım tüy dökücüden baslayarakkkkkkk kayda deger miktara ulastı

aman maşallah maşallah:nazar:
bioblası kuruttun özgecik:40::60:
sen şu bioblasın en son çıkan ürününden istemişmiydin cnm
gönderdilermi :44:

kızlarrrrrrrrr
sabri tuncere kargo ücreti ne kadar ödediniz??

Son düzenleme:

dün akşam bioblastan numunelerim geldi :))

aman maşallah maşallah:nazar:
bioblası kuruttun özgecik:40::60:
sen şu bioblasın en son çıkan ürününden istemişmiydin cnm
gönderdilermi :44:
eda hayırlı olsun :66:

seymacım bende o kadar istemistim 1 ayda 4 yane numuneyollamışlardı özgenin artık tüyleri kesin dökülür doldurmus resmen güüle güle kullansın =) :52:

seyma nasıl paylaşımlar yapcaz :60: bilemiiyorum sabahtan beri bi sürü buldum :98: yazamıyorum buraya :50:

eda hayırlı olsun :66:

seymacım bende o kadar istemistim 1 ayda 4 yane numuneyollamışlardı özgenin artık tüyleri kesin dökülür doldurmus resmen güüle güle kullansın =) :52:

seyma nasıl paylaşımlar yapcaz :60: bilemiiyorum sabahtan beri bi sürü buldum :98: yazamıyorum buraya :50:

cnm bence başka konu açmalıyız
az önce açıcaktımda hangi bölüme açmam gerektiğini bilemedim tam
bedava numuneler diye konu açmak lazım
aksi taktirde burda işler kesatlaşıcak ekonomimiz finansman çöker :9:
sırf makyaj numuneleriyle yürütemeyiz işleri:1:

Back